SRPSKE ZABLUDE I OBMANE
- nokia6170
#1 SRPSKE ZABLUDE I OBMANE
da li se iko ikad od vas zapitao odakle vodi ono historijsko srpsko dizanje tri prsta? iznenadice te se koliko je to ustvari nova moda i koliko je to ustvari prilicno antihriscanski, kako isticu sami srbi, apelujuci na srbe da se odreknu tog djavoljeg obicaja.
posjetite ovu stranicu i procitajte sami (naravno za one koji razumiju cirilicu:)
http://www.czipm.org/triprsta.html
pozdrav
p.s. isto tako zali boze muslimana-bosnjaka koji vjesaju polumjesec i zvijezdu oko vrata isticuci i velicajuci tako sebe kao velike muslimane.
sve je to paganizam koji je rezultirao krvlju na ovim prostorima.
posjetite ovu stranicu i procitajte sami (naravno za one koji razumiju cirilicu:)
http://www.czipm.org/triprsta.html
pozdrav
p.s. isto tako zali boze muslimana-bosnjaka koji vjesaju polumjesec i zvijezdu oko vrata isticuci i velicajuci tako sebe kao velike muslimane.
sve je to paganizam koji je rezultirao krvlju na ovim prostorima.
-
gavrilo
Murat Sabanovic wrote:za sve je kriv vuk
pa za njih je i jedan i drugi kriv
prvi sto promjeni srBski u srPski ... (koje kretencine jebo te)
a drugi ... mrsko mi sada nabrajati njihove razloge. uglavnom mi je najsmijesnjie sto osudjuju sve simbole opozicije tokom zlobine vladavine, jos ljudi kao monarhiste... da nije smijesno, bilo bi zalosno
- Murat Sabanovic
ma gavro, boli me kurac.. i sam znas da bilo koji narod trazi krivca..gavrilo wrote:Murat Sabanovic wrote:za sve je kriv vuk
pa za njih je i jedan i drugi kriv![]()
prvi sto promjeni srBski u srPski ... (koje kretencine jebo te)
a drugi ... mrsko mi sada nabrajati njihove razloge. uglavnom mi je najsmijesnjie sto osudjuju sve simbole opozicije tokom zlobine vladavine, jos ljudi kao monarhiste... da nije smijesno, bilo bi zalosno
niko ne polazi od sebe i ne postavi pitanje:" zasto se nasjeda na propagandu?"
narod je kriv!!!!