Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja
- Cherry-Cherry
#26 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Nek puste ljude u Siriju, bolje da tamo poginu, nego da ovdje nas raznose bombama.
-
theTruePath
#27 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
osim sto bi protjerao arape,i kaznio one koji se odu boriti za druge drzave(a za ovu prvu izjavu je izjeo govno,to jest u vlastitom avazu se morao ograditi)..a ovo drugo nije moguce sprovestSarayman wrote:Zračiš cinizmom. Šta je to po tebi pogrešno do sada uradio? Na stranu stranačka pripadnost, osvrni se na posao koji obavlja...registrator2013 wrote:ma čovjek je legenda,pojavio se na pravo mjesto u pravo vrijeme.. pravo osvježenje u bosanskom a posebno bošnjačkom političkom crnilu...da nije FahrA gdje bi nam Bosna bilaSarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
-
HM 2011
#28 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Sarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
Podržavaj, podržavaj,
Jedini način da se rješiš "Selefija" u BiH je da ih pokušaš sve protjerati ili poubijati.... Jedini način.
Ideja je najčudnija stvar - ona motiviše, pokreće, nevidljiva je i jako je teško - skoro nemoguće - riješiti je se...
Sve ovo što se radi je lupanje šćapom (nije štapom) po osinjem gnijezdu.... I ti se štapovi ne odbijaju ljudima u blindiranim vozilima, nego fukari na naizgled potpuno nepovezane načine...
Razvijena država nikada ovakve stvari ne bi radila....
usput da ponovim boldano - pročitaj, informiši se, nauči ako ne znaš:
Što se borac za mjesto preko reda u Džennetu javlja sa Facebook-a raji..... i nije samo jednom da se javlja, nego se javlja ko tv reporter....
Srpski dobrovoljac ni više ni manje....
jer ako ode otišao je radi sebe - iz sebičnih razloga ! Ovaj nije otišao radi sebe. Ovaj je otišao da pravi problem. Veze on nema sa tim.
Last edited by HM 2011 on 11/12/2013 17:37, edited 1 time in total.
-
theTruePath
#29 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Cherry-Cherry wrote:Nek puste ljude u Siriju, bolje da tamo poginu, nego da ovdje nas raznose bombama.
Pa sve do sad su bili u BIH ,sto se nisu raznjeli
-
semirizsvemira
#30 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ma lahko cemo sa selefijama , sta cemo sa cetnicima , kako se njih rijesitiHM 2011 wrote:Sarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
Podržavaj, podržavaj,
Jedini način da se rješiš "Selefija" u BiH je da ih pokušaš sve protjerati ili poubijati.... Jedini način.
Ideja je najčudnija stvar - ona motiviše, pokreće, nevidljiva je i jako je teško - skoro nemoguće - riješiti je se...
Sve ovo što se radi je lupanje šćapom (nije štapom) po osinjem gnijezdu.... I ti se štapovi ne odbijaju ljudima u blindiranim vozilima, nego fukari na naizgled potpuno nepovezane načine...
Što se borac za mjesto preko reda u Džennetu javlja sa Facebook-a raji..... i nije samo jednom da se javlja, nego se javlja ko tv reporter....
jer ako ode otišao je radi sebe - iz sebičnih razloga ! Ovaj nije otišao radi sebe. Ovaj je otišao da pravi problem. Veze on nema sa tim.
-
registrator2013
#31 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
pa mnogo toga pozitivnog, krenuvši dakako od ovih najbitnijih stvari u zemlji, sigurnosti..Fahro je krenuo u obračun sa šakom vehabija koji idu daleko nekoliko hiljada km i ostavljaju svoje živote po sirijskoj pustinji..to što se, po samom njihovom priznanju u Bosni kreće, najmanje 30 hiljada četnika (treba li napominjati da su naoružani do zuba ?!) je nebitan i sićušan detalj koji ne treba da nas zamara..koga briga za pretučenog Zvorničanina Nezira Dardagana od 73 godine..što je morao ići na Bajram u džamiju !?Sarayman wrote:Zračiš cinizmom. Šta je to po tebi pogrešno do sada uradio? Na stranu stranačka pripadnost, osvrni se na posao koji obavlja...registrator2013 wrote:ma čovjek je legenda,pojavio se na pravo mjesto u pravo vrijeme.. pravo osvježenje u bosanskom a posebno bošnjačkom političkom crnilu...da nije FahrA gdje bi nam Bosna bilaSarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
-
HM 2011
#32 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
semirizsvemira wrote:Ma lahko cemo sa selefijama , sta cemo sa cetnicima , kako se njih rijesitiHM 2011 wrote:Sarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
Podržavaj, podržavaj,
To će FAhra da rješi - i ljudi iz sigurnosnog sektora...
