Zelis li nam nesto reci?Black swan wrote:
mada se može i u manekenske vode baciti
svaki dan sam mu na profilu što vas zanima pitajte
Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja
- Kikibombona
#76 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
-
Great Cornholio
#77 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ja mislio neki "Šešeljevac" prijeti ovoj dvojici, kad ono neko "prekrstio" vehabiju u srpskog dobrovoljca.JThomas wrote:čččččujte srpski dobrovoljci...
-
zapamti
#78 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
De odvadi podobro iz te priče.Great Cornholio wrote:Ja mislio neki "Šešeljevac" prijeti ovoj dvojici, kad ono neko "prekrstio" vehabiju u srpskog dobrovoljca.JThomas wrote:čččččujte srpski dobrovoljci...
Pogledaj slobodno:
-
Great Cornholio
#79 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Neka hvala, imam već izgrađen stav o vehabijama, za mene su svi oni potencijalni teroristi, i zbog toga bi službe bezbjednosti trebale posebnu pažnju obraćati na njihove zajednice i vođe tih zajednica, da se ne bi ponavljali slučajevi poput Muamera Topalovića koji pobi one ljude na Božić, vehabijskog napada na Policijsku stanicu u Bugojnu, napad onog vehabije Mevludina na američku ambasadu itd.zapamti wrote:De odvadi podobro iz te priče.Great Cornholio wrote:Ja mislio neki "Šešeljevac" prijeti ovoj dvojici, kad ono neko "prekrstio" vehabiju u srpskog dobrovoljca.JThomas wrote:čččččujte srpski dobrovoljci...
Pogledaj slobodno:
- Država
#80 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Eki srpski dobrovoljac... 
-
Great Cornholio
#81 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
A fino piše na naslovnici klixa da je vehabija u pitanju.Država wrote:Eki srpski dobrovoljac...
- sema911s
#82 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
cek kazete da ovaj neuspjeli pobacaj nije srbin, srbijanac,.,
ja da sam na mjestu glave u obalcima,.,., ovog malog bradonju natakario na kolac,., il cak sto vise prodao ga siptarima nek ga rastave na dijelove i rasprodaju danas su bubrezi skupi,.,
a to sta je neki musliman iz novog pazara ,.,pa np je u srbiji i to nesto sada moderno se nazivat bosnjakom,.,,jbga nemozes iz srbije da ga hebes,.,
mi i vi bosnjaci,., BOsanci i hercegovci bi se trebali stidit ovog neuspjelog pobacaja jer kada pogledas koliko stete nam nanose,.,.,
mada mi ovaj nespjeli pobacaj vise lici na nekog cetnicica,.,
ja da sam na mjestu glave u obalcima,.,., ovog malog bradonju natakario na kolac,., il cak sto vise prodao ga siptarima nek ga rastave na dijelove i rasprodaju danas su bubrezi skupi,.,
a to sta je neki musliman iz novog pazara ,.,pa np je u srbiji i to nesto sada moderno se nazivat bosnjakom,.,,jbga nemozes iz srbije da ga hebes,.,
mi i vi bosnjaci,., BOsanci i hercegovci bi se trebali stidit ovog neuspjelog pobacaja jer kada pogledas koliko stete nam nanose,.,.,
mada mi ovaj nespjeli pobacaj vise lici na nekog cetnicica,.,
-
zapamti
#83 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Uvjeren si da si pravedan u tom stavu prema obje strane tj. oštrouman. Dobro onda, tvoj izbor, imaš pravo.Great Cornholio wrote:
Neka hvala, imam već izgrađen stav o vehabijama, za mene su svi oni potencijalni teroristi, i zbog toga bi službe bezbjednosti trebale posebnu pažnju obraćati na njihove zajednice i vođe tih zajednica, da se ne bi ponavljali slučajevi poput Muamera Topalovića koji pobi one ljude na Božić, vehabijskog napada na Policijsku stanicu u Bugojnu, napad onog vehabije Mevludina na američku ambasadu itd.
Također imam i ja svoje pravo da gradim svoj stav za koji smatram da je pravedan. Pa makar se razlikovao od tvoga za 180 stepeni.
To podrazumijeva da ponavljanja i pakiranja vijesti sa raznim etiketama na neke ljude, i snaga te propagande, ne utječe na donošenje mojih stavova.
Želim biti svoj a ne nečija žrtva ispiranja mozga; što se može zaključiti iz načina na koji mi se obraćaju prenosioci događaja ili vijesti.
- McMoy
#84 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Bjež'te srpski dobrovoljci, bando četnici
stići će vas Fahrina ruka i u Siriji...
- sema911s
#85 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
fahro eliminatorMcMoy wrote:Bjež'te srpski dobrovoljci, bando četnici
- madner
#86 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ovi srpski dobrovoljci 100 godina imaju isti stil i uzornu higijenu. 
-
Great Cornholio
#87 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Da, treba nešto učiniti da oni koji regrutuju našu djecu u vehabijski pokret, "ispravši" im mozak na predavanjima o "pravoj vjeri", u tome budu spriječeni, jer eto na primjeru ovoh 19-togodišnjeg mladića se vidi koliko je ta vehabijska ideologija pogubna za mentalno zdravlje mladog čovjeka.zapamti wrote:
To podrazumijeva da ponavljanja i pakiranja vijesti sa raznim etiketama na neke ljude, i snaga te propagande, ne utječe na donošenje mojih stavova.
