Hafis wrote:Vjeruješ li mi dok se nisam aktivirao na ovom forumu da mi je činjenica što sam Hrvat bila važna kolik' cijena autobusa u Lusaki. Nosiš to uza se, k'o slezenu ili štitnjaču, ili gengele, ta ne prosiš i ne gledaš u drugih....briga te.JohnnyS wrote:O je*em te živote, na zadnje 3 stranice teme o Srpskoj demokratskoj stranci najviše upisa o Hrvatima i strankama s hrvatskim predznakom. Pa nečiji su kompleksi toliko duboki postali da će vrlo brzo zahtjevati i medikamentoznu terapiju...
Ali su mi ovdje podigli ego...osjećam se k'o čistokrvni arijevac....nadrasa, najozbiljnije. Jebote, te najveći lopovi, separatisti, elementi, prevaranti...80% tema uvijek isto - Hrvati i HDZ....Tema o salati od kiselog kupusa na osmom postu skrene na hrvatsko pitanje....evo su i žeMske upregli...jednom riječju - dobro su se zadali
Majke mi i ja. U društvu sam bio redovno smatran za jugonostalgičara i komunjaru, crkvu od krizme nisam vidio, ali kad vidim koliko je pažnje posvećeno hrvatstvu, kolike nadmoći ima prosječan Hrvat - to koči Bošnjake u politici, pokrštava odnarođene Bošnjake po KŠC-ovima, izrabljuje Bošnjake u Konzumima, krade Bošnjake u kladionicama - nema se što reći nego Proud to be Croat.