Sigurno ti to neće referenti rješavati- to ti mogu garantovati.
-
registrator2013
#33 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
ja bih samo da istaknem ovaj četnicizam i fašizam...hvala na pažnji..HM 2011 wrote:Sarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
Podržavaj, podržavaj,
-
HM 2011
#34 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
registrator2013 wrote:ja bih samo da istaknem ovaj četnicizam i fašizam...hvala na pažnji..HM 2011 wrote:Sarayman wrote:Podrška Fahri, čovjek (za sad) vuče dobre poteze..
Podržavaj, podržavaj,
Istakni brate - jedini način da se rješiš ideje u mašinskom smislu.....
Isto kao da imaš:
imaš hardware i software..... a nemaš pristup user interface-u.
možeš samo mahati ušima.
i to obrati pažnju - možeš pokušati - pitanje je hoćeš li uspjeti.
hvala na pažnji...
-
registrator2013
#35 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
.HM 2011 wrote:Istakni brate - jedini način da se rješiš ideje u mašinskom smislu.....
Isto kao da imaš:
možeš samo mahati ušima.
hvala na pažnji..
kao prvo meni četnici i fašisti nisu braća..
a javno pozivati da se jedna grupa ljudi istrijebi, protjera, pobije i uništi samo zato jer pripadaju drugoj vjeri, naciji, ideologiji i svjetonazoru jeste fašizam..a ti to ovdje javno činiš..i nije mi jasno kako to uopće prolazi..
i pitam se da li bi se sigurnosne strukture ove zemlje ikada pozabavile takvima kao što si ti..stanje u kojem se zemlja nalazi i atmosfera koja vlada govori očigledno da ne.
- Šunj
#36 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Evo kako se to radi u USA:
-
HM 2011
#37 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
registrator2013 wrote:.HM 2011 wrote:Istakni brate - jedini način da se rješiš ideje u mašinskom smislu.....
Isto kao da imaš:
možeš samo mahati ušima.
hvala na pažnji..
kao prvo meni četnici i fašisti nisu braća..
a javno pozivati da se jedna grupa ljudi istrijebi, protjera, pobije i uništi samo zato jer pripadaju drugoj vjeri, naciji, ideologiji i svjetonazoru jeste fašizam..a ti to ovdje javno činiš..i nije mi jasno kako to uopće prolazi..
i pitam se da li bi se sigurnosne strukture ove zemlje ikada pozabavile takvima kao što si ti..stanje u kojem se zemlja nalazi i atmosfera koja vlada govori očigledno da ne.
Sad sam četnik i fašista....
Tvoje sposobnosti procjene ljudi su san snova...
Provjeri još jednom svoje navode..... čovjek podržava fahru - ja mu odgovaram da je jedini način da iskorjeni ideju način da pokuša da protjera sve ljude koji tu ideju nose ili da ih pokuša sve pobiti.....
naočale protrljati, pročitati ponovno, i ponovno i ponovno....
onda otvoriti knjige i provjeriti - lažno prijavljivanje....
zatim svoje vjerske kitabe otvoriti i pročitati o naraušavanju ugleda drugog čovjeka....
onda ponovno obrisati naočale i ponovno pročitati...
onda možeš i pokušati da se izvineš ali pitanje je hoću li ja izvinjenje prihvatiti....
