E ljudi Ja mislim da je Semiha Borovac kriva.
Hajte organizatori protesta "subotom u 12" recire i objasnite nam kako je Semiha kriva hahahahahahahahah
jedva cekam.
Hajde Objasnite nam!!!!!!!!
Subotom u 12 !!!!!!!!
SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
- Alfa159
-
in33sa
#27 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
Zanimljivo kako je pojedinima u ovoj drzavi za sve sto je lose (a to je manje vise sve) kriv je neki vozac dizalice, neka rulja, neki neartikulirani pojedinac.
Valjda je dizalica kriva i sto se uvijek iste ulice krpe svakog novog ljeta.
I tako to.
Valjda je dizalica kriva i sto se uvijek iste ulice krpe svakog novog ljeta.
I tako to.
-
sarajevo63
#28 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
Kad je to ko organizirao/organizovao proteste u 12?E ljudi Ja mislim da je Semiha Borovac kriva.
Hajte organizatori protesta "subotom u 12" recire i objasnite nam kako je Semiha kriva hahahahahahahahah
jedva cekam.
Hajde Objasnite nam!!!!!!!!
Subotom u 12 !!!!!!!!Alfa159
Je l to gradonačelnica vozila kamion?
NE ŠIRI DEZINFORMACIJE!!!
-
uhljug_s_koseva
#29 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
Da se primjetitslavkoimamodilera wrote:Od 11. septembra 2001. ja vise nikad nisam usao ni u jedan neboder...uhljug_s_koseva wrote:Ako je dovoljno da samo dizalica zakaci nadvoznjak pa da se cijeli srusi,ne stao ja vise na te nase nadvoznjake.Miki123 wrote:Na ovom forumu u posljednje vrijeme prava paranoja, za sve je kriva vlast. sutra će past meteor na BIH, a prvi komentari će biti branković je kriv.
Činjenica, jedna i jedina: idiot od kamiondžije nije spustio dizalicu koja je zakačila most i oborila.
eto.
- Sammurraj
#30 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
E vala bas salihh,salihh wrote:sreca je da niko nije stradao...
medjutim, meni su shega ovi koji odmah vjesaju, streljaju, lincuju, a pojma nemaju sta se ustvari desilo... indikativno je da se uglavnom ovako diskutira na svim temama
Citao sam jucer komentar onog sto hebe famijiji....????? a da ni ne zna sta je uzrok svemu.
E vala "jaro", zar ne bih bilo red da se izvines? ( mislim na tog sto je psovao)
-
The 51st State
#31 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
Evo izvinjavam se, ali jebem familiju vozacu i direktoru koji ga je natovario.....Sammurraj wrote:E vala bas salihh,salihh wrote:sreca je da niko nije stradao...
medjutim, meni su shega ovi koji odmah vjesaju, streljaju, lincuju, a pojma nemaju sta se ustvari desilo... indikativno je da se uglavnom ovako diskutira na svim temama
Citao sam jucer komentar onog sto hebe famijiji....????? a da ni ne zna sta je uzrok svemu.
![]()
E vala "jaro", zar ne bih bilo red da se izvines? ( mislim na tog sto je psovao)
- Alfons Kauders
#32 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
evo ja sam reko da treba objesit za muda izvodjaca radova i onog sto je potpisao prijem objekta... iskreno izvinjenje...Sammurraj wrote:E vala bas salihh,salihh wrote:sreca je da niko nije stradao...
![]()
treba objesit imbecila koji je zaboravio da vozi jebenu dizalicu visoku 3 i kusur metra...
a da je neko ne daj boze stradao, i vi bi se garant pridruzili mojim toplim zeljama...
-
skorpija1S
#33 Re: SRUSIO SE NADVOZNJAK U VOGOSCI
Slazem se.Alfons Kauders wrote:evo ja sam reko da treba objesit za muda izvodjaca radova i onog sto je potpisao prijem objekta... iskreno izvinjenje...Sammurraj wrote:E vala bas salihh,salihh wrote:sreca je da niko nije stradao...
![]()
treba objesit imbecila koji je zaboravio da vozi jebenu dizalicu visoku 3 i kusur metra...
a da je neko ne daj boze stradao, i vi bi se garant pridruzili mojim toplim zeljama...