Želim biti svoj a ne nečija žrtva ispiranja mozga; što se može zaključiti iz načina na koji mi se obraćaju prenosioci događaja ili vijesti.
v
- McMoy
#88 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
madner wrote:Ovi srpski dobrovoljci 100 godina imaju isti stil i uzornu higijenu.
-
tranticicak
#89 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ti ako ne razlikujes pojmove onda bolje suti jer ovaj covjek je srbijanac I to treba naglasit I jasno definisat. Kakve veze jezik ima sa ovim. Ljudi pricaju njemacki u austriji,svici,belgiji pa nisu nijemci.. jos jednom kazem, treba srbiji uputiti protestnu notu jer dozvoljavaju da ljudi koji ugrozavaju moj zivot,imovinu, drustveni poredak moje drzave dolaze iz Srbije.Kanotic wrote:Joj što lupetate, jel postoji srpski ili srbijanski "jezik"? Pa tako i "dobrovoljac" itd...tranticicak wrote:prvo nije srpski, vec srbijanski
- Dozer
#90 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Srpski dobrovoljac ide u dzihad
Ovo ni Monty Paytoni ne bi skontali ovako
Ali, dobri su ovi ovakvi clanci i konstrukcije. Mozda se konacno skonta sta je Srbijanac, sta Srbin, sta Bosanac, sta Bosnjak
-
miki.ba
#91 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Pa jebem ga, jel to nije dozvoljeno biti Srbin islamske vjeroispovjesti? 
- insomnia78
#92 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Srbin jasta je
Cije drzavljanstvo ima u NP?
Cije drzavljanstvo ima u NP?
- Dozer
#93 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Jeste, naravno. Samo sto ovaj nije Srbin, nego Srbijanac 
Srpski narod zivi u puno zemalja, ali oni koji imaju drzavljanstvo Srbije su nacionalni Srbijanci, a narodni Srbi
A u Srbijanski narod spada i ovaj poluretard iz Sandzaka koji je srbijanski musliman, a ne srpski musliman
Srpski narod zivi u puno zemalja, ali oni koji imaju drzavljanstvo Srbije su nacionalni Srbijanci, a narodni Srbi
A u Srbijanski narod spada i ovaj poluretard iz Sandzaka koji je srbijanski musliman, a ne srpski musliman
Last edited by Dozer on 11/12/2013 21:46, edited 1 time in total.
-
miki.ba
#94 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ne pise to kolega, pise da je Srbin.Dozer wrote:Jeste, naravno. Samo sto ovaj nije Srbin, nego Srbijanac
- madner
#95 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Srbin covjek, vise se ne koristi Indijanac, ovaj Srbijanac. 
-
Great Cornholio
#96 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ako Srbinu iz Srbije kažeš da je Srbijanac on će se uvrijediti, jer u Srbiji Srbijancima zavu samo one ko onaj Gedža iz "Kursadžija", Srbe iz Bosne vrijeđa kad im neki Srbin iz Srbije kaže " Pa gde si Bosanac", a isto tako i brojne Bošnjake iz Bosne vrijeđa kad im kažeš su Bosanci.Dozer wrote:
Ali, dobri su ovi ovakvi clanci i konstrukcije. Mozda se konacno skonta sta je Srbijanac, sta Srbin, sta Bosanac, sta Bosnjak![]()
A eto, Bošnjacima iz Srbije izgleda ne smeta kad ih se nazove Srbima, možda bi im smetalo ako bi ih neko nazvao Srbijancima.
Uglavnom, svakom nešto smeta, pogotovo ovima koji bi željeli da budu nešto nazor.
- Dozer
#97 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Doduse... A ako vec tako pise, onda nam je u to i vjerovati
Ima li ko Dodikov broj telefona, da ga trznemo da nam ovo rastumaci?
@Great
Mislim da grijesis.... ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci". Cujem i "mi Srbi", ali cim se prica o necemu u sta su ukljucene indruge zemlje, odmah ide "mi Srbijanci". Ipak oni vrlo dobro znaju sta su u kojem smislu, pa nije lijepo da ih sad mi ubjedjujemo da znamo bolje
@Great
Mislim da grijesis.... ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci". Cujem i "mi Srbi", ali cim se prica o necemu u sta su ukljucene indruge zemlje, odmah ide "mi Srbijanci". Ipak oni vrlo dobro znaju sta su u kojem smislu, pa nije lijepo da ih sad mi ubjedjujemo da znamo bolje
Last edited by Dozer on 11/12/2013 21:54, edited 2 times in total.
- Paranoid
#98 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Rek'o bi ti: 'aj ne seri..Dozer wrote:Doduse... A ako vec tako pise, onda nam je u to i vjerovati![]()
- Dozer
-
Great Cornholio
#100 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Onda ti stalno nalijećeš na "Gedže"Dozer wrote:
@Great
Mislim da grijesis.... ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci".