Dakle, ako zamislimo da je muškarac s kojim ste u vezi nekad u svojoj prošlosti otišao na "druženje" sa nekom prostitutkom, kako to utječe na vas? Pretpostavimo da je ili koristio zaštitu ili da se testirao tako da taj zdravstveni element uopće nije sporan i nije element ove priče.
1) Je li vam to svejedno ili ne?
2) Igra li vam ulogu je li to recimo bilo u Amsterdamu ili recimo Bugojnu?

3) Je li vam svejedno je li to bilo jednom ili nekoliko puta?
4) Da li biste isto reagovale da to saznate na petom sastanku ili nakon godinu dana veze?
Ono što me najviše začudilo je što većina djevojaka to ostavlja u prošlosti i kaže da nema prevelike razlike između odlaska kod prostitutke i seksa za jednu noć između dvoje ljudi koji se upoznaju na nekom izlasku te stoga to ne uzimaju za veliku stvar. Svjestan sam da percepcija prostitucije nije ista u našem prilično konzervativnom društvu i nekim tradicionalno liberalnijim zemljama ali ovo me baš iznenadilo. Ne znam, uvijek sam nekako mislio da bi se svaka žena zapitala s kakvim je to muškarcem ako već isti mora da se "olakšava" na takve načine. Mislim, ako mu je baš tolika kriza, pa valjda uvijek ima neki kanal ili stranica.

Stoji da je to bilo u prošlosti no zar zaista nemate zamjerki prema takvim stvarima iako su bile mjesec, godinu, deset godina prije vas?