Srpska moralna katarza!?

Locked
gavrilo

#51 Re: Srpska moralna katarza!?

Post by gavrilo »

dr. wrote:
horion_bosona wrote:Da li je moguce da se Srbi suoce i shvate obim zlocinackog poduhvata pocinjenog u ime Srbije i srpskog naroda?
NE! Jer su Srbi generisali mržnju stoljećima i još uvijek zločince smatraju herojima, četnike antifašistima, a Bošnjake "azijskom kugom". Pogledajte malo srpske TV kanale, biće vam jasno o čemu pričam...
to s bosnjacima grijesis... srbi ih gledaju kao srbe sto su prije znj godina presli u islam :D
Poglavica

Post by Poglavica »

NE! Jer su Srbi generisali mržnju stoljećima i još uvijek zločince smatraju herojima, četnike antifašistima, a Bošnjake "azijskom kugom". Pogledajte malo srpske TV kanale, biće vam jasno o čemu pričam...
Nije istina. Dr. ubacio si generalizaciju naroda, nije istina.

Ne dozvolite da necovjecstvo pobijedi. Covjecstvo je tek kod Srpskog naroda velika odlika.
gavrilo

Post by gavrilo »

Poglavica wrote:
Nije istina. Dr. ubacio si generalizaciju naroda, nije istina.

Ne dozvolite da necovjecstvo pobijedi. Covjecstvo je tek kod Srpskog naroda velika odlika.
ako mislis cojstvo, s time se pretezno crnogorci (neki kazu da oni nisu srbi) dice... :D
Poglavica

Post by Poglavica »

TV kanale koji unos emrznju bi trebalo zabraniti. Rjesavanje "istorije" je sagledavanje dogadja. Niko ne bi smio da izaziva novu mrznju.

Bih ima sve mogucnosti, da se otarasi balasta koji je uvede u jednu od najvecih kriza, da postane jedna od najsvjetlijih tacki Evrope. Lezi na Bosni i njenim gradjanima.
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

nikao da neko oda vas zadojenih idejom belaja da shvati ????

svako drustvo moze da generira kriminogene tipove i tipkinje spremne da
ubijaju i da pri tom uzivaju. i toga ima na svim stranama.

Jedina razlika
je da moderno drustvo ima uspostavljene mehanizme kojim sprecava
da takva kriminogena i bolesna lica preuzmu vlast i da sistem pretvore
u terror.

Dakle hajde ulicarski da pricamo, mangupi su srusili sitem i oni koji su imali vise oruzja pocinili su i procentualno veci broj masovnih ubistava
sto je poslijedicno rezultiralo gendercidom u srebrenici i krajini.
Karmen

Post by Karmen »

...
Toozla

Post by Toozla »

Karmen wrote:...
...kravlje ludilo...
dzida

Post by dzida »

Kakva crna srpska katarza.Pa nisu je dozivili za 50 godina titovog rezima.Evo nakon 50 godina oni izjednacavaju cetnike i partizane, tako da je svako budala ko misli da ce se oni kao sada nesto promjeniti.

Moram vam samo reci da puno citate B92.
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Koristim priliku da upozorim da skretanje s teme povlaci zakljucavanje i ciscenje teme, pa vi kako vam volja.
Pozdrav
Zadig

Post by Zadig »

ma nije ba njegove su bile plave
:D :D
Zadig

Post by Zadig »

cudno, jer sam se bas danas sjetio njegovog ljutog neprijatelja
tj neprijateljice da budem precizniji
:D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Zadig wrote:cudno, jer sam se bas danas sjetio njegovog ljutog neprijatelja
tj neprijateljice da budem precizniji
:D

idi radi...ne zachatavaj :oops: :-D

Eh da jos nesto kazem na temu:
da se malo vise bavimo svojim problemima i svojim forumima, ljepsi bi nam zivot bio.
Al ne moze balkanska krv surfat da ne zaviruje u komsijinu avliju.
reaktor

