sta bi sa presudom za genocid

goshpar

#1 sta bi sa presudom za genocid

Post by goshpar »

koliko se ja sjecam, rekli su da ce presuda protiv srbije i crne gore biti donesena u decembru 2006.

sta bi, niko nista ne spominje
SA 071

Post by SA 071 »

Do kraja februara 2007. godine, ako opet sta ne produze. To do decembra je bilo u prvoj varijanti...
sanco

#3 e

Post by sanco »

Zacarani trokut..cekaju da vide sta ce biti sa kosovom, ko ce dobiti na izborima u srbiji,kako ce se zavrsiti ustavne reforme u BiH..
Trebali jos razloga?
Hantraga

#4 Re: e

Post by Hantraga »

sanco wrote:Zacarani trokut..cekaju da vide sta ce biti sa kosovom, ko ce dobiti na izborima u srbiji,kako ce se zavrsiti ustavne reforme u BiH..
Trebali jos razloga?
TAcno, ne zele da uticu na izbore u Srbiji...Jel presuda protiv bi mogla prevagnuti da desnicari odrze vlast....Dok se svjet nada, kao i mi u Bosni, da ce neko normalan napokon doci na vlast u Srbiji...
eagle

Post by eagle »

hahaha nije valjda da jos ima nekih koji ozbiljno misle da ce gradjanski rat svaliti kao genocid na stranu jednog naroda.Vi ste stvarno komedija svega mi :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Ti si žalostan :oops: ali ja te ne žalim :oops: taki si kaki si :oops:
Šta je bilo u Sloveniji , Hrvatskoj :? :D Isto što i u BiH? :D :D
MuaDib

Post by MuaDib »

Srpski radikali su obečali da će obnoviti Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku u granicama iz 1993. godine ako dodju na vlast. Vjerovatno zbog toga se sačekalo sa objavom rezultata tužbe, dok prođu izbori u Srbiji i dok se konstituiše vlast. Jer bi Koštunica u slučaju pobjede njegove DSS i SRS, usljed efekta koji tužba može proizvest, mogao formirati koaliciju nacionalnog jedinstva. Što bi bilo katastrofalno ne samo za Srbiju, već i čitav region.
Moje je mišljenje da smo već dobili tužbu!
eagle

Post by eagle »

Sta je bilo u Sloveniji matere ti :lol: :lol: :lol:

Nemoj vise svega ti, stomak me zaboli :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Zaboljeće te glava :oops: lakapo :D :D samo.
eagle

Post by eagle »

Dobro necu vise vidim da si k`o "riba na suhom"
B@snj@

Post by B@snj@ »

eagle wrote:Sta je bilo u Sloveniji matere ti :lol: :lol: :lol:

Nemoj vise svega ti, stomak me zaboli :D
Samo se ti smiji dolazi vrijeme lagano da srbija plati za sav jad i cemer.
eagle

Post by eagle »

Aha dolazi, dolazi. Sta ces ti raditi sa parama kad dobijes??Mercedes??Jahta??? :lol: :lol: :lol:
B@snj@

Post by B@snj@ »

eagle wrote:Aha dolazi, dolazi. Sta ces ti raditi sa parama kad dobijes??Mercedes??Jahta??? :lol: :lol: :lol:
Ne napravicu kucu onu sto su mi zapalili 92 god. :x
manijak1

Post by manijak1 »

Te pare će dati Srbija :oops: :D a i Crna Gora......
U svakom slučaju ti nećeš moći kupiti ni Jugu :oops: 55 :D :D
eagle

Post by eagle »

Zapalili su i drugima samo sto oni ne kukaju po internetu!!

Bolje ti je drzi se onoga sto imas tj. sto si oteo nekom drugom sandzo;)
senada

Post by senada »

eagle wrote:hahaha nije valjda da jos ima nekih koji ozbiljno misle da ce gradjanski rat svaliti kao genocid na stranu jednog naroda.Vi ste stvarno komedija svega mi :lol: :lol: :lol:
pas mater svim gradjanima sarajeva koji prvi put pustise durmitorskog vepra s krdom u grad!
Last edited by senada on 20/01/2007 08:14, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

Ti baš se navalio da četnikuješ po internetu?
Ti uskoro nećeš imati za šta da se držiš :D
B@snj@

Post by B@snj@ »

manijak1 wrote:Te pare će dati Srbija :oops: :D a i Crna Gora......
U svakom slučaju ti nećeš moći kupiti ni Jugu :oops: 55 :D :D
Nemoram kupiti nista niko meni nemoze platiti sta sam prosao tokom rata, ko ce platiti mom dajdzi kojem su cetnici iz srbije ubili zenu i djete od 3 god. na visegradskom mostu??? Ko ce to platiti??? neki misle da je nama do njihovi usrani para fuujj.
eagle

Post by eagle »

senada vise generacija imam u SA od tebe sigurno zato psst..
To sto su te iz sandzaka dovukli 92ge ne daje ti za pravo da drugima seres.

