Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SDS?!

Post Reply
Hafis

#1526 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

res publica wrote:
SaraFina wrote: Vidjećeš za 4 godine.

:D

Uzivaj do tad. Pa nismo SDS uveli na drzavnu razinu iz ljubavi i izabrali vam Ivanića našim glasovima.

Misliš da je zbilja sve slučajnost?
Pa što ga ne uvedoste prije dvije godine ili prije 4 godine? Niste valjda tada više voljeli Dodika? :lol:
Niste, nego SDS nije imao dovoljnu podršku Srba, sada je ima, što znači da su Srbi uveli SDS.
Nego, ajde, otkrij nam makar nešto, glede Ivanićevih zadataka? :wink:
Ja sam čuo da se Ivanić taze zaljubio u jednu tamnokosu Bošnjakinju, koja mu je osvojila srce i široku dušu, kad je bio u banji u Kladnju...zbog onih stvari.
Osim ljepote ta gerla mora da ima i određene političke umješnosti, baš k'o neka od ovih naših forumašica, jer kako bi ga privolila na suradnju.
SaraFina

#1527 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

spreca wrote:
SaraFina wrote:

Hafis je rekel da si na ignore spreca!

Ljepši si i zgodniji od njega plus imaš motor!
a vrag ga jebal...nevem kaj bi dal sam da nisam na ignore ....gospe mi sinjske istinu zborim

ma on je mazomen....voli kad ga ne vazlinisu :lol: .....inace nebi bio ovako uporan :lol:

Spreca i ja sam ti se pridruzila :D

Akademik nas je kolektivno poslal na ignore.
SaraFina

#1528 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
res publica wrote:
SaraFina wrote: Vidjećeš za 4 godine.

Uzivaj do tad. Pa nismo SDS uveli na drzavnu razinu iz ljubavi i izabrali vam Ivanića našim glasovima.

Misliš da je zbilja sve slučajnost?
Pa što ga ne uvedoste prije dvije godine ili prije 4 godine? Niste valjda tada više voljeli Dodika? :lol:
Niste, nego SDS nije imao dovoljnu podršku Srba, sada je ima, što znači da su Srbi uveli SDS.
Nego, ajde, otkrij nam makar nešto, glede Ivanićevih zadataka? :wink:
Ja sam čuo da se Ivanić taze zaljubio u jednu tamnokosu Bošnjakinju, koja mu je osvojila srce i široku dušu, kad je bio u banji u Kladnju...zbog onih stvari.
Osim ljepote ta gerla mora da ima i određene političke umješnosti, baš k'o neka od ovih naših forumašica, jer kako bi ga privolila na suradnju.

I ja sam čula da je Šarava otelila vočića zekonju u Laktašima. Mašallah!

Nego kakve to veze ima sa temom?

I društveno neprihvatljivom anomaliom nastupa tebe i legitimca - specijalca? :lol:
res publica

#1529 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

zavrzlama wrote: Kakvi bolan potezi...sve sto se desava u BIH su neuspjeli pokusaji podjele BIH a kao rezultat imamo siromastvo i korupciju na svim stranama,nestanak polovice BIH hrvata,1/3 srba i bosnjaka...kao glavni zakljucak je da se jedni pate u drzavi koju vole a drugi pate u drazvi koju mrze....onih koji je mrze je sve manje,a onih koji je vole sve vise...ostalo je lijecenje frustracija ko na ovom forumu i ocajnih teza" Ja necu BIH i ne volim je,pa ces ti zavrzlama odustat od nje jer ti smeta i boli te ta cinjenica" :D ..e eto ne smeta mi sto ti mrzis BIH,nego mi jos draza ,pa cemo s eobojica rahat patiti,a statistika je neumoljiva :D ..nek vas sarfina dokusuri odo meze spremat :D
Zavrzlama, BiH je podijeljena, čim ti ne možeš prići RS sa svojom politikom, vizijama razvoja i demokracije... To čak nije relatvno pa da se može reći da ti istu stvar tumačiš kao "neuspjele pokušaje podjele BiH", a neko drugi kao "neuspjele pokušaje sastavljanja BiH".
Treba imati neki kriterijum podijeljenosti i sastavljenosti, a ne samo zazivati nešto što se tebi đasvi...
Dva politička sistema u BiH su realnost, žive za sebe, i međusobno komuniciraju preko zajuedničkih insitucija, a tri naroda isto su tri zasebna društva... Zajedničko ne postoji.
Hafis

#1530 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

Ja samo znam, da što se tiče ministarstva vanjskih poslova, nema šaMse. To je naše, dosta je bilo zezanja.
res publica

#1531 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

SaraFina wrote: Upravo tako Hafise :)

Ne dobija se nacionalna drzava na gooozove!

