Šta bi? Don Dučić vs. H.Musemić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pitarozder
ne znam sta je glavonja ocekivo u svemu ovome...on stvarno misli da je njegova "struka" uradila sve ovo u zadnje dvije godine ... ducic je dao pare i doveo igrace ... da nije ducica bilo vi bi igrali svoje tekme u vogosci na stadionu "Hakija Mrso" kako ste to i prijavili jedne godine ... sa ducicevim parama je glavonja dobio titulu i sad on hoce da je glavni ... eto dodjose mu glave na kraju ... a vi ovdje na forumu spominjete sad mafiju a niste je spominjali kad ste "redali uspjehe" i kad je mafija za sve to placala ... e doslo vrijeme da se naplate dividende i pokupi kajmakGandalfSivi wrote:Pa prepoznali smo da se bori protiv mafije, te smo htjeli da pobijedi da se nama ista stvar nebi desila, normalno...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
U pravu si @a1m, ... naravno da je @BoogyS57 "pozutio", ali treba reci da je nazvati covjeka crne boje koze "nigerom" ... rasizam, i nista drugo do to.and1medjed wrote:ne bi da zakuhavam,al pape gdje si???ako se za nigeru daje zuti,valjda je i ovo slicnoBoogyS57 wrote:Pudlica glup si- ebo vas fcs i musemic
-
admir karic
kada nema problea,ili kada ye sve uredu...onda kod nas u bih niye uredu...pa:izmislicemo ga!!! kako??? ko i dosad ..trener kriv!!! nidye veze!!!
saRAYevo nemoze biti ove godine u vrhu pa musemic se neslaze sa tim, pa cemo ga smiyeniti??? mozda ye takav dogovor NS i lyudi u FKS???
DAY BOZE DA NIYE, AL SVE IDE NA TO...
TUZNOOO...
ya
saRAYevo nemoze biti ove godine u vrhu pa musemic se neslaze sa tim, pa cemo ga smiyeniti??? mozda ye takav dogovor NS i lyudi u FKS???
DAY BOZE DA NIYE, AL SVE IDE NA TO...
TUZNOOO...
ya
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
-
Majstorinho
Kakve samo gluposti na jednom mjestu.since1921 wrote:radi li guza pitarcici eto basela nemojte na ducu covjek se maksimalno angazirao evo uspjeo je iznudit odgodu kola nemojte tako ipak je on predsjednik komisije za transfere igraca
-
pudlica
ma pape iskreno nidje tolike veze s vezom al hajd...pape wrote:U pravu si @a1m, ... naravno da je @BoogyS57 "pozutio", ali treba reci da je nazvati covjeka crne boje koze "nigerom" ... rasizam, i nista drugo do to.and1medjed wrote:ne bi da zakuhavam,al pape gdje si???ako se za nigeru daje zuti,valjda je i ovo slicnoBoogyS57 wrote:Pudlica glup si- ebo vas fcs i musemic
ovaj sto rece da citam san i ne citam ga za sve je sporitn kriv i pomalo vasa "najbolja" stranica TE EM.org,pitarozder ne prosipaj se da kad su se redali rezultati nije spominjala mafija,jel ti mislis da se samo ovdje sve pise daj ba,ovaj sto mi govori da sam glup idi ganjaj svoje pusti nas i ovo jest tema husref i fcs mislim fcs je upravo sad postala zbog zadnjih stvari koji se desava