Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#676 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

Goblin wrote: drugo je sad pitanje društvene kontrole koja je zakazala, pa se priča o legalizaciji.
Prostitucija nije piknik,nego je jedna od najstarijih i najrasirenijih ljudskih aktivnosti i zanata. Mada ruzno je reci za prostituciju da je zanat,bolje pristaje rijec umjetnost. To je da je prostitucija devijacija je vjerovatno izjavio neki sociolog-mudroser,kojega na srecu nisam imao prilike citati. Devijacija-izopacenje,na nasem jeziku ali u odnosu na sta je devijacija. Od praistorijskoga doba do danas a vjerovatno i kada budemo poletili na medzuplanetarni visestoljetni let na druge planete,prostitucija je prisutna. U svim zemljama,na svim kontinentima,bez obzira na rasu,naciju,religiju,spol prostitucija je prisutna. Bez obzira na drustveno uredjenje ( demokratija,komunizam,diktature raznih profila ) ,bez obzira na ekonomski status zemlje,od najbogatije do najsiromasnije,prostitucija je sve prisutna. Tako kroz cijelu ljudsku historiju,uvijek i svugdje,sa raznim zakonskim regulativama ali prodorna i apsolutno nezaustavljiva. Znaci radi se o jednoj opcoj pojavi ljudskoga drustva a ne o nekoj devijaciji. Kakvoj drustvenoj kontroli pricas ? :? U sredzenim zemljama Zapadne Evrope,postoji apsolutna drustvena kontrola prostitucije,kao i u SAD-u,Kini,Kubi,Japanu u svakoj uredzenoj zemlji. A ako mislis na BiH,onda si smijesan,mi nemamo uopste normalno drustvo,pa ne mozemo imati ni drustvenu kontrolu. BiH je devijacija civilizacije.
Toliko cisto onako teoretski o tome,da kazemo i koju narodsku rijec o tome. Ko nije bio u dobroj ruskoj javnoj kuci,punoj plavokosih,zelenookih Ruskinja,ko nije imao analni sex sa Kineskinjom i poslije toga dugu,dugu masazu,ko nije imao oralni sex sa mulatkinjom sa Kube ili Istocne Afrike,taj vala nije ni trebao da zivi,ionako mu u nista zivot ode. Evo i zenske verzije da ne budem sexista. Kaze meni prije neki dan kolegica sa posla,inace vrla Bosanka ( ona sto mota pite i pravi baklave,izmedzu ostaloga ) ,kaze znas: Moze nas covjek ili neko iz Evrope,biti i lijep i obdaren i zgodan i vjest i sladak ali crnac je crnac :D :D :D
bezveze si napisao ovoliki teks iskreno.

ne moraš meni vjerovati, iako sam studirao na društvenim devijacijama izmedju ostalih.

prostitucija je društvena devijacija, koja spada također i u sexualne devijacije.

ti sad meni možeš pisati neke gluposti, i ti eto znaš bolje od stručnih osoba. ovo je samo dokaz uskog gledanja praćenim nekim interesom naspram same prostitucije. čovjek koji kaže ono za kćerku npr., također pokazuje opravdane znakove devijantnog ponašanja. ja nisam kriv za to.
pustopoljina

#677 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pustopoljina »

kome se da neka googla kako vrli casnici UNa zlostavljaju maloljetnice i poticu prostituciju u najrobiju...maloljetnice dovucene iz etiopije i somalije...zemlje u kojima se umire od gladi, za koje se otvaraju SOS telefoni, da bi UNovci mogli da se izivljavaju njihovim parama nad njima u sigurnosti kenije.
ima jedan film...
zove se tajni zivot rijeci...
rat kod nas je uvod u film...radnja se odvija u engleskoj.kad ona prica dok su je drzali u logoru...kako je dosao stranac...zastitne snage, pi.ke materine...i one su mislile da ce ih pustiti jer su ovi dosli. a ovaj je nju odabrao...i dok je silovao govorio uz posrani smijesak "sorry".
ma gromovi ih palili bolesne.
Goblin

