Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Vozdra_123

#51 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Vozdra_123 »

amalia wrote:
Op3r4t0r wrote:Jedna mi misao neda spavati, nevazno je da li se desila meni, nekom drugom, izmisljena ili nesto peto, zanima me vasa reakcija na sljedecu pricu:

2000. godina: Dvoje mladih se upoznaju i zapocinju vezu

2002. godina: Nakon dvije godine lijepe veze zbog nekih njima poznatih razloga odlucuju da se prijateljski razidju, takodje odlucuju da je najbolje prekinuti svaki vid kontakta kako bi sve to bilo lakse i bezbolnije i drze se toga, porodica i prijatelji od momka bivsu ne spominju ni pod razno, nikad.

2004. godina: Nakon godinu i po dana po prvi put srecu se na privatnom okupljanju kod zajednickih prijatelja, momak nije znao da ce djevojka biti na tom okupljanju, a djevojka niti prijatelji nisu znali da ce momak doci, dosao je kao iznenadjenje prijateljima, momak, djevojka i prijatelji zive u 3 razlicite zemlje.

Kontakt izmedju momka i djevojke je nemoguce izbjeci, razgovaraju, on samac, ona u "sretnoj" vezi, sjecanja se bude, javlja se nesto cudno, mozda emocije? ponovna hemija? ponasaju se cudno, ni sami nisu bas sigurni kako ali zavrsavaju u krevetu.

Nakon tog cina, pored svega, zajednicki donose zakljucak da je to bila greska i da ce ostati njihova mala tajna, prisjecaju se razloga zasto nisu mogli i zasto ne mogu biti zajedno i ponovo odlucuju da se vrate na stari put, put bez bilo kakvog kontakta medju njima.

Nakon toga se nisu vise vidjeli.

2008. godina: Momak ponovo odlazi kod gore spomenutih zajednickih prijatelja, s prijateljem pregleda njihove slike u albumu, u sred albuma naidje na neke slike koje su ga sokirale, na slikama vidi sebe ali ipak nije on, na slikama je dijete u periodu od par mjeseci do par godina koje je skoro pa identicno njegovim slikama, tacnije njegovom izgledu iz djetinjstva, pokusavajuci skriti iznenadjenje i zbunjenost upita prijatelja ko je to dijete, dobio je odgovor koji ga je presjekao, dijete je od njegove bivse djevojke, prijatelj nakon odgovora nastavlja pricati, kaze, kako je dijete starije ja sve imam vise potrebu pitati imas li ti svojih konaca u ovome jer meni mali lici na tebe ali nisam imao hrabrosti takvo nesto spomenuti, prijatelj potvrdjuje ono sto i momak jasno vidi, da dijete lici na njega. Momak negira, cak negira i da lice jedan drugom, ali kao usputno pita kad je njegova bivsa dobila to dijete, saznaje mjesec i godinu (ali ne i dan), radi se o mjesecu koji je 9 mjeseci nakon mjeseca u kojem su se sreli kod tog istog prijatelja. Ulazi zena od prijatelja u sobu i tema se mjenja, pricaju nesto deseto. Momak odlazi na spavanje, ne moze zaspati, razmislja o svemu i nista mu nije jasno.

Ujutro na prijatelju vidi zbunjen pogled, momak nista ne spominje, ne spominje ni prijatelj, pricaju nesto nevazno, navece momak odlazi svojoj kuci.

I dalje mu nista nije jasno, cinjenice s kojima raspolaze su da je prije 4 godine spavao sa svojom bivsom, bivsa mu je rekla da koristi antibaby pilule, nisu koristili drugu zastitu, 4 godine kasnije u albumu vidi slike djeteta starog 3 godine koje je rodjeno 9 mjeseci nakon spavanja sa bivsom, a jako jako lici na njega, kontaktirao s djevojkom nije od one noci kod prijatelja i o njoj i njenom trenutnom zivotu manje-vise ne zna nista.

Momak je trenutno u lijepoj par godina dugoj vezi.

Bez obzira da li se ovdje radilo o mojoj zivotnoj prici, o zivotnoj prici nekog meni poznatog ili o izmisljenoj prici ako ste ovo procitali pokusajte se staviti u ulogu momka i napisite, naravno ako i sami znate, kako biste vi reagovali i sta bi uradili, sta bi po vama ovaj momak iz price trebao uraditi?

