http://www.ntvhayat.com/home/vijesti/in ... &pid=20652Na bošnjačkom gradskom groblju Tekija u Foči, oštećeno je pet nadgrobnih spomenika, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjihtzv. rs.
Policijskoj stanici Foča je, 18. maja, osoba sa inicijalima S.H., prijavila da je nepoznato lice ili više njih u posljednjih mjesec dana, oštetilo pet nadgrobnih oznaka na bošnjačkom groblju u starom dijelu grada.
Izvršen je uviđaj i u toku je operativni rad na ovom slučaju.
srpski teroristi ne posustaju !
-
savjest
#1 srpski teroristi ne posustaju !
-
aris_angelis
Jesu ovi Srbi ugrozeni
ma ko bi reko

-
aris_angelis
Hehe jedino ih Makedonci vole
i dio Crnogoraca 
-
okin
jes nas i rusa 300 miliona.Nenadv24 wrote:a Grci, Bjelorusi, Ukrajinci, Rumuni, Rusi, donekle Bugari, Jermeni i Kinezi naravno(gdje bi mi bez naših Kineza)aris_angelis wrote:Hehe jedino ih Makedonci volei dio Crnogoraca
![]()
![]()
![]()
Otkad su rusi narod bivse YU?
Cak vas ni makedonci ne vole, zabranili onom vasem popu Pavlu prolazak kroz makedoniju. Napravili svoju crkvu, pametno
-
aris_angelis
Ma vole njih Makedonci , ja nisam ni jednog sreo da je osudio divljanja cetnika po Bihokin wrote:jes nas i rusa 300 miliona.Nenadv24 wrote:a Grci, Bjelorusi, Ukrajinci, Rumuni, Rusi, donekle Bugari, Jermeni i Kinezi naravno(gdje bi mi bez naših Kineza)aris_angelis wrote:Hehe jedino ih Makedonci volei dio Crnogoraca
![]()
![]()
![]()
Otkad su rusi narod bivse YU?![]()
Cak vas ni makedonci ne vole, zabranili onom vasem popu Pavlu prolazak kroz makedoniju. Napravili svoju crkvu, pametno
E sada sto je politika Srpske pravoslavne crkve politika hegemonije, i proizvodi svuda neprijatelja cak i onde gdje ih nema, to je druga stvar.
-
Nenadv24
Makedonci još od 60-tih godina prošlog vijeka imaju svoju crkvu a to što Srpska, Grčka, Bugarska i Ruska pravoslavna Crkva ne priznaju autokefalnost Ohridske Arhiepiskopije-naziv Makedonske Crkve to je druga stvar i nema veze sa mržnjom prema Srbima. Oni jedino ne mogu smisliti Albance, Grke zbog imena i Bugare zbog negiranja Makedonskog jezika i Makedonskog naroda a sa Srbima nisu imali problema. Živio sam u Makedoniji pa znam a tebi je bolje da ne baljezgaš kao maksim po diviziji. Fino ti rekoh razguli u vrtić i lego kocke u ruke!
Last edited by Nenadv24 on 20/05/2005 00:16, edited 1 time in total.
-
aris_angelis
KULTURAN OVAJ NENAD BAS BIRA RIJECI!Nije bilo upuceno meni ali kao da jeste

-
aris_angelis