Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u centru
-
Dedda
#1 Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u centru
Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
Nije valjda da onoliko zemljiste ide za americku Ambasadu....
Ljudi, ono je zlata vrijedno !
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
-
Dedda
#6 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
Pa zato me i ineteresuje, jer znam da je potpisano prije nekoliko godina, ali nista vise nije ucinjeni.mIRCerka wrote:gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
Imal neko neki fotos o tome sta Ameri namjeravaju da naprave ?
- karanana
#7 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
Top secret!Dedda wrote:Pa zato me i ineteresuje, jer znam da je potpisano prije nekoliko godina, ali nista vise nije ucinjeni.mIRCerka wrote:gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#8 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
aman, prave ambasadu, a ti ako ocekujes blueprints i 3d animaciju onoga sto namjeravaju graditi, moram te razocarati i reci ti OVO JE 2007 GODINA i dobices sipak, samo ce objekat osvanuti...mene ne bi cudilo da su ambasadu vec drugdje izgradili dok mi cekamo da je grade ovdje...Dedda wrote:Pa zato me i ineteresuje, jer znam da je potpisano prije nekoliko godina, ali nista vise nije ucinjeni.mIRCerka wrote:gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
-
Eshek
Hoće travu, i u ugovoru stoji da mora biti 8 cm visoka.karanana wrote:koji ce im klinac trava kad ce uskoro to opet poceti kopati?
Kako? Zašto? Zato što znaju naš mentalitet, i da bi naši samo sravnili sve sa zemljom i utabali, što bi njima stvaralo komplikacije pri gradnji.
Tražili su da trava bude 8 cm, jer takva ne može narasti na građevinskom šutu, nego na zemlji.
U suštini su nas i na tu foru uzeli, jer su tom klauzulom u ugovoru natjerali naše da im urede zemljište, što je koštalo maltene koliko su i platili.
Nisu ameri glupi...
-
Dedda
#10 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
Kamo srece da je tako !mIRCerka wrote:aman, prave ambasadu, a ti ako ocekujes blueprints i 3d animaciju onoga sto namjeravaju graditi, moram te razocarati i reci ti OVO JE 2007 GODINA i dobices sipak, samo ce objekat osvanuti...mene ne bi cudilo da su ambasadu vec drugdje izgradili dok mi cekamo da je grade ovdje...Dedda wrote:Pa zato me i ineteresuje, jer znam da je potpisano prije nekoliko godina, ali nista vise nije ucinjeni.mIRCerka wrote: gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?
-
*mima*
#11 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
Dedda wrote:Pa zato me i ineteresuje, jer znam da je potpisano prije nekoliko godina, ali nista vise nije ucinjeni.mIRCerka wrote:gdje si ti bio u izolaciji godinu i po?Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
- suncokret13
mozda naprave :

imaju oni paaaaaraaaaa.

imaju oni paaaaaraaaaa.
-
Majstorinho
#18 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
E ovako.Ono cijelo zemljiste ipak ide Amerikancima.Recicete,steta,fuj,ne treba tako.Ja kazem da nije to nista.Imamo koristi od toga.To ce bit veliko veleposlanstvo Amerike u jugoistocnoj evropi.Ja se nekako osjecam sigurnijim.Ipak su oni najveca sila svijeta.Oni su zaustavili rat u nasoj zemlji.Da,sa zakasnjenjem,ali bolje ikad,nego nikad.Zbog njih ja zivim u svom gradu Sarajevu,da nema njih,ja bi sad,najvjerovatnije bio u nekom izbjeglickom centru u Danskoj,Svedskoj,ili gdje god vec...Ne treba zaliti taj komadic zemlje.Dedda wrote:Da li neko zna sta ce biti sa Marsalkom i sta ce se tu praviti ?
-
Deb's
#19 Re: Sta bi sa Marsalkom i sta se pobogu treba da pravi u cen
hmm, mislim da veličina ambasade USA nije nikakava garancija za mir u BiH, jer ak bude sranja oni će se evakuisat a mi ostali... možemo se je*at. Stoga ja se ne bi oslanjao na to kao neki faktor sigurnosti, ovdje je jedino oružje i balans naouržanja faktor sigurnosti, sve ostalo - ne funkcioniše baš najbolje. Taj "komadić" zemlje je ipak malo previše za poklonit, pa vala i najvećoj svjetskoj sili (koja to usput nije ni tražila).Majstorinho wrote: E ovako.Ono cijelo zemljiste ipak ide Amerikancima.Recicete,steta,fuj,ne treba tako.Ja kazem da nije to nista.Imamo koristi od toga.To ce bit veliko veleposlanstvo Amerike u jugoistocnoj evropi.Ja se nekako osjecam sigurnijim.Ipak su oni najveca sila svijeta.Oni su zaustavili rat u nasoj zemlji.Da,sa zakasnjenjem,ali bolje ikad,nego nikad.Zbog njih ja zivim u svom gradu Sarajevu,da nema njih,ja bi sad,najvjerovatnije bio u nekom izbjeglickom centru u Danskoj,Svedskoj,ili gdje god vec...Ne treba zaliti taj komadic zemlje.
- van Basten
Kažu jučer u novinama da će za izgradnju kampusa (priložena maketa, sve u futurističkom fazonu) biti potrebno cca 270 miliona nečega (KM , €... zaboravih) i da će pare skupljati : donatorskim konferencijama, odricanjem profesora po jedne plate, uzimanjem od studenata na upisu godine, prošenjem po tramvajima... a nigdje en spominju onih 13 mil KM za koliko su prodali kao lokaciju za američku ambasadu (btw smiješna cifra za onakvu lokaciju) a koje su tada najavljivane kao prvi korak za zatvaranje finansijske konstrukcije za kampus. Sada nema ni tih para, ali će zato biti jedna fina tvrđava u centru grada koja će blokirati grad na dva dijela kad god američki obavještajci procjene da postoji opasnost od terorističkih i inih napada.
Pojeo vuk magarca
Pojeo vuk magarca