Ostaviti sve kako jest i nastaviti sa zivotom, javiti se bivsoj i direktno joj reci sta mu je u glavi, ili joj reci indirektno, mozda ispricati sve svojoj djevojci?

S prvim izborom zivot nastavlja dalje ovakav kakav jest, lijepo mu je, s tim da ga sad ta misao muci, ako nesto uradi, mozda kvari vlastitu vezu, mozda i vjerovatno kvari vezu svoje bivse djevojke, a mozda i brak jer ne zna da li su sad u braku. Komplikovano.

Vi ste na redu...
U prvom redu mislim da bi trebao sve ispricati svojoj djevojci, ako se sve desavalo prije nje, prihvatice. Ja bih barem prihvatila i ne bih pravila dramu oko toga.Nije djete nista krivo.
Sto se bivse tice i njene veze / braka: ne bih na tvom mjestu ni sekunde razmisljala o tome. Ni ona nije razmisljala o tome kad je tebi, kao ocu, uskratila pravo da imas djete, a svom sadasnjem muzu/momku podmetnula tudje djete. Svakako mislim da s njom treba popricati, otvoreno je pitati kako stvari stoje.
I kad bi se ispostavilo da je djete tvoje, mislim da trebas traziti pravo koje imas na djete, ali i prihvatiti odgovornost koja iz toga proizilazi.
(Ovdje sam pisala kao da se radi o tebi, jednostavno bilo mi je lakse tako ;-) ).

Joj, ja sam tako osvetoljubiva u ovakvim situacijama, ja bih se borila da joj uzmem djete. Kad je ona mogla biti kucka, ja bih bila jos veca :x :x :x
jeste vi sve zahebane :D

covjek rece da se on i ta cura nalaze u 2 razlicite zemlje. nemojte razmisljati ko mali djokica da se dijete tako lako moze oduzeti od matere, pogotovo kad je pitanje granica!!!
jos ako je ona na zapadu po zakonu dijete ima oca a to je muz te zemske..... ako je on prihvatio to dijete ko svoje i odgaja ga 3-4 godine to je njegovo dijete...
mamica papucarka

#52 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by mamica papucarka »

Vozdra (mislim da se ne moze kvotat vise od tri puta, pa cu ovako)
:-)

zamislite sebe u 30 i nekoj. Neko treci vam kaze da ustvari sve ove godine vas otac koji vas je othranio nije ustvari vas bioloski otac. Naravno, tog oca, muza vase majke, covjeka koji je sve ove godine bio vas otac, voljet cete i dalje i on ce sigurno biti vas otac i u buducnosti.
Ali, sigurno ce vas ova vijest pokosit. Bit ce vam krivo. Bit cete izdani.Najverovatnije da cete osjecati gnjev ( da ne kazem mrznju) prema majci a i tom "ocu" . i sigurno cete zeljeti da upoznate vaseg bioloskog oca ;-)

ne znam za vas, ali ja da saznam da negdje zivi moje dijete, morala bih na neki nacin gledati to dijete kako raste i barem na neki nacin ucestvovat u njegovom zivotu. Barem iz prikrajka ;-)
Ashrafieh

#53 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Ashrafieh »

mamica papucarka wrote:ma mozda je zena ostala trudna sa svojim muzem, sta vam je ljudi ...Ebes ga bas me interesuje u kojim novinama ce izac ova prica :D

Mozda ide prica ovako:
Ovaj kolega kada je vidio na fotografiji dijete svoje bivse drage, velike ljubavi, malo se unio pa umislio da dijete lici na njega. Jednostavno, nesvejesno je pozelio, ili pozalio sto dijete nije njegovo tj. njihovo. Svi se mi ponekad malo trznemo kada vidimo svoju staru ljubav kako gura kolica. I iako nam vise nije stalo, malo pogledamo ispod oka ;-)

A djeca ko djeca. Moje se rodilo crno ko ugarak, a i ja i muz svijetle puti. Hvala Bogu dragom, za nekoliko mjeseci isvijetli :lol: Sad je isti caca :D
i vazda sam se zezala sa muzem. Rekoh, sta mislis pa ja budem nekakav medicinski fenomen, pa rodim crnca :lol: Ko bi mi vjerovo :lol: Ni pet voda me ne bi opralo :mrgreen: :lol:
Mozda fakat dijete nije njegovo, a on sav nadrdan ode da se svadja sa njom :D
:thumbup:

Pa ja upravo to rekoh ... sto se babi snilo ... :lol:
Deleter

#54 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Deleter »

@Op3r4t0r

Ovako sine moj...

