Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Moderator: _BataZiv_0809
-
jasmina__
#1 Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Žalila sam se...opet odbijena...sad od drugostepene komisije...inace sam iz jednog sela kraj Zenice...navodno nemaju tehničkih mogućnosti za uslugu...koje su mi druge opcije za TV...Telekabel mi je nedostupan ovdje...imam ADSL pa rek'o dal postoje neki distributeri kao npr. BOSNA TV koje bih mogla koristiti preko interneta...ili npr. ovaj CARDSHARING...može li pomoć...prijedlog...bilo šta????
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
total tv satelitska
-
jasmina__
#3 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Na koji način...ne razumijem se bač najbolje...sta mi treba....Black swan wrote:total tv satelitska
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
http://www.totaltv.tv/Total+TV/4/Bosna+ ... vina.shtml
odeš na njihovu stranicu i gledaš imaju li zastupnika za tvoj kraj
dođe ti čovjek instalira opremu za 90 maraka 3 mjeseca besplatno onda plaćaš kanale koje želiš
odeš na njihovu stranicu i gledaš imaju li zastupnika za tvoj kraj
dođe ti čovjek instalira opremu za 90 maraka 3 mjeseca besplatno onda plaćaš kanale koje želiš
- am0niman
#5 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Cardsharing je dobra stvar, mozes puno toga dobiti od kanala i vise nego sto ces uopce gledat, sto domacih sto stranih
. Medjutim ako nisi bas tehnicki vjesta, ako ti tehnika nije jaca strana, onda ti je bolje TOTAL TV uzeti. Samo placas i nece te boljeti glava
.
-
EUROBIH
#6 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
na tvom mjestu ne bih se puno sikirala,dapače........jasmina__ wrote:Žalila sam se...opet odbijena...sad od drugostepene komisije...inace sam iz jednog sela kraj Zenice...navodno nemaju tehničkih mogućnosti za uslugu...koje su mi druge opcije za TV...Telekabel mi je nedostupan ovdje...imam ADSL pa rek'o dal postoje neki distributeri kao npr. BOSNA TV koje bih mogla koristiti preko interneta...ili npr. ovaj CARDSHARING...može li pomoć...prijedlog...bilo šta????
čekam da mi istekne ugovori sa njihovom tv da i to smeće izbacim...
cardsharing imam 3 komada......izbacio sam 3 totaltv...razlog?-neuporediv!!!!!
cardsharing ide sa 1xxx kanala za 15 km/mjesecno
......totaltv?-smiješno i precjenjeno
-
jasko__
#7 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Imaš privatnu poruku...EUROBIH wrote:na tvom mjestu ne bih se puno sikirala,dapače........jasmina__ wrote:Žalila sam se...opet odbijena...sad od drugostepene komisije...inace sam iz jednog sela kraj Zenice...navodno nemaju tehničkih mogućnosti za uslugu...koje su mi druge opcije za TV...Telekabel mi je nedostupan ovdje...imam ADSL pa rek'o dal postoje neki distributeri kao npr. BOSNA TV koje bih mogla koristiti preko interneta...ili npr. ovaj CARDSHARING...može li pomoć...prijedlog...bilo šta????
cardsharing ide sa 1xxx kanala za 15 km/mjesecno![]()
![]()
![]()
- pajero
#8 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
Druze moze li na PP vise o ovom cardsharing-u? Moze i ovde kako, gdje uzeti...?EUROBIH wrote:na tvom mjestu ne bih se puno sikirala,dapače........jasmina__ wrote:Žalila sam se...opet odbijena...sad od drugostepene komisije...inace sam iz jednog sela kraj Zenice...navodno nemaju tehničkih mogućnosti za uslugu...koje su mi druge opcije za TV...Telekabel mi je nedostupan ovdje...imam ADSL pa rek'o dal postoje neki distributeri kao npr. BOSNA TV koje bih mogla koristiti preko interneta...ili npr. ovaj CARDSHARING...može li pomoć...prijedlog...bilo šta????
cardsharing ide sa 1xxx kanala za 15 km/mjesecno![]()
![]()
![]()
- milicija
#9 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
i mene isto interesuje, ako moze pp 
-
EUROBIH
#10 Re: Sta ako te odbiju za uslugu MOJA TV ???
milicija wrote:i mene isto interesuje, ako moze pp
evo vam broj telefona pa se dogovarajte-tip je profesionalac i od rijetkih koji se drži dogovora!!
od njega uzimam liniju već drugu godinu! i za sada je sve ok-(meni je dovoljno da imam sky italy,uk,xxx sc,albanski sport 1-5,htv,rtl hr,nova,b92.....onih ostalih 1xxx nisam još ni otvarao---dosadi prebacivat
oprema i cs linija
061 186 252
miralem