#678 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Goblin »

anthraxQ wrote:
Goblin wrote: drugo je sad pitanje društvene kontrole koja je zakazala, pa se priča o legalizaciji.
Prostitucija nije piknik,nego je jedna od najstarijih i najrasirenijih ljudskih aktivnosti i zanata. Mada ruzno je reci za prostituciju da je zanat,bolje pristaje rijec umjetnost. To je da je prostitucija devijacija je vjerovatno izjavio neki sociolog-mudroser,kojega na srecu nisam imao prilike citati. Devijacija-izopacenje,na nasem jeziku ali u odnosu na sta je devijacija. Od praistorijskoga doba do danas a vjerovatno i kada budemo poletili na medzuplanetarni visestoljetni let na druge planete,prostitucija je prisutna. U svim zemljama,na svim kontinentima,bez obzira na rasu,naciju,religiju,spol prostitucija je prisutna. Bez obzira na drustveno uredjenje ( demokratija,komunizam,diktature raznih profila ) ,bez obzira na ekonomski status zemlje,od najbogatije do najsiromasnije,prostitucija je sve prisutna. Tako kroz cijelu ljudsku historiju,uvijek i svugdje,sa raznim zakonskim regulativama ali prodorna i apsolutno nezaustavljiva. Znaci radi se o jednoj opcoj pojavi ljudskoga drustva a ne o nekoj devijaciji. Kakvoj drustvenoj kontroli pricas ? :? U sredzenim zemljama Zapadne Evrope,postoji apsolutna drustvena kontrola prostitucije,kao i u SAD-u,Kini,Kubi,Japanu u svakoj uredzenoj zemlji. A ako mislis na BiH,onda si smijesan,mi nemamo uopste normalno drustvo,pa ne mozemo imati ni drustvenu kontrolu. BiH je devijacija civilizacije.
Toliko cisto onako teoretski o tome,da kazemo i koju narodsku rijec o tome. Ko nije bio u dobroj ruskoj javnoj kuci,punoj plavokosih,zelenookih Ruskinja,ko nije imao analni sex sa Kineskinjom i poslije toga dugu,dugu masazu,ko nije imao oralni sex sa mulatkinjom sa Kube ili Istocne Afrike,taj vala nije ni trebao da zivi,ionako mu u nista zivot ode. Evo i zenske verzije da ne budem sexista. Kaze meni prije neki dan kolegica sa posla,inace vrla Bosanka ( ona sto mota pite i pravi baklave,izmedzu ostaloga ) ,kaze znas: Moze nas covjek ili neko iz Evrope,biti i lijep i obdaren i zgodan i vjest i sladak ali crnac je crnac :D :D :D
bezveze si napisao ovoliki teks iskreno.

ne moraš meni vjerovati, iako sam studirao na društvenim devijacijama izmedju ostalih.

prostitucija je društvena devijacija, koja spada također i u sexualne devijacije.

ti sad meni možeš pisati neke gluposti, i ti eto znaš bolje od stručnih osoba. ovo je samo dokaz uskog gledanja praćenim nekim interesom naspram same prostitucije. čovjek koji kaže ono za kćerku npr., također pokazuje opravdane znakove devijantnog ponašanja. ja nisam kriv za to.
Ne radi se o vjerovanju,nego o stavu. Ja imam svoj stav i za misljenje tvojih profesora i sociologa,ne dam ni zahrdzalog pfeninga a to je inace vrijednost vase nauke u realnom zivotu.
Ja ne znam bolje ni od koga,ja znam samo za sebe a ti znas za sebe. Znam da prosjecna BiH prostitutka ima mjesecno nekoliko plata tvojih vrlih profesora o prostitutkama na zapadu necu ni pricati,kao sto necu pricati ni o devijacijama profesora ,recimo sa pravnog fakulteta a znam da su na svakom fakultetu u Sarajevu isti,samo ih jos nisu uhvatili u devijacijama. A znas kako se kaze,kakav profesor,takav i student,devijantan,sta ces.
PalaSa Marsa

#679 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Puuu! Kako ovo ranije ne vidjeh, cuj 'cer da mu bude prostitutka i da mu je to - kao dobar pos'o.
A mozes li zamislit' da ti jaran tvojih godina dodje u tu eventualnu javnu kucu i pozeli bas seksualne odnose za tvojom kcerkom. :zoka:

PS: Dal' je ovo patka il' ono prica da bude interesanto, bas se pitam. A inace bi mi bilo drago da se samo sali. :mrgreen:
sinuhe

#680 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sinuhe »

Ma zaletio se covjek pa izmislja.
PalaSa Marsa

#681 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

respo wrote:
ljubav_aha wrote:
ali prostitucija je radna pozicija :D treba biti drug free place,ali to naravno nije,cak i u legalizirnaim bordelima
reci mi koja je razlika ako sa prostitutkom to radis koja je pijana nadrogirana ili sta vec ili sa nekom obicnom djevojkom zenom u nekom baru klubu diskoteci ili gdje vec??
Respo, razlika bi bila u tome vjerovatno, sto ove u diskoteci bi te mozda ako si laf sarmirala i zavela :mrgreen: te bi tako nastala stihija, bezbeli :mrgreen:

A 'vako, kako vidimo ima svega, pa bi joj pod dozom nekog opojnog sredstva vjerovatno bilo svejedno dali si ti respo (laf) ili Bred Pit. :D
BHanibal

#682 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by BHanibal »

PalaSa Marsa wrote:
respo wrote:
ljubav_aha wrote:
ali prostitucija je radna pozicija :D treba biti drug free place,ali to naravno nije,cak i u legalizirnaim bordelima
reci mi koja je razlika ako sa prostitutkom to radis koja je pijana nadrogirana ili sta vec ili sa nekom obicnom djevojkom zenom u nekom baru klubu diskoteci ili gdje vec??
Respo, razlika bi bila u tome vjerovatno, sto ove u diskoteci bi te mozda ako si laf sarmirala i zavela :mrgreen: te bi tako nastala stihija, bezbeli :mrgreen:

A 'vako, kako vidimo ima svega, pa bi joj pod dozom nekog opojnog sredstva vjerovatno bilo svejedno dali si ti respo (laf) ili Bred Pit. :D
Ma ne moras biti laf da bi se dopao djevojci/zeni. Samo budi sto jesi i budi siguran u sebe a ne djevojka ti nesto kaze a ti se ukocis kao invalid. Vjeruj mi nisam ni ja Brad Pitt a niti su djevojke kao Angelina Jolie i sve je to normalana raja.

Sto se tice prostitucije treba biti strogo zabranjeno i dozivotni zatvor umijesanim.

Moje misljenje za sve sto je bilo prije nego sto su oni usli u vezu treba da bude zaboravljeno jer nema veze sa sadasnjosti.
PalaSa Marsa

#683 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Jah, ovo gore bi' parodija na komediju. :mrgreen:

Pa et' ljudi bi trebali ako nista, da imaju ono nesto :D . Navedoh Breda Pita, posto mi je prvi pao na pamet, a nije iskljuceno da mi i neko drugi (obcni smrtnik) ne pada na pamet. :-) :D Budi primjenjeno, ovo je samo primjer. :zoka:

Edit: Nek' svako radi sta hoce sto se mene tice, al' ni crnom dusmanu ne bih mogla pozeljeti ovu vrstu posla, pa da je ne znam ti kako ugodan i unosan. :mrgreen:

Ziv'li i pamet u glavu! :bih:
dječak sa šibicama

#684 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by dječak sa šibicama »

Image

Srbi, Hrvati i Muslimani mogu zivjeti zajedno k`o jarani, mogu zivjeti skupa al` sad samo uz pomoc UN trupa...
respo

#685 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by respo »

PalaSa Marsa wrote:
respo wrote:
ljubav_aha wrote:

pa i ako se svidis protitutki i ona odradi sve to a da ne moras platiti
znam slucaj licno s mojim prijateljem

pitao sam koja je razlika izmedju protitutke i obicne djevojke koje su pijane i nadrogirane kao sto ljubav kaze
za mene nikakva osim mozda nacina placanja
PalaSa Marsa

#686 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Nemam blage veze. Moraces dalje pitat'.
U svakom slucaju ako je osoba pod opijatima, racuna se u neku ruku neuracunjiva, bar dok opijati djeluju.

Ta sto je tvoj jaran dobio dzab' dzabe.. pa vjerujem da i one imaju dusu i da bi i one pozeljele i da pozele da podjahkad zive normalnim zivotom, i da s' nekim provedu trenutke bez racunica i placanja.
Goblin

#687 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Goblin »

PalaSa Marsa wrote:Puuu! Kako ovo ranije ne vidjeh, cuj 'cer da mu bude prostitutka i da mu je to - kao dobar pos'o.
A mozes li zamislit' da ti jaran tvojih godina dodje u tu eventualnu javnu kucu i pozeli bas seksualne odnose za tvojom kcerkom. :zoka:

PS: Dal' je ovo patka il' ono prica da bude interesanto, bas se pitam. A inace bi mi bilo drago da se samo sali. :mrgreen:
Ne radi se o sali,nego o hipotetickoj pretpostavki. Objasnio sam to vec na prijasnjim stranicama,da i prostitutke imaju roditelje,koje ih vole i koji prihvataju njihov posao,kao svaki drugi posao. Ja samo kazem da se sigurno ne bih odrekao kcerke ako bi jednoga dana odlucila da bude prostitutka,kao ni sina ako bi odlucio da bude peder. Ja nisam od onih sto kamenuju homoseksualce i sa popovima i bradonjama udaraju lezbejke koje leze po zemlji. Sta cu,nisam toliko visoko moralan ,da ubijam,palim i kamenujem,sta ces,nismo svi takve moralne vertikale.
Ima nas grijesnih i losih,pa prihvatamo,razumijemo,oprastamo ,tretiramo ljude,kao ljude,cak i prostitutke smatramo ljudima. Bas smo naopaki,sta ces.
Mis mekinjas

#688 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Mis mekinjas »

pustopoljina wrote:kome se da neka googla kako vrli casnici UNa zlostavljaju maloljetnice i poticu prostituciju u najrobiju...maloljetnice dovucene iz etiopije i somalije...zemlje u kojima se umire od gladi, za koje se otvaraju SOS telefoni, da bi UNovci mogli da se izivljavaju njihovim parama nad njima u sigurnosti kenije.
ima jedan film...
zove se tajni zivot rijeci...
rat kod nas je uvod u film...radnja se odvija u engleskoj.kad ona prica dok su je drzali u logoru...kako je dosao stranac...zastitne snage, pi.ke materine...i one su mislile da ce ih pustiti jer su ovi dosli. a ovaj je nju odabrao...i dok je silovao govorio uz posrani smijesak "sorry".
ma gromovi ih palili bolesne.
Nemoj ovdje o UN, de negdje neko nek otvori temu... :-) :roll: :)
PalaSa Marsa

#689 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Goblin wrote:
PalaSa Marsa wrote:Puuu! Kako ovo ranije ne vidjeh, cuj 'cer da mu bude prostitutka i da mu je to - kao dobar pos'o.

Ne radi se o sali,nego o hipotetickoj pretpostavki. Objasnio sam to vec na prijasnjim stranicama,da i prostitutke imaju roditelje,koje ih vole i koji prihvataju njihov posao,kao svaki drugi posao. Ja samo kazem da se sigurno ne bih odrekao kcerke ako bi jednoga dana odlucila da bude prostitutka,kao ni sina ako bi odlucio da bude peder. Ja nisam od onih sto kamenuju homoseksualce i sa popovima i bradonjama udaraju lezbejke koje leze po zemlji. Sta cu,nisam toliko visoko moralan ,da ubijam,palim i kamenujem,sta ces,nismo svi takve moralne vertikale.
Ima nas grijesnih i losih,pa prihvatamo,razumijemo,oprastamo ,tretiramo ljude,kao ljude,cak i prostitutke smatramo ljudima. Bas smo naopaki,sta ces.
Dobro, ova prica nebi trebalo da se veze sa homoseksualizmom. To moze bit' los i plitak primjer, al' haj' eto prob'o si.
Mislim, da bi treb'o prvo sjest' sa svojom 'ceri i popricat' sta je bio uzrok da ona zeli da bude prostitutka, dali si ti taj ili eventualno majka vase 'ceri uzrok da vasa 'cer ode tim putem. Trebali bi joj pomoci, po nekom mom razmisljanju. Ne kaze niko da je se odrices, ima milion metoda da svojoj 'ceri otvoris milion puteva koji su zdraviji i bolji za nju.
Poguraj svoju 'cer moralno i eticki pa i financijski. Covjek svaki grijesi jer tako smo gradjeni da grijesimo, ali.. greska koja ti otvara neku novu i ne zdravu sferu zivota za tebe i tvoje potomke po meni greska na kojoj treba poradit'' i sprijecit'. Po tome mi ljudi imamo prednost nad zivotinjama, uvijek imamo drugu sansu. Mlada, sposobna djevojka, pametna, inteligentna po meni nikad nece posrnut' za tom vrstom posla bez obzira u kakvoj je krizi, uvijek, ama bas uvijek ce trazit' nesto ili neki pos'o, ma kako on tezak bio da se izbori za sebe i svoj status, a takva djevojka sa saburom i hrabroscu uvijek uspije. I sve sto dobije zna cijenit', zna cuvat'. U sutini, najlakse je od sebe naprvit' budalu i sebe zivog ukopat' unaprijed do vrata.

Edit: Zasto radis ADIS test svako 6 mjeseci?
Last edited by PalaSa Marsa on 19/10/2011 20:32, edited 1 time in total.
sinuhe

#690 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sinuhe »

dječak sa šibicama wrote:Image

Srbi, Hrvati i Muslimani mogu zivjeti zajedno k`o jarani, mogu zivjeti skupa al` sad samo uz pomoc UN trupa...
Ovo za UN i silovanja u ratu su obicne dezinformacije. Ima dokumentovanih neobicnih sudbina iz tog vremena i pali bi na glavu kad bi culi ali UNPROFOR nema veze sa njima. Ali nije za foruma.
Goblin

#691 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Goblin »

PalaSa Marsa wrote:
Goblin wrote:

Ne radi se o sali,nego o hipotetickoj pretpostavci. Objasnio sam to vec na prijasnjim stranicama,da i prostitutke imaju roditelje,koje ih vole i koji prihvataju njihov posao,kao svaki drugi posao. Ja samo kazem da se sigurno ne bih odrekao kcerke ako bi jednoga dana odlucila da bude prostitutka,kao ni sina ako bi odlucio da bude peder. Ja nisam od onih sto kamenuju homoseksualce i sa popovima i bradonjama udaraju lezbejke koje leze po zemlji. Sta cu,nisam toliko visoko moralan ,da ubijam,palim i kamenujem,sta ces,nismo svi takve moralne vertikale.
Dobro, ova prica nebi trebalo da se veze sa homoseksualizmom. To moze bit' los i plitak primjer, al' haj' eto prob'o si.
Mislim, da bi treb'o prvo sjest' sa svojom 'ceri i popricat' sta je bio uzrok da ona zeli da bude prostitutka, dali si ti taj ili eventualno majka vase 'ceri uzrok da vasa 'cer ode tim putem. Trebali bi joj pomoci, po nekom mom razmisljanju. Ne kaze niko da je se odrices, ima milion metoda da svojoj 'ceri otvoris milion puteva koji su zdraviji i bolji za nju.
Poguraj svoju 'cer moralno i eticki pa i financijski. Covjek svaki grijesi jer tako smo gradjeni da grijesimo, ali.. greska koja ti otvara neku novu i ne zdravu sferu zivota za tebe i tvoje potomke po meni greska na kojoj treba poradit'' i sprijecit'. Po tome mi ljudi imamo prednost nad zivotinjama, uvijek imamo drugu sansu. Mlada, sposobna djevojka, pametna, inteligentna po meni nikad nece posrnut' za tom vrstom posla bez obzira u kakvoj je krizi, uvijek, ama bas uvijek ce trazit' nesto ili neki pos'o, ma kako on tezak bio da se izbori za sebe i svoj status, a takva djevojka sa saburom i hrabroscu uvijek uspije. I sve sto dobije zna cijenit', zna cuvat'. U sutini, najlakse je od sebe naprvit' budalu i sebe zivog ukopat' unaprijed do vrata.

Edit: Zasto radis ADIS test svako 6 mjeseci?
Vidim da si dobronamjerna i nisi zla. Ali pod jedna slabo i nepazljivo citaj ( pogledaj podebljane rijeci ). Pod dva,strasno si konzervativna,ukalupljenog i ogranicenog razmisljanja,sputanog duha i uma. Slika i prilika malogradjanke. Udahni malo zivot punim plucima,zivi ga dok mozes,dok si mlada. Budi mlada i luda,budi slobodna i otvorena,otvorena uma i srca. Zivot je jedan,zivi ga Pala sa Marsa.
Last edited by Goblin on 19/10/2011 20:39, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#692 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

:roll: Sta ovo bi? :zoka:
PalaSa Marsa

#693 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

:-D
Goblin wrote:.

Vidim da si dobronamjerna i nisi zla. Ali pod jedna slabo i nepazljivo citaj ( pogledaj podebljane rijeci ). Pod dva,strasno si konzervativna,ukalupljenog i ogranicenog razmisljanja,sputanog duha i uma. Slika i prilika malogradjanke. Udahni malo zivot punim plucima,zivi ga dok mozes,dok si mlada. Budi mlada i luda,budi slobodna i otvorena,otvorena uma i srca. Zivot je jedan,zivi ga Pala sa Marsa.

Kakva god sam, drago mi je da mi ti nisi tata, babo. :D

Ne odgovori mi na pitanje, cemu potreba ili sta vec da ADIS test radis svako 6 mjeseci metropolito? :D
Goblin

#694 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Goblin »

PalaSa Marsa wrote::-D
Goblin wrote:.