Rahat patnja, pa kom obojci kom opanci.

Pričaćemo ko izdrzi :D
Ih, ti ne znaš ko će da izdrži? Pa Bošnjaci, ubjedljivo najjači narod u BH regiji, a i u široj zapadnobalkanskoj. :D
SaraFina

#1532 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

res publica wrote:

Ih, ti ne znaš ko će da izdrži? Pa Bošnjaci, ubjedljivo najjači narod u BH regiji, a i u široj zapadnobalkanskoj. :D

Za klasu!

Nego neka Čho ponese :bih: da proslavimo pobjedu :D

Pošteno se izblamirao sa rukom pruzenom i datom riječi :D
Last edited by SaraFina on 11/12/2014 19:13, edited 1 time in total.
Hafis

#1533 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

res publica wrote:

A standard, i zalihe gengela u madracima nadaleko opjevane.
SaraFina

#1534 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
res publica wrote:

A standard, i zalihe gengela u madracima nadaleko opjevane.

Ima dijaspora. Zahvaljujući vama dragi susjedi i komšije. Pa dok se naši počnu figurativno gušiti neki će bre da potonu :D

Ili završe u inozemstvu. Mozda susjestvu.

Zivot je jarac!
res publica

#1535 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

SaraFina wrote: Ima dijaspora. Zahvaljujući vama dragi susjedi i komšije. Pa dok se naši počnu figurativno gušiti neki će bre da potonu :D

Zivot je jarac!
Ma pušći Hafiza, dijaspora bošnjaćka je sila nebeska. Kako su samo u ogromnom broju izašli na izbore. 34 000 u RS eheeeej... Ma sve su četnicima poremetili, sveeeee..

Image :mrgreen:
spreca

#1536 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by spreca »

Imace i oni potporu iz dijaspore ...kad se vrate djenerali iz 'Aga.....samo tad ce 'Afiz ispusiti...jer on je za sada samo v.d.
Hafis

#1537 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

Doduše, astmaš i onaj s akutnim bronhitisom se u medicinskoj propedeutici smatraju bolesnicima. Obojica imaju specifičnu etiopatogenezu, specifičnu kliničku sliku, specifičnu terapiju i specifičnu prognozu....a da, i pate se rahat, svakako.
spreca

#1538 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by spreca »

res publica wrote:
Ma pušći Hafiza, dijaspora bošnjaćka je sila nebeska. Kako su samo u ogromnom broju izašli na izbore. 34 000 u RS eheeeej... Ma sve su četnicima poremetili, sveeeee..

Sram te bilo...ti se ovdje zajebajes dok djeneral Sracic tru'ne u 'Agu.....kad si mu zadnji put slao pelene :-) :mrgreen:
SaraFina

#1539 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

res publica wrote:
SaraFina wrote: Ima dijaspora. Zahvaljujući vama dragi susjedi i komšije. Pa dok se naši počnu figurativno gušiti neki će bre da potonu :D

Zivot je jarac!

Cvijanovićki jesu :D presudili.

A i Dodik je u tijesnoj većini " trijumfovao "

Dobro tu su ovi nacionalno osviješteni SDS-ovci pripomogli :D

Uglavnom, kao što rekoh 2018, treba pokušati duplu.

Zeljka kandidirati a Domovina mora postati jak politički faktor!

I to je recept! Majorizacija na kvadrat!
Last edited by SaraFina on 11/12/2014 19:24, edited 1 time in total.
bh.tornjak

#1540 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by bh.tornjak »

SaraFina wrote:
JohnnyS wrote:O je*em te živote, na zadnje 3 stranice teme o Srpskoj demokratskoj stranci najviše upisa o Hrvatima i strankama s hrvatskim predznakom. Pa nečiji su kompleksi toliko duboki postali da će vrlo brzo zahtjevati i medikamentoznu terapiju...

Pa propao vam koalicioni partner Dodik.

