zastobosank_a wrote:Ante Markovic je bio zadnji predsjednik SFRJ.
Na izborima za Predsjedništvo BiH, kao predstavnik Bošnjaka, Fikret Abdić je dobio najveći broj glasova. Svoje mjesto potencijalnog predsjednika Predsjedništva, koje mu po broju dobivenih glasova pripalo prepustio je Aliji Izetbegoviću.
Sta bi bilo da je...
- Maraschino
-
bosank_a
Maraschino wrote:zastobosank_a wrote:Ante Markovic je bio zadnji predsjednik SFRJ.
Na izborima za Predsjedništvo BiH, kao predstavnik Bošnjaka, Fikret Abdić je dobio najveći broj glasova. Svoje mjesto potencijalnog predsjednika Predsjedništva, koje mu po broju dobivenih glasova pripalo prepustio je Aliji Izetbegoviću.
Nama obicnim smrticima to ni danas nije jasno.
Svi su bili za njega kao sposobnog covjeka
Last edited by bosank_a on 21/10/2007 23:55, edited 1 time in total.
- Maraschino
da, dabosank_a wrote:Maraschino wrote:zastobosank_a wrote:Ante Markovic je bio zadnji predsjednik SFRJ.
Svi su bili za njega kao sposobnog covjeka i sjecam se cudjenja mojih staraca.
i meni nije bilo jasno
-
bosank_a
Mozda ti znas?Maraschino wrote:bosank_a wrote:Maraschino wrote: zasto
Svi su bili za njega kao sposobnog covjeka i sjecam se cudjenja mojih staraca.
da, da
i meni nije bilo jasno
Ili da ga pitamo?
- Maraschino
ja imam svoje vidjenje svega toga i pisao sam na nekoj temi o Abdicu
- Maraschino
Znas ti vise o Babi i od OZNA-e i od UDBA-ebosank_a wrote:De i mene prosvijetli tita ti
skoro da preskocim KOS-a
-
herzog
поприлично сам сигуран да би много више живих људи било да није било АЛије и да би било много мање несрећних породица.....jefferson wrote:Znaci da nije bilo Alije BiH bi se bez rata osamostalila od krnje jugoslavije?herzog wrote:...тамо гдје си и ти био да шапнеш Алији да није паметно жртвовати мир...zlatan01 wrote: Dje si bio da to kazes Slobodanu Milosevicu prije nego je otvorio Pandorinu kutiju....
-
herzog
...да...да...несумњиво...Maraschino wrote:herzog wrote:...мислио сам на све нас....Maraschino wrote:
Ovo gore , ako se odnosi na "vas" onda se slazemo da Abdic nije mogao biti predsjednik a o mirnom razdruzenju tipa Kosovo,svjedoci smo ovih zadnjih godina.....аха значи Космет и БиХ су повезани случајеви...? ...тако сам и мислио
Kosovo i BiH su povezani prefiksom BIVSA republika i BIVSA samostalna pokrajina bivse SFRJ...sve drugo je samo slucajnost
-
LjepoticaiZvjer
to nije odgovor na pitanjeherzog wrote:поприлично сам сигуран да би много више живих људи било да није било АЛије и да би било много мање несрећних породица.....jefferson wrote:Znaci da nije bilo Alije BiH bi se bez rata osamostalila od krnje jugoslavije?herzog wrote: ...тамо гдје си и ти био да шапнеш Алији да није паметно жртвовати мир...
-
herzog
Мислим да би.....и што је најтужније од свега имали би легалитет да повуку Србе са собом....овако је то испало на најгори могући начин по Муслимане....LjepoticaiZvjer wrote:to nije odgovor na pitanjeherzog wrote:поприлично сам сигуран да би много више живих људи било да није било АЛије и да би било много мање несрећних породица.....jefferson wrote: Znaci da nije bilo Alije BiH bi se bez rata osamostalila od krnje jugoslavije?
-
district-beg
sjecas li se milosevicevog govora na kosovu, mislim 1989.- kada je vec tada najavio ratherzog wrote:Мислим да би.....и што је најтужније од свега имали би легалитет да повуку Србе са собом....овако је то испало на најгори могући начин по Муслимане....LjepoticaiZvjer wrote:to nije odgovor na pitanjeherzog wrote: поприлично сам сигуран да би много више живих људи било да није било АЛије и да би било много мање несрећних породица.....
i nije Muslimani, nego Bosnjaci
-
LjepoticaiZvjer
vjerovatno isto tako nisu valjali ni slovenacki ni hrvatski predsjednik, a isto tako danas ne valjaju i albanski predstavnici, jer da su naime svi oni bili bolji sve bi se to mirno rjesilo.
haj sad razmisli pa ponovo odgovori, jel problem bio u licnostima predsjednika ili u tome sto su trazili nesto sto milosevic i sadasnja srbijanska vlast nisu htjeli ni pod razno dati.
haj sad razmisli pa ponovo odgovori, jel problem bio u licnostima predsjednika ili u tome sto su trazili nesto sto milosevic i sadasnja srbijanska vlast nisu htjeli ni pod razno dati.
- Maraschino
Niko nije valjao kao ni danas
samo su oni fini i svi zele s'njima da zive ali oni to nece
najbolje, jedni pored drugih
samo su oni fini i svi zele s'njima da zive ali oni to nece
najbolje, jedni pored drugih
- Maraschino
bosank_a wrote:i napraviti tzv. berlinski zid i svako sebi
rece pauk i poce mrezu plesti