Da se ti ne bi nasao u situaciji za koju ja vrlo dobro znam kakva je kada se nadjes u njoj, a to je da ti se to dijete pojavi na vratima za nekih 7-10-15 godina i kaze "Tata!", a ti blage veze nemas ni da imas to dijete jer si saad u nekom totalno drugom braku i imas neku drugu djecu, ti fino uradi sljedece:
1. kontaktiraj tu curu/zenu direktno i prvo provjeri da li je uopste udata
2. bez obzira na rezultat njenog bracnog stanja, direktno je pitaj za dijete, i navedi zasto to sumnjas
3. bez dreke, srama, svadje ili bilo cega slicnog, a u slucaju pozitivnog odgovora, odnosno odgovora da ti jesi Tajo (a po prici jesi 100%), trazi da se nadjete i razgovarate o tome kako biste nasli najbolje rjesenje za dijete
4. moras biti svjestan da ce to dijete, ako jeste tvoje i bez obzira s kim sada zivi, prije ili kasnije saznati da covjek s kojim zivi nije njegov/njen otac, a tada ce htjeti znati ko otac jeste

Evo ti i slucaj za koji ja znam.
Covjek je imao urednu vezu, dugu, i jedne godine pred sam rat se na moru sretne sa nekom bivsom s kojom je nkada ranije kratko hodao. On iz jednog, ona iz totalno drugog grada. Frcnu varnice, padne sex na bukvalno jednu noc, i onda se vise nikad ne vide nakon toga.
Prolazi 16 godina, dakle neka je 2006, neko mu zvoni na vrata. Njegova zena otvara vrata i momentalno ostaje bez teksta. Pustila je goscu u kucu, bez ijedne jedine rijeci razgovora, otisla u sobu i muzu rekla - u hodniku te ceka kcerka. On u tom momentu vec ima dvije kceri, od 15 i 14 godina. Zbunjeno je gledao znajuci da mu je jedna kcer na ekskurziji, a druga negdje na vikendici sa prijateljicama.

Rezultat svega - morski sex na jednu noc je rezultirao trudnocom. Djevojka je nakon 3 mjeseca shvatila da je trudna i spakovala se i posla da mu to kaze, bez ikakvih namjera. Kada je dosla u njegov grad odmah je vidjela da se on - ozenio. Na peti se okrenula i vratila u svoj grad, i, kako sama kaze, posto je bila zaljubljena u njega jos od prve veze, odlucila je da to dijete rodi, ali da njemu nista ne kaze. I nikada se nije udala, iako je bila turisticki vodic i dan danas izgleda kao avion, sa svojih 40-ak.
Medjutim, kada je mala (koja je usput receno njegova kopija i nema fule da je on otac) napunila 16, palo joj je na pamet da mater pita - ko joj je i gdje joj je otac. Majka je nije htjela lagati i sve joj je ispricala kako i jeste, i mala se spakuje i ode ocu na vrata da ga upozna.

Sada su u dobrim odnosima, iako bez nekih obaveza jer su se tako svi zajedno i dogovorili, ali ti sada zamisli kako se osjeca to dijete, kako zena ovog covjeka, kako njegove druge dvije kceri...

E, da se ne bi doveo u ovakvu ili slicnu situaciju, moj ti je savjet da to rascistis prvo sam sa sobom, a onda i sa tom zenom tamo.

I da, naravno o svemu tome obavijesti trenutnu djevojku, pogotovo ako s njom mislis ozbiljno.
Last edited by Deleter on 16/07/2008 14:29, edited 2 times in total.
Vozdra_123