Samo sumiramo vaše zalopojke. Više drečite po portalima VI legitimni nego Dodikova bratija.
Ridjobradi vas sredio. Ništa pruzena ruka od stozernika ne vrijedi i data riječ. Povuče vodu i pusti Mileta da pluta kroz kanalizaciju :D

@Hafise, dokle ćeš glumatati? Holivud plače za tobom jarane.

nista novo.....naucili mijenjat (citaj...izdavat ) "prijatelje" .....to im je ko dobar dan...
SaraFina

#1541 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by SaraFina »

Još malo pa će u BiH biti kletva : Dabogda ti Covic bio ruka spasa ko Dodiku :)

Stvarno blamaza na kub tornjak :D
res publica

#1542 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

spreca wrote: Sram te bilo...ti se ovdje zajebajes dok djeneral Sracic tru'ne u 'Agu.....kad si mu zadnji put slao pelene :-) :mrgreen:
Ko se zajebava, kod nas nebošnjaka je strah i panika pred bošnjačkom silom, što ođe, što u dijasporu... 8)
Vi jednostavno nižete uspjeh za uspjehom, a ne vidi se kad će to stati...
Kad Karadžija dođe iz Haga pa smieni Dodika, to će biti uspjeh Bošnjaka, jer Dodik više nije na vlasti... :lol:
spreca

#1543 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by spreca »

SaraFina wrote:Još malo pa će u BiH biti kletva : Dabogda ti Covic bio ruka spasa ko Dodiku :)

pa sta ocekivati od onih koji uvijek i svakog izdaju
spreca

#1544 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by spreca »

res publica wrote:
spreca wrote: Sram te bilo...ti se ovdje zajebajes dok djeneral Sracic tru'ne u 'Agu.....kad si mu zadnji put slao pelene :-) :mrgreen:
Ko se zajebava, kod nas nebošnjaka je strah i panika pred bošnjačkom silom, što ođe, što u dijasporu... 8)
Vi jednostavno nižete uspjeh za uspjehom, a ne vidi se kad će to stati...
Kad Karadžija dođe iz Haga pa smieni Dodika, to će biti uspjeh Bošnjaka, jer Dodik više nije na vlasti... :lol:
moze slobodno o tici i zapaliti mu svijecu...jer posle ce biti guzva :lol:
res publica

#1545 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

SaraFina wrote: Cvijanovićki jesu :D presudili
A i Dodik je u tijesnoj većini " trijumfovao "

Dobro tu su ovi nacionalno osviješteni SDS-ovci pripomogli :D

Uglavnom, kao što rekoh 2018, treba pokušati duplu.

Zeljka kandidirati a Domovina mora postati jak politički faktor!

I to je recept! Majorizacija na kvadrat!
Fakat, to sam zaboravio. Cvijanovićka je pukla došao je čovjek koji kaže da po pitanju specijalnih veza sa FBiH partije iz RS imaju ujednačenu politiku. :D
Ali on to samo tako kaže, znamo da je trojanac... :skoljka: :mrgreen:
bh.tornjak

#1546 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by bh.tornjak »

SaraFina wrote:Još malo pa će u BiH biti kletva : Dabogda ti Covic bio ruka spasa ko Dodiku :)

jbg....sta cojk da misli o nekome ko pljuje pa lize.....zaHebano imati djon umjesto obraza....
res publica

#1547 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by res publica »

bh.tornjak wrote:

jbg....sta cojk da misli o nekome ko pljuje pa lize.....zaHebano imati djon umjesto obraza....
Tornjače, i ostali Bošnjaci, pa nemojte da vas ja kjafir učim kulturi, kad ste vi u tome daleko jači...
Kad dvojica ljudi pruže jedan drugom ruku, treba njima ostaviti da sude je li to iskreno ili nije. Ovo miješanje u njihove odnose je, ljudi moji, nekulturno...
Pa skoro ste ih posvađali, eno već se nekako gledaju mrko, a svi znamo da vi, tako miroljubivi, nikako ne želite da se oni svađaju... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#1548 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

res publica wrote:[
Tornjače, i ostali Bošnjaci, pa nemojte da vas ja kjafir učim kulturi, kad ste vi u tome daleko jači...
Kad dvojica ljudi pruže jedan drugom ruku, treba njima ostaviti da sude je li to iskreno ili nije. Ovo miješanje u njihove odnose je, ljudi moji, nekulturno...
Pa to ja čitavo vrijeme i govorim. Duša gledati preko zida u tuđi pilav.
bh.tornjak

#1549 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by bh.tornjak »

res publica wrote:
bh.tornjak wrote:

Pa skoro ste ih posvađali, eno već se nekako gledaju mrko, a svi znamo da vi, tako miroljubivi, nikako ne želite da se oni svađaju... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
za mene nisi "kjafir"....za mene si covjek/zena (ljudsko bice), moj zemljak....s drugacijim poimanjem politicke situacije na ovim prostorima... ;-)
Hafis

#1550 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD

Post by Hafis »

Mostar u srcu, a SDA-SDS-HDZ do groba :thumbup:
Post Reply