Post by reaktor »

himler wrote:Ja predlazem da se brate protjeraju svi ovi divljaci iz Sarajeva(Mislim na ove sto uce djecu da kolju itd). Da bude mandatory test za sve gradjane Sarajeva npr. moras da znas 3 pjesme od indexa, dugmeta, da nabrojis tri glumca iz sjecas li se doli bel i kako su se zvali u filmu ... Gramatika i tome slicno...
ko ne prodje nek ide u okolne gradove. Vratiti one protjerane sarajlije(naravno ako prodju test) i proglasiti sarajevo za drzavu. A ove Bosne i herceg bosne i srpske bosne nek se j... i tuku koliko hoce. Sarajevo nek bude nesto tipa San Marina i Andore (valjda ce biti nesto bolje u fudbalu) Mozda bolje onako ko Monako...
Eto moj prijedlog.
Ajd pozdrav :) :)
moj himleru...
glede gramatike, a i sarajeva, nikada u sarajevu neces cuti ajd pozdrav...
prije haj pozdrav, a gramaticki "ajd" ne ide nikako, naima takva rijec ne postoji, vjerovatno si mislio na "hajde"... tezak ovaj glas "h", zar ne?
helem, pao si iz gramatike i sarajevskog zargona..., truba si
dr.

Post by dr. »

himler wrote:Ja predlazem da se brate protjeraju svi ovi divljaci iz Sarajeva(Mislim na ove sto uce djecu da kolju itd). Da bude mandatory test za sve gradjane Sarajeva npr. moras da znas 3 pjesme od indexa, dugmeta, da nabrojis tri glumca iz sjecas li se doli bel i kako su se zvali u filmu ... Gramatika i tome slicno...
ko ne prodje nek ide u okolne gradove. Vratiti one protjerane sarajlije(naravno ako prodju test) i proglasiti sarajevo za drzavu. A ove Bosne i herceg bosne i srpske bosne nek se j... i tuku koliko hoce. Sarajevo nek bude nesto tipa San Marina i Andore (valjda ce biti nesto bolje u fudbalu) Mozda bolje onako ko Monako...
Eto moj prijedlog.
Ajd pozdrav :) :)
E jaro moj, providan si ko staklo. Stipu ba supljak, svako zna da Srbi zive za unistenje Bosne. Radite sve da unesete podjele i razdor medju nas, al ne mere buraz, zato sto ti imas veze sa Sarajvom, ko ja sa Drvarom...
RizinoPolje

Post by RizinoPolje »

Ja predlazem da se brate protjeraju svi ovi divljaci iz Sarajeva
Sarajevo je kulturni i multietnicki centar BiH. Sto ne znaci da nema prvoklasnih ljudi i u drugim gradovima. Ali kakvo je onda opce stanje u drugim ili zabacenim regijama, mozda seocima ili naseljima?
plavi9

#66 Re: Srpska moralna katarza!?

Post by plavi9 »

gavrilo wrote:
dr. wrote:
horion_bosona wrote:Da li je moguce da se Srbi suoce i shvate obim zlocinackog poduhvata pocinjenog u ime Srbije i srpskog naroda?
to s bosnjacima grijesis... srbi ih gledaju kao srbe sto su prije znj godina presli u islam :D
Ti bas nikad da prestanes srati.
RizinoPolje

Post by RizinoPolje »

postoje samo dobri i losi , muskarci i zene.

podjela po naciji, obrazovanju, polu itd je hajde ulicarski da kazem mangupluk bijednih zena i muskaraca
RizinoPolje

Post by RizinoPolje »

Zasto samo pobise svoj vlastiti narod, mladost, zene i djecu????
Genocid se ne bi smio nikada vise desiti. Ali za to treba zivjeti, radititi, prosvjecivati i raditi.

Image
gavrilo

#69 Re: Srpska moralna katarza!?

Post by gavrilo »

plavi9 wrote:
gavrilo wrote:
dr. wrote: NE! Jer su Srbi generisali mržnju stoljećima i još uvijek zločince smatraju herojima, četnike antifašistima, a Bošnjake "azijskom kugom". Pogledajte malo srpske TV kanale, biće vam jasno o čemu pričam...
:lol:
Poglavica

Post by Poglavica »

Fair Life

Post by Fair Life »

Poglavica wrote:(...)
Da sam jucer umro ostao bih uskracen za ovo saznanje.