Imaš ministra koji zakonodavno i mašinski želi da istrijebi ideju ili barem pokuša. Kad tad će shvatiti da ne ide. Ako je to pokušao - šta je sljedeći korak ?
- znaš šta ti predlažem - sazovi vijeće - pa svi zajedno razmišljajte o ovome što je jedan čovjek napisao - 1 čovjek.
-
cindrlimindrli
#38 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Doduse, odvano nije otvorena retardirana tema, sta fali malo. 
Last edited by cindrlimindrli on 11/12/2013 18:11, edited 1 time in total.
-
registrator2013
#39 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
@"HM 2011"
znam da ste vi genocidaši navikli da vam se neke mahnite sulude Bošnje izvinjavaju za zločine koje stepočinili nad njima, da vam se uvijek zbog nečega izvinjavaju, to vrijeme je prošlo...
nisi, samo si četnik koji pokušava da na ovoj temi pod nekim plaštom zabrinutosti za sigurnost bh gradjana proturi ideju o uništavanju, ubijanju i protjerivanju svih vehabija,uzme li se u obzir način korištenja četničke terminologije nekad i sad, znamo šta se htjelo reći...nekad su to bili turci, poturice, Alijini fanatici i zelene beretke, islamski fudamentalisti (jel iko primijetio da se ti termini više gotovo i ne koriste) sada su to vehabije..Sad sam četnik i fašista....
on se zabrinuto hvata za glavu,a ti mu predlažeš i navodiš šta bi moglo biti rješenje..dakle iznosiš konkretno moguće rješenje ''problema vehabija'' ...uništiti, protErati u Anadoliju ( valjda sada bi to bio Arapski poluotok), pokrstiti, imovinu zaplEniti..već nebrojeno puta vidjen scenariji na Balkanu koji se vršio nad muslimanima, bilo Bošnjacima, bilo Albancima bilo muslimanima Srbima..Provjeri još jednom svoje navode..... čovjek podržava fahru - ja mu odgovaram da je jedini način da iskorjeni ideju način da pokuša da protjera sve ljude koji tu ideju nosi ili da ih pokuša sve pobiti.....
[/quote]onda možeš i pokušati da se izvineš ali pitanje je hoću li ja izvinjenje prihvatiti...
znam da ste vi genocidaši navikli da vam se neke mahnite sulude Bošnje izvinjavaju za zločine koje stepočinili nad njima, da vam se uvijek zbog nečega izvinjavaju, to vrijeme je prošlo...
-
HM 2011
#40 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
znam da ste vi genocidaši navikli da vam se neke mahnite sulude Bošnje izvinjavaju za zločine koje stepočinili nad njima, da vam se uvijek zbog nečega izvinjavaju, to vrijeme je prošlo...[/quote]registrator2013 wrote:@"HM 2011"nisi, samo si četnik koji pokušava da na ovoj temi pod nekim plaštom zabrinutosti za sigurnost bh gradjana proturi ideju o uništavanju, ubijanju i protjerivanju svih vehabija,uzme li se u obzir način korištenja četničke terminologije nekad i sad, znamo šta se htjelo reći...nekad su to bili turci, poturice, Alijini fanatici i zelene beretke, islamski fudamentalisti (jel iko primijetio da se ti termini više gotovo i ne koriste) sada su to vehabije..Sad sam četnik i fašista....![]()
on se zabrinuto hvata za glavu,a ti mu predlažeš i navodiš šta bi moglo biti rješenje..dakle iznosiš konkretno moguće rješenje ''problema vehabija'' ...uništiti, protErati u Anadoliju ( valjda sada bi to bio Arapski poluotok), pokrstiti, imovinu zaplEniti..već nebrojeno puta vidjen scenariji na Balkanu koji se vršio nad muslimanima, bilo Bošnjacima, bilo Albancima bilo muslimanima Srbima..Provjeri još jednom svoje navode..... čovjek podržava fahru - ja mu odgovaram da je jedini način da iskorjeni ideju način da pokuša da protjera sve ljude koji tu ideju nosi ili da ih pokuša sve pobiti.....
onda možeš i pokušati da se izvineš ali pitanje je hoću li ja izvinjenje prihvatiti...
ooooooooooooo
ti si izgleda Fahrudin Radončić lično....
potapšao sam te po leđima u predsjedništvu.... na vratima....
jarane prestani blatiti.... nisam četnik,
a ovaj što ti je prijetio je Srpski Dobrovoljac - i ti to znaš a serviraš narodu u novinama....
