PeppermintSA wrote:i šta ima kod tebe?PalaSa Marsa wrote:![]()
Ama pricamo,.. sta se imamo predavat'.
![]()
![]()
Jooo suti ne mogu od smijeha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
PeppermintSA wrote:i šta ima kod tebe?PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
![]()
PalaSa Marsa wrote:PeppermintSA wrote:i šta ima kod tebe?PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Jooo suti ne mogu od smijeha![]()
drekalica28 wrote:Jel mogu žene ući u bordel čisto onako informativno?
Iz puke radoznalosti.
drekalica28 wrote:Jel mogu žene ući u bordel čisto onako informativno?
Iz puke radoznalosti.
Kako ne, ja svojim prijateljima plaćala lap dance...drekalica28 wrote:Jel mogu žene ući u bordel čisto onako informativno?
Iz puke radoznalosti.
Eto i mene!*mima* wrote:drekalica28 wrote:Jel mogu žene ući u bordel čisto onako informativno?
Iz puke radoznalosti.
hajmo skupa
A prijateljicama ples muškog stripera?Mis mekinjas wrote: Kako ne, ja svojim prijateljima plaćala lap dance...
Ja sam dovoljno radoznala da probam.PalaSa Marsa wrote:i po mogucnosti da su tamo muske "dame"
![]()
![]()
![]()
Mozel'?
Za 8. mart.*mima* wrote: hajmo skupa
to je najmanji problem....drekalica28 wrote:A prijateljicama ples muškog stripera?Mis mekinjas wrote: Kako ne, ja svojim prijateljima plaćala lap dance...![]()
Joooj...što ćemo se ti i ja dobro zabaviti.Mis mekinjas wrote:to je najmanji problem....
Pa ako ima prije negdje da se može otići...samo reci.*mima* wrote:sto samo za 8 mart?
Rijetko kome se ja ne dopadnem.*mima* wrote:to mi se dopada.....
znas kako...tudja ruka svrab ne cese.Chmoljo wrote:imaš moj post koju stranicu prije, u kojem kažem da sam i ja za legalizaciju. ali ti si odmah u prvi plan gurnula žrtve trafikinga. iako je tema nešto drugačija, i postavlja pitanje samo kakvo je mišljenje ako ti je džuvegija bio kod prostitutke, a ne naricanje nad teškom sudbinom djevojaka iz istočnoevropskih zemalja.suncica24 wrote: Jok ba.
Ja ovo sanjam kako diskutujem na forumu o tome je l' ili nije l' placanje prostitutke ok ili super ok.
Je l' de da sanjam?
počele ste ovdje dar-mar praviti ko da su ljudi koji ne okreću glavu od toga pimpoviumjesto što se realno gleda kao na problem koji se treba riješiti. ali sigurno da nije gorući i sigurno da nije u onom obimu u kojem je bilo nekad odmah iza rata.
počele ste priču kako je svaka prostitutka nesretna ili većina njih, jer to radi. guess what, većina ljudi je nesretna svojim pozivom i radnim mjestom. pa radi. opet, to se odnosi na prostitutke što su imale izbora. a svaka koja je domaća, imala je izbora. svaka. jer je njena pozicija ista kao i zlostavljane žene. i jedna i druga imaju izbor da se bore protiv toga.
Čudi me da je izostala izjava tipa: I ćorava koka ubode zrno!...al hajde de...od tebe je i ovo doBroPalaSa Marsa wrote:
bravo Srce, ovo si ubola.
Ma nije bona, to si ti samo tako skontala.zelenashica wrote:Čudi me da je izostala izjava tipa: I ćorava koka ubode zrno!...al hajde de...od tebe je i ovo doBroPalaSa Marsa wrote:
bravo Srce, ovo si ubola.![]()
Samo samom potvrdom da sam ovo "ubola" kontriraš svom izjednačavanju sexa sa vođenjem ljubavi(na osnovu tvojih dosadašnjih postova na ovoj temi),jer u protivnom te ne bi bilo briga što neko kupuje sex...
sve to fino zvuci, da ne kazem odjekuje, nego se pitam - ko snosi trosove?drekalica28 wrote:Rijetko kome se ja ne dopadnem.*mima* wrote:to mi se dopada.....
Marsi..prije nego što bilo šta napišem, de budi ljubazna pa mi malo bolje objasni šta si ovim gore htijela reći.PalaSa Marsa wrote: sve to fino zvuci, da ne kazem odjekuje, nego se pitam - ko snosi trosove?![]()
pa idemol' u bordel ili ne?drekalica28 wrote:Marsi..prije nego što bilo šta napišem, de budi ljubazna pa mi malo bolje objasni šta si ovim gore htijela reći.PalaSa Marsa wrote: sve to fino zvuci, da ne kazem odjekuje, nego se pitam - ko snosi trosove?![]()