Kakva god sam, drago mi je da mi ti nisi tata, babo. :D

Ne odgovori mi na pitanje, cemu potreba ili sta vec da ADIS test radis svako 6 mjeseci metropolito? :D
Ima i to na predhodnim stranicama,u vecini medjunarodnih organizacija se rade redovni medicinski pregledi,najmanje svakih 6 mjeseci,HIV test je dio tih preglleda.
Da si moja hcer,ne bi bila takva naopaka,nego bi bila liberalna,open mind,zapadna djevojka,istovremeno i skroz luda i strasno pametna. Poslusaj moj savjet: Opusti se i uzivaj ( posebno u sexu ). :D :D
PalaSa Marsa

#695 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Goblin wrote:
Ima i to na predhodnim stranicama,u vecini medjunarodnih organizacija se rade redovni medicinski pregledi,najmanje svakih 6 mjeseci,HIV test je dio tih preglleda.
Da si moja hcer,ne bi bila takva naopaka,nego bi bila liberalna,open mind,zapadna djevojka,istovremeno i skroz luda i strasno pametna. Poslusaj moj savjet: Opusti se i uzivaj ( posebno u sexu ). :D :D
[/quote]

Open je open mind, a za ovu vrstu posla i hipotetiicki i na bilo koji nacin je zatvoreno, gore rekoh i sto se tice od mene to je to na temu :D .

A znaci ovo hipoteticki gledano, ti si samo sebe stavlj'o u predspostavku sa svojom eventualnom 'ceri, al' sto i nije pravilo da bi to tako moglo i bit'. :mrgreen:
pirmin

#696 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pirmin »

BHanibal wrote: Vjeruj mi nisam ni ja Brad Pitt a niti su djevojke kao Angelina Jolie i sve je to normalana raja.
Fora i jeste u tome, na momenat pozeljeti Andju Dzoli koja btw. nije moj tip ali zato Nadja jeste.

http://img819.imageshack.us/img819/4085/nadja.jpg

Izigras se jedan sat kao dijete u pijesku :D i onda se vratis u svakodnevnicu u kojoj nema sanse da
sretnes ovakav "avion". 8-) Cak i da je sretnes, kod nje imas sanse kao i Djerdjelez protiv Barcelone jer
je naprosto druga liga, ti tavoris negdje u regionalnoj a ona stalni ucesnik CL. :wink:
suspect_zero

#697 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by suspect_zero »

pirmin wrote:
BHanibal wrote: Vjeruj mi nisam ni ja Brad Pitt a niti su djevojke kao Angelina Jolie i sve je to normalana raja.
Fora i jeste u tome, na momenat pozeljeti Andju Dzoli koja btw. nije moj tip ali zato Nadja jeste.

Izigras se jedan sat kao dijete u pijesku :D i onda se vratis u svakodnevnicu u kojoj nema sanse da
sretnes ovakav "avion". 8-) Cak i da je sretnes, kod nje imas sanse kao i Djerdjelez protiv Barcelone jer
je naprosto druga liga, ti tavoris negdje u regionalnoj a ona stalni ucesnik CL.
:wink:

Sjooooooo poređenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: .....Đerđelez, oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sinuhe

#698 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sinuhe »

pirmin wrote:

je naprosto druga liga, ti tavoris negdje u regionalnoj a ona stalni ucesnik CL. :wink:
Ta bi se mogla dobro udati i to je ono sto me najvise cudi kod Nadje i Nadji. Ona radi to dobrovoljno i to je OK, ali ne mislim da je to cijela prica.
detroit-mercy

#699 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:Nemam blage veze. Moraces dalje pitat'.
U svakom slucaju ako je osoba pod opijatima, racuna se u neku ruku neuracunjiva, bar dok opijati djeluju.

Ta sto je tvoj jaran dobio dzab' dzabe.. pa vjerujem da i one imaju dusu i da bi i one pozeljele i da pozele da podjahkad zive normalnim zivotom, i da s' nekim provedu trenutke bez racunica i placanja.
Kako u ovu pricu ulaze glumice u porno filmovia :mrgreen: je su li i one prostitutke obzirom da se handre za lovu ili vaze neki drugi kriteriji za njih :mrgreen: .
lovecheck

#700 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by lovecheck »

Na ovoj temi pišu oni koji su išli prostitutkama. Ne znam zašto su cure na ovoj temi.
Post Reply