Nismo djeca...
U suštini ja sam te i pozvao na forum - ali ne da lažeš...
a znaš šta je još jedan fazon - nije prvi put da me optužuju da sam fašista....
- It_is_a_Leclerc
#41 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Možemo se mi sad ismijavati dotičnom, nazivati ga svakakvim imenima koja nesumnjivo zaslužuje, no... Ovo ostaje naš gorući društveni problem.
Ovaj čovjek, dakle izvjesni Mirza Ganić, sa grupom bosanskih terorista ratujući na strani Al-Nusre, terorističke formacije bliske vojsci fundamentalista i pobunjenika, predstavljaju vrhunski nacionalni problem Srbije i BIH.
Odite na njegov profil na fejsbuku, pa ćete vidjeti kakve stvari piše, i koliko poklonika ga slijedi. On je najavio da će, ako mu se zabrani odlazak u Siriju, on napraviti "dar-mar" u BiH i Srbiji. To su grozne prijetnje zbog kojih bi dotični bio uhapšen već na graničnom prelazu i vraćen u rodnu Srbiju.
Dragi građani, pripazite na akcije koje provode različita vjerska udruženja, bliska selefijskom pokretu, a koja pravdaju djecom Sirije, majkama Sirije, bolnicama Sirije itd. Od toga naravno, nema ništa. Svaku marku koju dajete, dajete za platu bosansko-srbijanskim plaćenim ubica,a.
Ostaje nam moliti Boga da dotičnog i terorističku mu sabraću dočeka makar po jedan Assadov metak, jer su toliko ogrezli u najcrnji klerikalni fašizam, da je njihov povratak u BiH, praktički tempirana bomba.
Ako Fahrudin Radončić uspije da zgazi ovu nakupinu plaćenika, još bih i razmislio da li ću mu dati podršku na predstojećim izborima.
Ovaj čovjek, dakle izvjesni Mirza Ganić, sa grupom bosanskih terorista ratujući na strani Al-Nusre, terorističke formacije bliske vojsci fundamentalista i pobunjenika, predstavljaju vrhunski nacionalni problem Srbije i BIH.
Odite na njegov profil na fejsbuku, pa ćete vidjeti kakve stvari piše, i koliko poklonika ga slijedi. On je najavio da će, ako mu se zabrani odlazak u Siriju, on napraviti "dar-mar" u BiH i Srbiji. To su grozne prijetnje zbog kojih bi dotični bio uhapšen već na graničnom prelazu i vraćen u rodnu Srbiju.
Dragi građani, pripazite na akcije koje provode različita vjerska udruženja, bliska selefijskom pokretu, a koja pravdaju djecom Sirije, majkama Sirije, bolnicama Sirije itd. Od toga naravno, nema ništa. Svaku marku koju dajete, dajete za platu bosansko-srbijanskim plaćenim ubica,a.
Ostaje nam moliti Boga da dotičnog i terorističku mu sabraću dočeka makar po jedan Assadov metak, jer su toliko ogrezli u najcrnji klerikalni fašizam, da je njihov povratak u BiH, praktički tempirana bomba.
Ako Fahrudin Radončić uspije da zgazi ovu nakupinu plaćenika, još bih i razmislio da li ću mu dati podršku na predstojećim izborima.
- Cherry-Cherry
#42 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Treba im obećati finansijsku pomoć, onda organizovati put, skupiti ih na jedno mjesto i pohapsiti i pozatvarati.
-
radostan dan
#43 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
vidi srbina, mašala...

u pravu je otvarač teme, srpski i isključivo srpski dobrovoljac, iz srpskog i jedino srpskog sandžaka.
izvolite...demantujte ili mene ili otvarača teme.
u pravu je otvarač teme, srpski i isključivo srpski dobrovoljac, iz srpskog i jedino srpskog sandžaka.
izvolite...demantujte ili mene ili otvarača teme.