#55 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Vozdra_123 »

mamica papucarka wrote:Vozdra (mislim da se ne moze kvotat vise od tri puta, pa cu ovako)
:-)

zamislite sebe u 30 i nekoj. Neko treci vam kaze da ustvari sve ove godine vas otac koji vas je othranio nije ustvari vas bioloski otac. Naravno, tog oca, muza vase majke, covjeka koji je sve ove godine bio vas otac, voljet cete i dalje i on ce sigurno biti vas otac i u buducnosti.
Ali, sigurno ce vas ova vijest pokosit. Bit ce vam krivo. Bit cete izdani.Najverovatnije da cete osjecati gnjev ( da ne kazem mrznju) prema majci a i tom "ocu" . i sigurno cete zeljeti da upoznate vaseg bioloskog oca ;-)

ne znam za vas, ali ja da saznam da negdje zivi moje dijete, morala bih na neki nacin gledati to dijete kako raste i barem na neki nacin ucestvovat u njegovom zivotu. Barem iz prikrajka ;-)
prvo bih razbio njusku toj trecoj budali sto mi pokvari zivot

ljut bih bio na roditelje, ali ne vidim sto bih morao traziti "bioloskog" oca...

ne znam, ja barem tako razmisljam... shvatam da bih imao osjecaj da saznam ko je ta osoba, ali ako ta osoba nije bila dio mog zivota sve ove godine sta ja onda tu imam traziti....

ok evo napravit cu kompromis. neka kontaktiru tu cvrku i pita je jel' njegovo dijete ali da ne pravi budalastine i onda da otvoreno zahtijeva test ocinstva...
:)
Ashrafieh

#56 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Ashrafieh »

Vozdra_123 wrote: prvo bih razbio njusku toj trecoj budali sto mi pokvari zivot

ljut bih bio na roditelje, ali ne vidim sto bih morao traziti "bioloskog" oca...

ne znam, ja barem tako razmisljam... shvatam da bih imao osjecaj da saznam ko je ta osoba, ali ako ta osoba nije bila dio mog zivota sve ove godine sta ja onda tu imam traziti....

ok evo napravit cu kompromis. neka kontaktiru tu cvrku i pita je jel' njegovo dijete ali da ne pravi budalastine i onda da otvoreno zahtijeva test ocinstva...
:)
Nema on nikakvog zakonskog prava da zahtijeva test ocinstva. Takav test ima pravo zahtijevati samo onaj
ko sumnja da je njegovo dijete tudje. Ukoliko se njegove sumnje potvrde ima pravo zahtijevati od bioloskog
oca naplatu izdrzavanja za sve godine u kojima je to dijete podizao kao svoje. I to je to. Ovaj delegat nema
nikakva prava. Moze jedino slikama i repom mahati.
Last edited by Ashrafieh on 16/07/2008 14:29, edited 1 time in total.
Irelevantan

#57 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Irelevantan »

@ OPERATOR

Okani se ćorava posla, više nego očigledno je da dijete ima oca, možda ne biološkog, ali ga definitvno ima. Bezveze ćeš sjebat i sebi i bivšoj veze, život, brakove ili šta već ne.

Nego se baci na pravljenje drugog djeteta ženi sa kojom si u vezi, jbg ide ti od ruke to pravljenje djece.
3xa

#58 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by 3xa »

Op3r4t0r, molim te javi se i reci nesto. Mi smo ovdje izludili od pravljenja kombinacija sta trebas da uradis ti ili neko drugi. Bar nam reci jel prica istinita please :roll:
amalia

#59 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by amalia »

Vozdra_123 wrote:
amalia wrote: U prvom redu mislim da bi trebao sve ispricati svojoj djevojci, ako se sve desavalo prije nje, prihvatice. Ja bih barem prihvatila i ne bih pravila dramu oko toga.Nije djete nista krivo.
Sto se bivse tice i njene veze / braka: ne bih na tvom mjestu ni sekunde razmisljala o tome. Ni ona nije razmisljala o tome kad je tebi, kao ocu, uskratila pravo da imas djete, a svom sadasnjem muzu/momku podmetnula tudje djete. Svakako mislim da s njom treba popricati, otvoreno je pitati kako stvari stoje.
I kad bi se ispostavilo da je djete tvoje, mislim da trebas traziti pravo koje imas na djete, ali i prihvatiti odgovornost koja iz toga proizilazi.
(Ovdje sam pisala kao da se radi o tebi, jednostavno bilo mi je lakse tako ;-) ).

