Srpski petao u francuskom loncu, Petar Lukovic, Feral,

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

No_Comment

Post by No_Comment »

Teshko da ce te zadrzati drugu poziciju...u najboljem slucaju bicete ispred Litvanije...a Argentina i Italija 1. i 2. sa OI u Atini...ce vas prestici... :shock: :D :roll:
murti439

Post by murti439 »

Davy Crockett wrote:
Kada vidiš ko je postavio temu sve ti je jasno. Lik koji se je u utorak naslađivao našim porazom. Hahaha meni je drago da su izgubili jer samo tako ćemo počistiti u savezu i "stručnjake" i njihove pomoćnike oterati iz saveza u tri lepe materine i početi iz početka a za 5-6 godina ako ne i pre eto nas u sami evropski i svetski vrh gde nam je i mesto jer imamo kvalitet i talente i to više nego sve zemlje u okruženju zajedno. Doživeli smo 2 veća poraza dosad a prethodnih godina smo ovakve ekipe jeli za doručak i večeru.

To je, valjda, to o čemu ovaj gore piše i o čemu sam ja pisao na "SiCG ispala!". Dajte da ponovimo "f...ing" Eurobasket, ne može biti regularno ako SiCG nije stigla ni do četvrtine finala.

Burazeru, basket je jedina stvar na kojoj se vašoj zemlji možda i može zavidjeti, a što se svega ostalog tiče - ... :sad:

I da.... Daj mi objasni ko se ovdje "jede k'o lebac"... Prvo se košarkaši SiCG osramote i ti tri dana nakon toga ovdje sam sa sobom bistriš stanje u srpsko-crnogorskoj košarci, te usput tvrdiš kako se mi, kao, žderemo od zavisti. Postoji more foruma na kojima se skuplja svijet koji prati dotičnu reprezentaciju, kojeg ista stvarno interesuje i koji o njoj ima šta reći. Zašto ne diskutuješ s njima, već s nama? Ja, vidiš, mislim da tvoji razlozi izlaze iz svijeta košarke.
da pamtis

Post by da pamtis »

'Braćo Srbi, podržimo Španjolce'

I dok većina srpskih medija očekivano širi antihrvatsko raspoloženje, Spahijini su izabranici, uz manje zdravstvene probleme, spremni za četvrtfinalni dvoboj protiv Španjolske.

S porastom tenzija, krenule su raznorazne 'igre i igrice' na koje se požalio i hrvatski izbornik. Zasmetalo ga je, naime, što su njegovi puleni dan uoči utakmice još uvijek morali trenirati u dvorani Pionir, dok su naši suparnici treći put isprobavali parket i obruče u velebnoj Areni.

Raspoloženje prema Hrvatima pogoršava se iz sata u sat, pa su tako neke lokalne radiopostaje emitirale vrlo ružne poruke, među kojima je najdojmljivija bila: "Braćo Srbi, moramo večeras podržati Španjolce, jer neće nam se valjda dogoditi da Hrvati idu dalje."

Bilo je i drugih poruka ispunjenih mržnjom, a očito dodatno naglašenih nakon ispadanja iz natjecanja domaćina prvenstva. Srpski navijači sada bijes mogu iskaliti samo na Hrvatima, jer ostali im uglavnom ne smetaju.
:D :D :D :D
Post Reply