Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
-
Mohamad Sissoko
#1 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
To ti je predizborna ko i postrojavanje četnika po Bileći.Brzo će naredni izbori ba 
-
romeomoraprezivjeti
#2 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Al' je odvratan taj Brkan,i bolje je sto se ne pojavljuje.
-
mehoxy
#3 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Upravu je Dodick kad kaze da ovdje nema drzave.
- insomnia78
#4 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Predizborna, mirno spavajte 
-
bella_ciao
#5 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Koji ste vi idioti jebo te. Razmijem, trolovi ste, dijasporski hamelj al brate da vam smeta sto se pomoglo nekom u RS-u. Pa jebem mu nije se samo njima pomagalo, pomagalo se svima tih dana i neka je.
Najbolje da prekinemo sve veze sa RS-om jel tako pa i sa Hrvatskim dijelom pa da zivimo u svom Trokutistanu i nek nam Bakir bude kralj, dozivotni? Ne znam jel trolate u tom smjeru, u vec ustaljenom stilu standardnog forumskog trola i psihopate, il je stvarno to ta neka politika?
Mislim da se radi ipak o ovom prvom, standardni trol, cak i nedelju probro jer zna da su admini manje aktivni.
Najbolje da prekinemo sve veze sa RS-om jel tako pa i sa Hrvatskim dijelom pa da zivimo u svom Trokutistanu i nek nam Bakir bude kralj, dozivotni? Ne znam jel trolate u tom smjeru, u vec ustaljenom stilu standardnog forumskog trola i psihopate, il je stvarno to ta neka politika?
Mislim da se radi ipak o ovom prvom, standardni trol, cak i nedelju probro jer zna da su admini manje aktivni.
- insomnia78
#6 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
liozut wrote:Zašto su muslimani najgora i najnepismenija stoka u globalu koja postoji na ovoj planeti, gdje su god izdrkotine muhamedove tu je siromaštvo, bijeda, kriminal, droge, pedofilija, terorizam, neradnici, kuknjava i sve ono što su odlike ŽIVINE a ne čovjeka.
U suštini jebo vjeru i ljude koji kad se mole bogu jedni drugima noseve zavlače u ČMAR![]()
![]()

- hape
#7 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Nije baliNske papak jedan nego balijske. Nepismen a zeli da pise.
Samo ne mogu da ne primjetim da se u posljednjih nekoliko sedmica ovdje bas nakotilo dosta postavalaca lika i djela Draze Cice. Hajmo kmetovi, nazad na vase forume pa trolujte tamo.
Samo ne mogu da ne primjetim da se u posljednjih nekoliko sedmica ovdje bas nakotilo dosta postavalaca lika i djela Draze Cice. Hajmo kmetovi, nazad na vase forume pa trolujte tamo.
-
bella_ciao
#8 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Stvarno sam impresioniran tim sto neko moze godine ostaviti na nekom forumu a da mu je glavna aktivnost trolanje u stilu nekog 12to godisnjaka.
Impresioniran sam, svaka ti cast. Sta li jos u zivotu radis. Socijala u Holandiji jel?
Impresioniran sam, svaka ti cast. Sta li jos u zivotu radis. Socijala u Holandiji jel?
-
bella_ciao
#9 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Vidi sto sam ga pogodio u zivac haha
- Sezam
#10 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Imas sta reci u vezi s temom?bella_ciao wrote:Koji ste vi idioti jebo te. Razmijem, trolovi ste, dijasporski hamelj al brate da vam smeta sto se pomoglo nekom u RS-u. Pa jebem mu nije se samo njima pomagalo, pomagalo se svima tih dana i neka je.
Kao i uvijek, otvori se tema o jos jednoj u neprekidnom nizu provokacija od strane genocidne pogani, i odmah se nadje salonjeros da okrene pricu na dijasporu
-
bella_ciao
#11 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Sezam wrote:Imas sta reci u vezi s temom?bella_ciao wrote:Koji ste vi idioti jebo te. Razmijem, trolovi ste, dijasporski hamelj al brate da vam smeta sto se pomoglo nekom u RS-u. Pa jebem mu nije se samo njima pomagalo, pomagalo se svima tih dana i neka je.
Kao i uvijek, otvori se tema o jos jednoj u neprekidnom nizu provokacija od strane genocidne pogani, i odmah se nadje salonjeros da okrene pricu na dijasporuDo polovice druge stranice, doci ce se do zakljucka da je to u stvari kolektivna krivica Bosnjaka u pitanju.
Sta nije konkretno receno? Ovo prvo se odnosi na standarndog trola i pshopatu koji otvara teme po forumu vec godinama.
I kakva je ovo tema od automatskog naoruzanja da pomoci poplavljenim podrucjima? Eto reko sam ti, pomagalo se svima a ne samo dijelvima RS-a. I kolko znam RS je jos uvijek u BiH.
Sve konkretno i lijepo objasnjeno
-
bella_ciao
#12 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Nemoj me samo optuzit da sam srbin molim te?!
Last edited by bella_ciao on 19/10/2014 12:22, edited 1 time in total.
-
dalje
#13 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Nije kolektivna al jest krivica pojedinaca koji od muhe prave vola.Sezam wrote:Imas sta reci u vezi s temom?bella_ciao wrote:Koji ste vi idioti jebo te. Razmijem, trolovi ste, dijasporski hamelj al brate da vam smeta sto se pomoglo nekom u RS-u. Pa jebem mu nije se samo njima pomagalo, pomagalo se svima tih dana i neka je.
Kao i uvijek, otvori se tema o jos jednoj u neprekidnom nizu provokacija od strane genocidne pogani, i odmah se nadje salonjeros da okrene pricu na dijasporuDo polovice druge stranice, doci ce se do zakljucka da je to u stvari kolektivna krivica Bosnjaka u pitanju.
Pucali na svadbi, pa sta? To kao nesto novo i nenormalno na Balkanu?
-
razonoda
#14 Re: Srpski svatovi pucali iz automatskog naoružanja
Ne razumijem point , pisanja ovakvim rijenikom. Ako je to dio neke 'terapije' ok , ako ne zbilja nije potrebno.liozut wrote:Zašto su muslimani najgora i najnepismenija stoka u globalu koja postoji na ovoj planeti, gdje su god izdrkotine muhamedove tu je siromaštvo, bijeda, kriminal, droge, pedofilija, terorizam, neradnici, kuknjava i sve ono što su odlike ŽIVINE a ne čovjeka.
U suštini jebo vjeru i ljude koji kad se mole bogu jedni drugima noseve zavlače u ČMAR![]()
![]()