Joj, ja sam tako osvetoljubiva u ovakvim situacijama, ja bih se borila da joj uzmem djete. Kad je ona mogla biti kucka, ja bih bila jos veca :x :x :x
jeste vi sve zahebane :D

covjek rece da se on i ta cura nalaze u 2 razlicite zemlje. nemojte razmisljati ko mali djokica da se dijete tako lako moze oduzeti od matere, pogotovo kad je pitanje granica!!!
jos ako je ona na zapadu po zakonu dijete ima oca a to je muz te zemske..... ako je on prihvatio to dijete ko svoje i odgaja ga 3-4 godine to je njegovo dijete...
To sto sam rekla da bi mu oduzela dijete, je cisto emotivno. Svjesna sam i ja da to nije jednostavno, a nije ni najpametnije rjesenje za djecu koja se nadju u takvoj situaciji. Iz mene cisto govori roditelj koji bi bio u stanju sve uraditi za svoju djecu.

I ostajem pri tome da je mama iz ove price jedno jako egoisticno bice koje je iz nekih samo njoj znanih razloga lisila negoga prava da bude roditelj. Neko rece: mozda je ona njega voljela, a dogovorili se da ne budu skupa, pa udata, pa..Ma bullshit, svako treba da snosi posljedice svojih postupaka, ona je u cijeloj prici izabrala za sebe najlaksi put.
vjesticanametli

#60 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by vjesticanametli »

ja bih za svoje dijete prevrnula svijet naopako i nije corav posao traziti test da se utvrdi je li njegovo ili ne
lejlasa

#61 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by lejlasa »

Logicno je da ce dijete kad-tad u zivotu saznati da mu "otac" koji ga odgaja i sa kojim zivi nije pravi otac. I onda je logicno da ce dijete zeljeti upoznati pravog oca. A sasvim je logicno i da jedna normalna osoba zeli znati da ima dijete (ako ga vec ima) i da zeli biti dio djetetovog zivota.
Zato mislim da je bolje sve to odmah izvesti na cistac. Bolje sad, nego da 10 godina. A morace se nekad, sigurno.
lamija_SA

#62 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by lamija_SA »

@ Deleter

"I nikada se nije udala, iako je bila turisticki vodic i dan danas izgleda kao avion, sa svojih 40-ak." :?

Kakva je to uzročno posljedična veza između toga jesi li turistički vodič i jesi li udana i kakve su ti šanse za udaju? :?
ajgenrauh

#63 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by ajgenrauh »

nista ovdje nije logicno niti moze to biti.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#64 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Latina »

madner wrote:Ja mislim da ti je bolje da ne saznas, jer u ovoj prici moze biti samo gubitnika.
Ova prica je vec puna gubitnika. Postoji malena sansa da se gubitnistvo umanji, ukoliko akteri price sazriju. U svakom slucaju, ovaj put bi morali ( jako, jako ) oprezno.
Ashrafieh

#65 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Ashrafieh »

lamija_SA wrote:@ Deleter

"I nikada se nije udala, iako je bila turisticki vodic i dan danas izgleda kao avion, sa svojih 40-ak." :?

Kakva je to uzročno posljedična veza između toga jesi li turistički vodič i jesi li udana i kakve su ti šanse za udaju? :?
:lol:

Valjda prevodi turiste preko vode :lol:
aminchev2

#66 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by aminchev2 »

nista
absolutno nista
seln

#67 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by seln »

Upisi se na kurs kreativnog pisanja, ide ti od ruke.
Ove fake teme stvarno vise nisu za izdrzati. Covjek bi pomislio da niko vise nema normalan seksualni zivot, svi su sa jednom ozenjeni, drugog vole, od treceg imaju dijete a proslost ih veze sa cetvrtim. Jebo "Dinastiju".....
madner

#68 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by madner »

Latinica wrote:
madner wrote:Ja mislim da ti je bolje da ne saznas, jer u ovoj prici moze biti samo gubitnika.
Ova prica je vec puna gubitnika. Postoji malena sansa da se gubitnistvo umanji, ukoliko akteri price sazriju. U svakom slucaju, ovaj put bi morali ( jako, jako ) oprezno.
Bitno je da skonta da li moze zivjet sa svojim odlukama, tj. sa kojima moze zivjet.
Sebe ujutru gleda u ogledalu.
sadeta

#69 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by sadeta »

