sta bi ste promijenili u fubalskoj reprezentaciji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
igla
#1 sta bi ste promijenili u fubalskoj reprezentaciji
ovo je neko moje misljenje
1.u prvu postavu bih stavio Misimovica jer je momak pokazao da moze i zna igrati i da za razliku od Bolica moze i trcati, Bolica ostaviti na klupi
2.jednom, samo jednom da hoce neko pratiti kada Salihamidjic (ili neko drugi) probije po boku, jer do sad praksa je bila da niko nikada ne preti probijanje nasih krilnih igraca tako da oni kada im prodor uspije nemaju kome dodati loptu jer su Bolic i ostali koji bi tu trebali biti nekih 15 tak metara iza. dakle uigrati to
3.imamo par igraca sa dobrim sutom Baljic, Barbarez zasto im ne datii vise slobode, neka opucaju po golu velika vjerovatnoca da ce se bar jedna lopta bar odbiti od golmana ili da ce joj protivnicki igrac promjeniti smjer (to je obicno nacin nakoji mi primamo golove)
4.pozivanje nekih isluzenih igraca da bi se isti prodali nije vrijedno komentara
5.Barbarezu dati da igra polu spica, sto i igra najbolje a ne da obavlja defanzivne zadatke, ili da hamali u sredini. za te poslove imamo i boljih igraca od njega
a sad bujrum kometari
1.u prvu postavu bih stavio Misimovica jer je momak pokazao da moze i zna igrati i da za razliku od Bolica moze i trcati, Bolica ostaviti na klupi
2.jednom, samo jednom da hoce neko pratiti kada Salihamidjic (ili neko drugi) probije po boku, jer do sad praksa je bila da niko nikada ne preti probijanje nasih krilnih igraca tako da oni kada im prodor uspije nemaju kome dodati loptu jer su Bolic i ostali koji bi tu trebali biti nekih 15 tak metara iza. dakle uigrati to
3.imamo par igraca sa dobrim sutom Baljic, Barbarez zasto im ne datii vise slobode, neka opucaju po golu velika vjerovatnoca da ce se bar jedna lopta bar odbiti od golmana ili da ce joj protivnicki igrac promjeniti smjer (to je obicno nacin nakoji mi primamo golove)
4.pozivanje nekih isluzenih igraca da bi se isti prodali nije vrijedno komentara
5.Barbarezu dati da igra polu spica, sto i igra najbolje a ne da obavlja defanzivne zadatke, ili da hamali u sredini. za te poslove imamo i boljih igraca od njega
a sad bujrum kometari
-
violentjack
Par igraca i neke ljude u savezu
I obavezno bi trazio vise kondicije..nasi upola ne trce na terenu kao neke repke
I obavezno bi trazio vise kondicije..nasi upola ne trce na terenu kao neke repke
- Prince
Pisao sam u temi o Baki Sliškoviću, šta bih sve promijenio. Mnogo toga se još dobrog može napraviti, recimo umjesto Musića (dok je bio povrijeđen) bih stavio Baiana, Rahimića bih puškom natjerao da igra, jer je sjajan igrač. Bolića naravno na klupu, Misimovića i Barbareza na polušpiceve. Baljića na lijevo krilo, Hasana na desno. U odbrani Mulalića i Bajića. Bekovi Musić i Spahić. Dao bih priliku Škori i Blatnjaku, Škori već protiv Španije, ako krene po zlu. Ne bih zvao igrače koji se trebaju prodati preko reprezentacije, kao što su bili Biščević i Šabić. Ima tu milion stvari, ne mogu sada nabrajati sve. U svakom slučaju, otjerati kretena Ušanovića, Jelića spengati za Haag, postaviti neke fudbalere na ta mjesta. Ivici Osimu i ostalim velikim patriotama zabraniti ulaz u BiH, dok ne pomognu našem fudbalu... Itd... Itd...
Nego, daj da mi pobijedimo Furiju u srijedu, yebo onda moje mišljenje
.
Nego, daj da mi pobijedimo Furiju u srijedu, yebo onda moje mišljenje