- Point.
#44 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ja cu samo ponoviti nesto sto odavno govorim. Ove vehabije su skup budaletina, svi do jednog, i kad tad ce napraviti sranje. Posebno ovi mladjahni Rambo ratnici koji se vrate iz sirijske avanture, zvanoj odoh ubit malo muslimana u ime Islama. To dovoljno dokazuje moje tvrdnje da su budaletine zesce, i takvi su u stanju napraviti sranaj. Naravno, sve u ime Islama. Da Bog da se nijedan ne vratio u BiH ziv.
- Kaćunak
#45 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
aj da si ti dobar demagog....isto pokvarena pločaIt_is_a_Leclerc wrote:Možemo se mi sad ismijavati dotičnom, nazivati ga svakakvim imenima koja nesumnjivo zaslužuje, no... Ovo ostaje naš gorući društveni problem.
- Ajatolah_
#46 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Nek' ih puste u Siriju, zašto ne... Na obostrano zadovoljstvo, je l'. 
- It_is_a_Leclerc
#47 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ova bradata nakupina organske materija koja se zbirom nesretnih okolnosti odaziva na ime Mirza i prezime Ganić, na svom terorističkom profilu na kojem se skuplja i kusato i repato što podržava njegove fotošopirane sličice raskupusanih pripadnika Al-Nusre koji su srušeni preciznošću malokalibarskih utoka sirijske vojske, objavio je i slijedeće :
"Ja žudim da poginem ovdje. Svaki dan".
Mi, dakle, ne trebamo imati nikakvih drugih želja. Samo mirna ruka jednog sirijskog snajperiste, pa da se mlađahnom Ganiću ispune sve želje. I kad bude mrtav k'o ništa, kad ga zatrpaju u neku masovnu grobnicu koju će, nakon izvjesne pobjede regularnih sirijski državnih vlasti, vojska zatrpati ili poplaviti kako se pobunjenicima ne bi mogla odavati počast, sjetit će ga se možda jedino Bilal Bosnić koji će ga uvrstiti u svoje dirljive hutbe. On nije otišao u Siriju da brani muslimane, niti mu treba smrt za dženet jer je svoj dženet pronašao u krilu svojih bužimskih supruga.
"Ja žudim da poginem ovdje. Svaki dan".
Mi, dakle, ne trebamo imati nikakvih drugih želja. Samo mirna ruka jednog sirijskog snajperiste, pa da se mlađahnom Ganiću ispune sve želje. I kad bude mrtav k'o ništa, kad ga zatrpaju u neku masovnu grobnicu koju će, nakon izvjesne pobjede regularnih sirijski državnih vlasti, vojska zatrpati ili poplaviti kako se pobunjenicima ne bi mogla odavati počast, sjetit će ga se možda jedino Bilal Bosnić koji će ga uvrstiti u svoje dirljive hutbe. On nije otišao u Siriju da brani muslimane, niti mu treba smrt za dženet jer je svoj dženet pronašao u krilu svojih bužimskih supruga.
- Kikibombona
#48 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Vjerovatno su ovako razmisljali neki Rusi ili Saudijci kada su u Bosnu slali sljam i tako rjesavali problem u svome dvoristu.Cherry-Cherry wrote:Nek puste ljude u Siriju, bolje da tamo poginu, nego da ovdje nas raznose bombama.
Ti ljudi samo produblju golgotu i patnju sirijskog naroda koji strasno pati.
Svaka cast Faraonu sto se sjetio poduzeti nesto. Od njega se nisam nadao.
-
dezurni_ucenik
#49 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Najtuznija cinjenica u vezi sa tim Mirzom je da on ima samo 19 godina.
- Kikibombona
#50 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Koja sekta covjece. Mali zeljno iscekuje smrt.CVIKERASH wrote:Najtuznija cinjenica u vezi sa tim Mirzom je da on ima samo 19 godina.
Nevjerovatno sta se sa mozgom desilo.