:roll: ako je izmisljeno, osrednje je.
ako je stvarno, bas je zajebano :shock:
u svakom slucaju, mislim da covjek nigdje nije napisao da je bivsa udata...nego samo da je, kad im se "omaklo", bila u "sretnoj" vezi.
stoga, 1. provjeriti sadasnje stanje, 2. obavezno pitati da li je moguce da je dijete njegovo, 3. ukoliko je odgovor "da"...biti otac djetetu (koliko i kako se moze), 4. ukoliko je odgovor na pitanje br 2. negativan, dobro se nasmijati svemu i reci zbogom bivsoj :-D
i that's it...
a sadasnja djevojka...pa valjda ce shvatiti, ako je prava hoce, ako ne shvati-onda bjezi glavom bez obzira
i btw, ako je izmisljotina...tebi je fakat dosadno :|
Šapat

#70 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Šapat »

Pa u Dinastiji je jos samo falilo da Bill Karington skonta da je sam sebi otac :lol: :lol:

A ovo gore oko turistickog vodica i neudaje...mislim da je covjek htjeo reci da se mozda ni ova iz teme nije jos udala, iako je mogla...po mom shvatanju...
aminchev2

#71 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by aminchev2 »

stanite ljudi...

ona ga nije kontaktirala mada je znala da je trudna sa njegovim djetetom
to znaci, na SVAKOM jeziku, da ona nece da ima kontakta sa njim

ona ce se javiti kad bude spremna
tu su jos uvijek velike emocionalne rane u pitanju
3xa

#72 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by 3xa »

Mislim da se ona ne pita
Josip

#73 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by Josip »

što bi na ovome mjestu??

"Uglavnom, prolazio sam kroz Dugave brzinom oko 40 km/h koliko je i bilo
ogranicenje. Lik sa novim C2 mi doletio i vozi mi se na guzici. Nije me
mogao preteknuti jer su mu iz suprotnog smjera non stop nailazili auti.
Mogao sam mu se maknuti na stranu i propustiti ga ali nisam htio jer sam
znao da sam u pravu i da se mogu voziti kako hocu dogod postujem propise.
Medjutim njemu se ocito moja voznja nije svidjela i cim je ulovio
priliku preko pune linije i onog visokog lezeceg policajca lik je
preletio i naglo stao ispred mene. Skuzio sam da je neki ludjak pa sam
se zakljucao, uzeo mobitel i sve snimio. Nazalost fali prvih 30-ak
sekundi snimke jer me mobitel nesto zezao. Snimka je na linku

Zadnje rijeci su mu bile idem po pusku nakon cega sam petama dao
vjetra...

Uglavnom, stete nije bilo skoro nikakve. Ocito je imao tenisice ili
nesto s mekim djonom.

Pozvao sam policiju i oni su zapisali zablice i pogledali snimku. Rekli
su da im je od nekud poznat ali nista konkretno. Cim su zapisali moje
podatke, rekli su da odmah idu po njega i da ce ga otpeljati u Jankomir
na otrijeznjenje i promatranje.

razmisljao sam da ga tuzim ali mi
se nije dalo natezati po sudu a mozda je covjek stvarno neki ludjak pa
mi na kraju dodje s puskom pred kucu i napravi sranje. Vise me strah za
moju obitelj nego za mene pa sam radije sve ostavio na policiji nek to
rjese. Ipak nisam imao sto naplatiti od njega osim par ogrebotina koje
sam rjesio polir pastom i naknadu za dusevne boli koje ne mogu dokazati
jer bi prije morao ici mjesecima kod psihijatra i na 500 vrsta vjestacenja"
http://www.youtube.com/watch?v=Cdzm_nf1ugo

ovo sam c/p nije se ovo meni dogodilo. zaboravio sam odmah napisati to pa su neki mislili da je se meni dogodilo. :-D :-D
Last edited by Josip on 16/07/2008 16:40, edited 1 time in total.
3xa

#74 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by 3xa »

Covjece, dobro si proso :shock:
aminchev2

#75 Re: Sta bi ste vi uradili na ovom mjestu ?

Post by aminchev2 »

veca_sa wrote:
aminchev2 wrote:stanite ljudi...

ona ga nije kontaktirala mada je znala da je trudna sa njegovim djetetom
to znaci, na SVAKOM jeziku, da ona nece da ima kontakta sa njim

ona ce se javiti kad bude spremna
tu su jos uvijek velike emocionalne rane u pitanju

jel trodna i nosi njegovo dijete, il je bas trudna sa njegovim djetetom a on joj muz, tako da ce biti i otac i dedo u isto vrijeme. sad se me malo zbunila :D :D
ja mislim da si ti stvoren da bi mene bunio.
Post Reply