Sretno dijete od sutra u kinima

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

#1 Sretno dijete od sutra u kinima

Post by horns&drums »

Jedva cekam da ga pogledam

Evo vam link pa prosudite o cemu se radi

http://www.sretnodijete.com
The_Fluid

#2 Re: Sretno dijete od sutra u kinima

Post by The_Fluid »

horns&drums wrote:Jedva cekam da ga pogledam

Evo vam link pa prosudite o cemu se radi

http://www.sretnodijete.com

de josh nam reci u kojem kinu :-) i vremena prikazivanja :P
horns&drums

Post by horns&drums »

Imperijal od 18:00 i 20:15 :)
Saian

Post by Saian »

Super film, izvanredan meni kao nekom ko u to vrijeme nije bio ni u Platonovom svijetu ideja dao savrshen uvid u duh vremena, dobre vibracije samo dobre vibracije, bila su to sretna djeca fakat :roll: :roll: :)
horns&drums

Post by horns&drums »

Gledao si Sai?

Ja jedva cekam, evo samo par izjava:

Kad smo u novinama vidjeli kako pljuju po punku, pomislili smo - punk, to bi moglo biti nešto za nas. Mi smo imali dvadeset i nešto godina i vrlo smo bili uzbuđeni.

Petar Lovšin
"Pankrti"

Nisam ja ni jednog trenutka mislio da će se to zvati punk. Mi smo iz petnih žila htjeli svirati kao Rolling Stones. Mi smo se trudili, vježbali po pet sati dnevno, ali to je izlazilo nešto posve drugo.

Jasenko Houra
"Prljavo kazalište"

A nakon koncerta, Johnny bi skinuo cipelu i iz nje bi izašlo deci i pol znoja. Deci i pol znoja!! Takvi su to bili koncerti

Boris Leiner
"Azra"

Početak i inicijacija formiranja scene bila su ta tri banda - Orgazam, Idoli i Šarlo Akrobata. Ja ceo taj period posmatram kao prapočetak, gde smo bukvalno učili najosnovnije stvari.

Srđan Gojković Gile
"Električni orgazam"

Znam da je tada trebalo da sviramo Bijelom dugmetu kao predgrupa na nekom velikom koncertu u Sarajevu - Film, Haustor i mi - u Startu je izašao članak sa tezom - ko tu kome treba da bude predgrupa...

Vlada Divljan
"Idoli"

A osamdeset i prve je svima krenulo. Odjednom su svaki dan bili koncerti bili u Zagrebu, svi su bili puni - znači 1981. je bila godina koja je iznjedrila Novi val.

Max JuričićFilm

Mi smo napravili ploču Zona sumraka, u Jugoslaviji je nestalo struje, gradovi su bili u mraku, otkrilo se da imamo dvadeset milijardi duga prema bankama i stranim investitorima... sjećaš se toga...

Jura Stublić
"Film"

Ne znam... To nam je bila vrhunska zafrkancija. I sada ići iz toga raditi neki bussines, nekakvu strogu ozbiljnost, moraš biti uvijek obrijan kada ideš van, pazi kako ćeš biti obućen i takve spike...

Davorin Bogović
"Prljavo kazalište"

To je bilo zanimljivo vrijeme. Bila je svježina i broj talenata koji su random. Da se taj puta neka gruda zakotrljala, koja se može dogoditi sutra, a može za pedeset godina. To je rendom... kak se veli rendom... slučajno.

Darko Rundek

Odjednom izgled grada se promijenio. Ljudi su počeli ići van, živilo se duže vani, međutim, meni se to sve stopilo u jedan dugi dan i jednu zaista dugu noć

Mirko IlićCrtač stripova, "Novi kvadrat"
The_Fluid

Post by The_Fluid »

horns&drums wrote:Imperijal od 18:00 i 20:15 :)
thank you, danke, merci, hvala, fala..
dinash

Post by dinash »

ne mogu ja da ne zakeram ... sretno djete je sasvim ok film (iskreno mislim da je onaj wild goose chase za jonnyem u amsterdamu bio visak ali svejedno). ako preskocim komentare o generacijskom filmu i sve to mogu zakljuciti samo da je film zaista savrsen za DVD i gledanje doma. meni takav film nikako ne sudi u kino ... tj. ja ga ne bih isao gledati u kino ... ali sta's ... komlikovan sam coik.
Saian

Post by Saian »

obratiti pozornost na jednu rechenicu Mirka Ilicha na krovu svog stana u New Yorku ako se ne varam parafraziram :" Mrzili smo prije svega ljude s lovom... Bile su premlade da bi se prodale..." fino bash OK film.

sad malo off topic: Sinoch na ARD-u pochinje u pola jedan neki film i ja pogledam sta je, kao redateljski debi Johna Malkovicha "The Dancer Upstairs"

http://www2.foxsearchlight.com/thedance ... index.html

i hajde reko da pogledamo i to iako sutra u 8 na predavanju necu bit nizasto. Film je ma dobar samo tako, vishe sam saznao o politichkom uredjenju i politichkoj praksi u Latinskoj americi nego na svim chasovima istorije. Film ima sve napetu prichu, chudno romansu, dijelom kroz ochi obichnog oca i muzha, dijelom iz ugla mjeshanca indijanke i bijelca, dijelom kroz posao postenog i chestitog vladinog sluzbenika. Super film, samo za preporuchiti. eto :D

i da muzika je savrshena evo samo obrada na klaviru od strane Yul Andersona, Dylanove "All along the watchtower" je ma loodnica brrrrrrrrrrrr http://www.nberecords.com/
Last edited by Saian on 24/01/2005 15:49, edited 1 time in total.
horns&drums