Hvala ti poglavico... sve odlikasi sa velikim odlikama covjecnosti. Kako se pale?

Ubjedjen sam na guranje ili kurblu... Trebalo je ovoliko godina da prodje da... "kresnu".
pike

#72 Re: Srpska moralna katarza!?

Post by pike »

plavi9 wrote:
gavrilo wrote:
dr. wrote: NE! Jer su Srbi generisali mr?nju stolje抭a i jo? uvijek zlo芎ce smatraju herojima, 輴nike antifa?istima, a Bo?njake "azijskom kugom". Pogledajte malo srpske TV kanale, bi漠vam jasno o 輭u pri襭...

Mora da se najeo rezdelija pa ga protjeralo malo.
Toozla

#73 Re: Srpska moralna katarza!?

Post by Toozla »

pike wrote:
plavi9 wrote:
gavrilo wrote: to s bosnjacima grijesis... srbi ih gledaju kao srbe sto su prije znj godina presli u islam :D

Mora da se najeo rezdelija pa ga protjeralo malo.
....hoce to od zelenih rezdelija.... :D :D :D
himler

#74 Pozdrav za reaktora

Post by himler »

moj himleru...
glede gramatike, a i sarajeva, nikada u sarajevu neces cuti ajd pozdrav...
prije haj pozdrav, a gramaticki "ajd" ne ide nikako, naima takva rijec ne postoji, vjerovatno si mislio na "hajde"... tezak ovaj glas "h", zar ne?
helem, pao si iz gramatike i sarajevskog zargona..., truba si

E dugo je proslo otkad ja ne zivim u Sarajevu pa sam malo i zaboravio. A onako "ajd" nije ni trebalo da zvuci gramaticki ispravno. Nije bitno. Nego Kad smo kod onog "H" - uh. Pa jebiga ja sam rodjen i odrastao u Sarajevu i to H su dodavali samo oni papci koji su smatrali da je jedini uspijeh u zivotu postati saner i krasti po Italiji i Njemackoj. E vidis ti reaktore ti si vjerovatno jedan od tih. A taj "helem" Sarajevski zargon je mozda sadasnji realni zargon grada Sarajeva. Sta da se kaze. Ja se i dalje nadam da ce razum da pobijedi jednom i u tom gradu pa da se brate malo stave stvari na svoje mjesto. Najtragicnije je sto je onih "sto su uspijeli u zivotu" mnooooooooooogo i predstavljaju Sarajevo i Sarajlije u citavom Svijetu.
Pozdrav sa sve razumne.
E da i nisam ja ni Srbin ni Hrvat ni Musliman nego i Srbin I Hrvat I Musliman.
"Ajd" cao
dr.

#75 Re: Pozdrav za reaktora

Post by dr. »

himler wrote: E dugo je proslo otkad ja ne zivim u Sarajevu pa sam malo i zaboravio. A onako "ajd" nije ni trebalo da zvuci gramaticki ispravno. Nije bitno. Nego Kad smo kod onog "H" - uh. Pa jebiga ja sam rodjen i odrastao u Sarajevu i to H su dodavali samo oni papci koji su smatrali da je jedini uspijeh u zivotu postati saner i krasti po Italiji i Njemackoj. E vidis ti reaktore ti si vjerovatno jedan od tih. A taj "helem" Sarajevski zargon je mozda sadasnji realni zargon grada Sarajeva. Sta da se kaze. Ja se i dalje nadam da ce razum da pobijedi jednom i u tom gradu pa da se brate malo stave stvari na svoje mjesto. Najtragicnije je sto je onih "sto su uspijeli u zivotu" mnooooooooooogo i predstavljaju Sarajevo i Sarajlije u citavom Svijetu.
Pozdrav sa sve razumne.
E da i nisam ja ni Srbin ni Hrvat ni Musliman nego i Srbin I Hrvat I Musliman.
"Ajd" cao
Jarane, ja mislim da ti seres!
Locked