Molim moderatora da ne brise
Sta bi?
-
mr__bosnjak
#1 Sta bi?
Sta bi ovdje na forumu? Nekazem da je lose odlican je ali nekako mi se sve diskusije istanjuju. Sta bi sa Bosancem_HR i onom rajom da se prepiremo o nasem porijeklu?
Sta bi sa prazninom i onima da pricamo o jel´ kriv neki zlocinac il´ nije?
Sta bi sa "ultra-Bosnjacima" da se sa liberalnim prepiru?
Neki dan dodje bitka komunista i demokrata kad i to propade. Nema vise tema o bosnjackom porijeklu, o iranskoj proslosti Hrvata, o ovome o onome. Sve se svelo na sprdanje jer u principu svi isto misle. Forum je odlican i ovakav i puno bolji od nekih drugih al´ vala kad ce dobit onaj stari plamen?
- Salko sto je u vodu skako
#2 Re: Sta bi?
sta bi s tobom danas???mr__bosnjak wrote:Sta bi ovdje na forumu? Nekazem da je lose odlican je ali nekako mi se sve diskusije istanjuju. Sta bi sa Bosancem_HR i onom rajom da se prepiremo o nasem porijeklu?Sta bi sa prazninom i onima da pricamo o jel´ kriv neki zlocinac il´ nije?
Neki dan dodje bitka komunista i demokrata kad i to propade. Nema vise tema o bosnjackom porijeklu, o iranskoj proslosti Hrvata, o ovome o onome. Sve se svelo na sprdanje jer u principu svi isto misle. Forum je odlican i ovakav i puno bolji od nekih drugih al´ vala kad ce dobit onaj stari plamen?
sve neko paljenje, sagorijevanje, vatre, plamenovi...odmori malo....
-
mr__bosnjak
#4 Re: Sta bi?
Ma htio sam ovo odavno napisat a kad dodjem na forum zaboravimSalko sto je u vodu skako wrote:sta bi s tobom danas???mr__bosnjak wrote:Sta bi ovdje na forumu? Nekazem da je lose odlican je ali nekako mi se sve diskusije istanjuju. Sta bi sa Bosancem_HR i onom rajom da se prepiremo o nasem porijeklu?Sta bi sa prazninom i onima da pricamo o jel´ kriv neki zlocinac il´ nije?
sve neko paljenje, sagorijevanje, vatre, plamenovi...odmori malo....
-
mr__bosnjak
forUMASH wrote:....jebo Aliju, nije neki co'jek bio....![]()
![]()
-
mr__bosnjak
Ma da se zagrijem malo "bosanskim pricama".Minnela wrote:o tome se pocne diskutovati obicno u jesensad se blizi ljeto i dolazak dijaspore u jedinu nam nasu BiH
...nikome nije do takvih diskusija u ovo lijepo vrijeme