SRPSKA DRŽAVA BOŽJA Na zemlji i na internetu

margareta

Post by margareta »

Ni zbog ceg mi nije bio drag toliko koliko zbog Gologa Otoka. Samo jos mali detaljcic Tita sam cijenila zbog rigoroznog kaznjavanja MIJESANJA religije i politike.
Bilo je il' jedno il' drugo.
Ne bi bilo strasno to - religija i politika da u Jugoslaviji nije bilo extremnih religioznih frakcija koje bi kao sto jesu unistile Jugoslaviju.
Samo zato je u Jugoslaviji bilo zaista opasno biti vjernik i drzavni funkcioner. Ispravno. Da nije bilo extremnog religijskog naboja Tito ne bi bio tako represivan.
Poslije njegove smrti dokazalo se da je bio u pravu.
kekec

Post by kekec »

Image

Dzaba im je, mogu oni pricati o svojoj "demokratiji", ali ON je moj, bio i ostao. :)
JBT

Post by JBT »

Image

Vrijeme je na nasoj strani.....
Fair Life

Post by Fair Life »

Zenga wrote:...Ovo sto Tisina napisa poseca me na "More tisine" za nekakav "OBRAZ" je gomila gluposti, ko jos veruje nekim udruzenjima i anonimusima???? Ajd' za obraz i ja sam cuo i video plakate te anonimne organizacije, Ali da su svi srpski sajtovi obojeni nacionalizmom, e, bas ga tu pretera... Kako to nama lepo tisina postavi navodno obraz a u pozadini srpski sajtovi i to svi kud god krenes nacionalisti i fasisti....i to potpisa navodno nekim srpskim imenom kao preuzeo vec napisani tekst, ko' veli nisam ja nego eto neki normalan Srbin setio se da obavesti kako se srpski nacionalizam povampirio, pa da obavesti ljude na oprez... Vrlo jeftino, da se makar malo potrudio da bolje osmisli....
Provjeri Zenga autenticnost teksta koji je postirao Tisina na ovome linku:___http://www.monitor.cg.yu/arhiva/a_726_05.html

Image
margareta

Post by margareta »

kekec wrote:Image

Dzaba im je, mogu oni pricati o svojoj "demokratiji", ali ON je moj, bio i ostao. :)

NASH KEKEC
Post Reply