Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
pa moras nauciti prepoznavati ironiju, nema pustiti mozak na pasu
evo na drugoj temi se zezamo sa rijecima pohvaliti i povaliti
posto vi izbacujete, a mi ubacujemo H..
Pa sa nekim nikad ne zna sna cemu si
Sto me podseti, vi izraz "povaliti" koristite u nekom sasvim drugacijem smislu od nas. Tako sam jednom cula kako ce on da povali nekog svog kolegu koji ga je iznervao. Ja to precutim. Ali uskoro rece kako ce da povali sve njih ako ne odrade svoj deo posla E tada nisam mogla da izdrzim pa mu rekoh: Aloooo, ti bas ne biras koga ces da povalis?! Samo da znas epilog price: ja sam ispala perverzna, i srpki jezik je ispao perverzan i... on od tada pazi sta prica preda mnom
pa koristi se u oba smisla
i na tvoj perverzan nacin
i na njegov nacin
plain vanilla wrote:
pa koristi se u oba smisla
i na tvoj perverzan nacin
i na njegov nacin
Da sam pre toga umrla, nikada ne bih saznala da "povaliti" ima i drugi smisao Ala sam se ismejala tada Povali covek sve po redu, i to na moje oci Jos ja posle njega nesto zezala, reko: Nemoj da te sad povalim!
E super vam je bosanki, moram priznati Samo zabuna nastaje kada ga neko pomesa sa srpskim
I onda kazu da je sve to jedan jezik, ma pojma oni naucnici nemaju
Kad sam spomenula da na drugoj temi pricamo o poHvaljivanju, tamo se i zezamo na to drugo (tvoje) znacenje te rijeci..oduvijek je to znacilo to, a ovo njegovo povaljivanje je novijeg datuma
ako moderatori citaju, mi nismo bezobrazne, ovo je naucna rasprava
plain vanilla wrote:
I onda kazu da je sve to jedan jezik, ma pojma oni naucnici nemaju
Kad sam spomenula da na drugoj temi pricamo o poHvaljivanju, tamo se i zezamo na to drugo (tvoje) znacenje te rijeci..oduvijek je to znacilo to, a ovo njegovo povaljivanje je novijeg datuma
ako moderatori citaju, mi nismo bezobrazne, ovo je naucna rasprava
Eki mi perverzne? (Sad kad nam @Chmoljo zakoluta ocima )
Ma ne znam ti ja te nove izraze, samo one od pre Tita Mogli se bas izmisliti i neku novu rec, a ne da rabite (jel ovo hrvatski izraz?) vec postojecu, i to ni manje ni vise nego bas ovakvu
plain vanilla wrote:
karakterom mi je nekako bezveze
mislim da ga ova seljaca vrti kako hoce, ona mi je bas kao akrep
Editovala sam prethodni post
Ma ne pratim ti ja hrvatski jet set Znam taman onoliko koliko vidim u seriji A znam da je bila lepuskasta u nekoj seriji... Na ovoj slici bas akrep, sva bleda, mrsava i izbecena
Vas izraz za jet set?
nije sve bona u dlakavim rukama
ne znam, nemamo mi to, mislim imamo izraz, ali nemamo jet set
elita valjda, krema..