Post by horns&drums »

dinash wrote:ne mogu ja da ne zakeram ... sretno djete je sasvim ok film (iskreno mislim da je onaj wild goose chase za jonnyem u amsterdamu bio visak ali svejedno). ako preskocim komentare o generacijskom filmu i sve to mogu zakljuciti samo da je film zaista savrsen za DVD i gledanje doma. meni takav film nikako ne sudi u kino ... tj. ja ga ne bih isao gledati u kino ... ali sta's ... komlikovan sam coik.
Ma jebe se meni je l' film za kino ili ne (osim crtanih, naravno :wink:). Jednostavno ga nema jos na piratima u mojoj videoteci. No imam osjecaj da ce mi leci.

Dok ovaj Saiev ima kod nase carobne videotekarke, pa ga uzmem cim vratim dugove :D
Saian

Post by Saian »

sto ne radi ovaj mark-up za URL :-) :-? :?
horns&drums

Post by horns&drums »

Mozda su te polubanovali :D:D
dinash

Post by dinash »

horns&drums wrote:
dinash wrote:ne mogu ja da ne zakeram ... sretno djete je sasvim ok film (iskreno mislim da je onaj wild goose chase za jonnyem u amsterdamu bio visak ali svejedno). ako preskocim komentare o generacijskom filmu i sve to mogu zakljuciti samo da je film zaista savrsen za DVD i gledanje doma. meni takav film nikako ne sudi u kino ... tj. ja ga ne bih isao gledati u kino ... ali sta's ... komlikovan sam coik.
Ma jebe se meni je l' film za kino ili ne (osim crtanih, naravno :wink:). Jednostavno ga nema jos na piratima u mojoj videoteci. No imam osjecaj da ce mi leci.

Dok ovaj Saiev ima kod nase carobne videotekarke, pa ga uzmem cim vratim dugove :D
leci ce ti sigurno ... ali ja ti opet predlazem DVD jer ima oko pola sata materijala koji nije u "final cut" verziji. plus nekih jos dodataka (tipa mjuzicki videi za neke od kompozicija itd.) ...
zili

Post by zili »

jao, najbolji mi je spot haustora za djevojke u ljetnim haljinama snimljen na snijegu :shock: :lol: :lol:

Film je super, jest me malo zabolila guza od onih sjedišta u Narodnom kad sam ga gledala na festivalu, al' isplati se. :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Zar nije spot kada neko od njih, mislim da je i Rundek cak, mice noznim prstima, ooooo moja prva ljubavvv? Je l' to na snijegu?

Uzecu ja i taj DVD dinashe sigurno, vidim na sajtu ga vec ima naruciti
EecC

Post by EecC »

Saian wrote: sad malo off topic: Sinoch na ARD-u pochinje u pola jedan neki film i ja pogledam sta je, kao redateljski debi Johna Malkovicha "The Dancer Upstairs"

http://www2.foxsearchlight.com/thedance ... index.html

i hajde reko da pogledamo i to iako sutra u 8 na predavanju necu bit nizasto. Film je ma dobar samo tako, vishe sam saznao o politichkom uredjenju i politichkoj praksi u Latinskoj americi nego na svim chasovima istorije. Film ima sve napetu prichu, chudno romansu, dijelom kroz ochi obichnog oca i muzha, dijelom iz ugla mjeshanca indijanke i bijelca, dijelom kroz posao postenog i chestitog vladinog sluzbenika. Super film, samo za preporuchiti. eto :D

i da muzika je savrshena evo samo obrada na klaviru od strane Yul Andersona, Dylanove "All along the watchtower" je ma loodnica brrrrrrrrrrrr http://www.nberecords.com/
odlican debitantski malkovicev film

bio na zadnjem SFFu ali usljed kise prikazan na FTV

Izasao u hrvatskim novinama..cini mi se vecernje, kao DVD

mada si ti sve rekao..sve u svemu odlican ali nezapazen film

mislim da cu ga do kraja sedmice pogledati jos jednom na dvdju

:)
mrmot

Post by mrmot »

Neznam baš mogu li uoće da izdržim film o svojoj mladosti. Eh, teška vremena.
irfan2

Post by irfan2 »

ko ce sve doci danas.
haj ba da se nadjemo..
sicx

Post by sicx »

gledao sam ga ja na kaseti piratskoj naravno prije nove godine. odlican iako su neke stvari mogle biti bolje uradzene naravno. svaki film valja ako te trnci od njega prolaze. kao i ostalom i muzika. to je nepogresivo mjerilo :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

i?

Kanim se pogledati film Sretno dijete, tko je vec ishao, utisci?
horns&drums

Post by horns&drums »

Odgledao sinoc, nabavio se pirat :D

Film je nostalgican, jako

Neko je rekao u kritici da autor ne kuka kako je nekada i da l' je nekada bilo bolje, nego jednostavno prica pricu iz svog vremena bez preseravanja. - potpuno tacno!

Flu, moras ga odgledati, ma svi pogotovo oni koje je fulio ovaj dio vremena.

Nekako mi poslije ovog filma nije vise zao sto ranu mladost nisam dozivio za vrijeme hipi pokreta
Produkt C

Post by Produkt C »

:zzzz:
Post Reply