SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Alfa159

#26 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by Alfa159 »

E ljudi Ja mislim da je Semiha Borovac kriva.
Hajte organizatori protesta "subotom u 12" recire i objasnite nam kako je Semiha kriva hahahahahahahahah
jedva cekam.
Hajde Objasnite nam!!!!!!!!
Subotom u 12 !!!!!!!!
in33sa

#27 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by in33sa »

Zanimljivo kako je pojedinima u ovoj drzavi za sve sto je lose (a to je manje vise sve) kriv je neki vozac dizalice, neka rulja, neki neartikulirani pojedinac.

Valjda je dizalica kriva i sto se uvijek iste ulice krpe svakog novog ljeta.

I tako to.
sarajevo63

#28 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by sarajevo63 »

E ljudi Ja mislim da je Semiha Borovac kriva.
Hajte organizatori protesta "subotom u 12" recire i objasnite nam kako je Semiha kriva hahahahahahahahah
jedva cekam.
Hajde Objasnite nam!!!!!!!!
Subotom u 12 !!!!!!!!Alfa159
Kad je to ko organizirao/organizovao proteste u 12?
Je l to gradonačelnica vozila kamion?
NE ŠIRI DEZINFORMACIJE!!!
uhljug_s_koseva

#29 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by uhljug_s_koseva »

slavkoimamodilera wrote:
uhljug_s_koseva wrote:
Miki123 wrote:Na ovom forumu u posljednje vrijeme prava paranoja, za sve je kriva vlast. sutra će past meteor na BIH, a prvi komentari će biti branković je kriv.

Činjenica, jedna i jedina: idiot od kamiondžije nije spustio dizalicu koja je zakačila most i oborila.
eto.
Ako je dovoljno da samo dizalica zakaci nadvoznjak pa da se cijeli srusi,ne stao ja vise na te nase nadvoznjake.
Od 11. septembra 2001. ja vise nikad nisam usao ni u jedan neboder...
Da se primjetit :wink: nego,da se oce neka ptica posrat na onaj avazov twist,pa da se urusi.
Sammurraj

#30 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by Sammurraj »

salihh wrote:sreca je da niko nije stradao...
medjutim, meni su shega ovi koji odmah vjesaju, streljaju, lincuju, a pojma nemaju sta se ustvari desilo... indikativno je da se uglavnom ovako diskutira na svim temama
E vala bas salihh,
Citao sam jucer komentar onog sto hebe famijiji....????? a da ni ne zna sta je uzrok svemu.
:x
E vala "jaro", zar ne bih bilo red da se izvines? ( mislim na tog sto je psovao)
The 51st State

#31 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by The 51st State »

Sammurraj wrote:
medjutim, meni su shega ovi koji odmah vjesaju, streljaju, lincuju, a pojma nemaju sta se ustvari desilo... indikativno je da se uglavnom ovako diskutira na svim temama
E vala bas salihh,
Citao sam jucer komentar onog sto hebe famijiji....????? a da ni ne zna sta je uzrok svemu.
E vala "jaro", zar ne bih bilo red da se izvines? ( mislim na tog sto je psovao)
Evo izvinjavam se, ali jebem familiju vozacu i direktoru koji ga je natovario.....
Alfons Kauders

#32 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by Alfons Kauders »

Sammurraj wrote:
E vala bas salihh,
evo ja sam reko da treba objesit za muda izvodjaca radova i onog sto je potpisao prijem objekta... iskreno izvinjenje...

treba objesit imbecila koji je zaboravio da vozi jebenu dizalicu visoku 3 i kusur metra...

a da je neko ne daj boze stradao, i vi bi se garant pridruzili mojim toplim zeljama...
skorpija1S

#33 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI

Post by skorpija1S »

Alfons Kauders wrote:
Sammurraj wrote:
E vala bas salihh,
evo ja sam reko da treba objesit za muda izvodjaca radova i onog sto je potpisao prijem objekta... iskreno izvinjenje...

treba objesit imbecila koji je zaboravio da vozi jebenu dizalicu visoku 3 i kusur metra...

a da je neko ne daj boze stradao, i vi bi se garant pridruzili mojim toplim zeljama...
Slazem se.
Post Reply