Ne cetnikujem ja manijace, to je tvoj problem sto ti nemozes shvatiti da drugi ljudi imaju svoja misljenja i odma ti je neko cetnik.Samo pazi ti mislis da sa tim nekoga vrjedjas a moze biti da im dajes kompliment zato pazi sta kazes "dusmanima":)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

@Eagle, ban na tri dana.

U zadnjih deset minuta uspio si uvrjediti nekoliko forumasa, 8000 zrtava genocida u Srebrenici, s obzirom da ono sto se u Srebrenici desilo nema drugo ime, gore, te si skupio za tih deset minuta vec tri opomene na koje si se ocito oglusio.

U medjuvremenu, procitaj pravila foruma jer sljedeci ban ce trajati do ulaska BiH u EU, i ako ne znas civilizovano razgovarati onda nemoj nikako.
SA 071

Post by SA 071 »

eagle wrote:senada vise generacija imam u SA od tebe sigurno zato psst..
To sto su te iz sandzaka dovukli 92ge ne daje ti za pravo da drugima seres.

Ne cetnikujem ja manijace, to je tvoj problem sto ti nemozes shvatiti da drugi ljudi imaju svoja misljenja i odma ti je neko cetnik.Samo pazi ti mislis da sa tim nekoga vrjedjas a moze biti da im dajes kompliment zato pazi sta kazes "dusmanima":)
Na zalost, sudbina nam je namijenila da ovaj grad naseljava veliki broj ljudi iz gradova koji su preko Drine. Pa ako bi covjek morao birati, ja bih umjesto onih iz Cacka, Nisa, Panceva ili Nove Pazove, ipak izabrao one iz Pljevlja, Prijepolja, Bijelog Polja ili Novog Pazara...
Maraschino

Post by Maraschino »

Presuda ce se donijeti kada se sve izkalkulise,uzme u obzir proslo,sadasnje i buduce vrijeme...Bit ce tako formulisana da niko nije kriv niko nema pravo,svi su krivi i svi su pravi... :oops:

Nesto kao na zavrsetku rata (pat pozicija),nesto kao Brcko,nesto kao...zaledit ce se stanje do drugog poluvremena :x
krkanko

Post by krkanko »

_BosanaC wrote:jer sljedeci ban ce trajati do ulaska BiH u EU
:lol: :lol: :lol: :kravata:
Jastreb35

Post by Jastreb35 »

eagle wrote:hahaha nije valjda da jos ima nekih koji ozbiljno misle da ce gradjanski rat svaliti kao genocid na stranu jednog naroda.Vi ste stvarno komedija svega mi :lol: :lol: :lol:
To ce utvrditi nadlezni sud. Izjave poput Bulatovicevih, nakon pocetnog blic kriga; “Osvojili smo sve, sad treba to da prihvatimo, a naš krajni cilj - ujedinjenje svih srpskih teritorija, ostavit ćemo za neku drugu priliku.", ne pomazu.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

_BosanaC wrote:@Eagle, ban na tri dana.

U zadnjih deset minuta uspio si uvrjediti nekoliko forumasa, 8000 zrtava genocida u Srebrenici, s obzirom da ono sto se u Srebrenici desilo nema drugo ime, gore, te si skupio za tih deset minuta vec tri opomene na koje si se ocito oglusio.

U medjuvremenu, procitaj pravila foruma jer sljedeci ban ce trajati do ulaska BiH u EU, i ako ne znas civilizovano razgovarati onda nemoj nikako.
Samo da dodam zrtve Prijedora, Banjaluke, Sarajeva, Visegrada, Tuzle, Bijeljine, Travnika, Bihaca, Doboja, Brckog, Foce i svih drugih gradova sirom BiH.

E moj eagle, dok je takvih u ovoj zemlji, tesko nama :(
Post Reply