SRETNA NOVA GODINA !
-
margareta
#1 SRETNA NOVA GODINA !
Dragi korisnici Sa-x. foruma sretna Vam Nova 2005 godina !
Posebne cestitke i najljepse zelje ucesnicima : Vodenjaku , Oportunisti , diggeru , satrianiju , Hotiy-u , Kub Lajkanu , debeloj , Kotromanicu , Prenju , Fair Lifeu , mIRCerki , BECHI , Manijaku1 , Zoki , ENGRAMU::X , H2SO4 , aristokrati - Obilicu , babbi , nineicu , majci, mami33 , missi, Bobiju , Soul Sisti , imigrantu , miciki , Zili , bug -u , Big_Sisteru , horms&drums-u, dediju , edu , zeni , nepoznatom, rajvosa , LPH , reaktoru , TNT - u , livadicu , Tozli , Kekecu ,
CPETEHU , SUNCICI_SA .........
i svim moderatorima - meni najdrazim : moderatoricom "A" i St. Germaniju.
Najljepse zelje svim drugim ucesnicama i ucesnicima , citaocima i cijelome nasem Bh. narodu !
Posebne cestitke i najljepse zelje ucesnicima : Vodenjaku , Oportunisti , diggeru , satrianiju , Hotiy-u , Kub Lajkanu , debeloj , Kotromanicu , Prenju , Fair Lifeu , mIRCerki , BECHI , Manijaku1 , Zoki , ENGRAMU::X , H2SO4 , aristokrati - Obilicu , babbi , nineicu , majci, mami33 , missi, Bobiju , Soul Sisti , imigrantu , miciki , Zili , bug -u , Big_Sisteru , horms&drums-u, dediju , edu , zeni , nepoznatom, rajvosa , LPH , reaktoru , TNT - u , livadicu , Tozli , Kekecu ,
Najljepse zelje svim drugim ucesnicama i ucesnicima , citaocima i cijelome nasem Bh. narodu !
-
Larci
Sretna i tebi nova godina....iako si zaboravila moje ime da napishes...ali opet ti zelim sve najbolje
takodje se priidruzujem ovoj cestitci....i svima vama...svim ljudima ovog svijeta zelim sretnu novu godinu...!!
mnogo veselja...zdravlja...uspjeha svima vama!!!

takodje se priidruzujem ovoj cestitci....i svima vama...svim ljudima ovog svijeta zelim sretnu novu godinu...!!
mnogo veselja...zdravlja...uspjeha svima vama!!!
-
violentjack
Ovo se zove kod nas uvlacenje u Bu..da ne kazem detaljnije ipak nije bez cenzure
Dalje ne spominje Zooma..kojem je psovala majku..ili Engrama kojeg je nazvala idiotom i fasitom..ili mozda Hanu koju je bas popljuvala iz cista mira
Neka ja takim ne cestitam
Usput moje cestitke idu svim dobronamjernim ljduima..koji me nisu vrijedali bez razloga..ako ste imali razloga prihvacam uvrede na moj racun..i ne ljutim se
Ali kad mi neko psuje majku iz cista mira.ili zve me fasistom..eh onda sta cu joj reci
Ali neki su se moderatori natakarili na mene..pa zato pazim rijecnik..jer neki bi jedva cekali da me baniraju odavde
Zam koji su to moderatori 2 ukupno ..neki su bas fer..ali da ne ulazim u detalje
Srecna nova godina dobrim ljudima..ipak cu se ja narokati na novu..pa ne znam ako dodem na net..ali ako dodem bit ce mi pisanje gore..valjda kolicina alkohola u krvi

Dalje ne spominje Zooma..kojem je psovala majku..ili Engrama kojeg je nazvala idiotom i fasitom..ili mozda Hanu koju je bas popljuvala iz cista mira
Neka ja takim ne cestitam
Usput moje cestitke idu svim dobronamjernim ljduima..koji me nisu vrijedali bez razloga..ako ste imali razloga prihvacam uvrede na moj racun..i ne ljutim se
Ali kad mi neko psuje majku iz cista mira.ili zve me fasistom..eh onda sta cu joj reci
Ali neki su se moderatori natakarili na mene..pa zato pazim rijecnik..jer neki bi jedva cekali da me baniraju odavde
Zam koji su to moderatori 2 ukupno ..neki su bas fer..ali da ne ulazim u detalje
Srecna nova godina dobrim ljudima..ipak cu se ja narokati na novu..pa ne znam ako dodem na net..ali ako dodem bit ce mi pisanje gore..valjda kolicina alkohola u krvi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemoj samo previseviolentjack wrote: Srecna nova godina dobrim ljudima..ipak cu se ja narokati na novu..pa ne znam ako dodem na net..ali ako dodem bit ce mi pisanje gore..valjda kolicina alkohola u krvi
![]()
ja bih da se pridruzim cestitkama
zelim vam svima lijep i ugodan provod za novu godinu
zelim da vam 2005 bude bolja nego ova
zelim da vam se ispune sve zelje koje imate
necu vas poimenice
sicky, tebe moram izdvojiti redi Miwze
maggie, srecna ti nova i nadam se da ce biti bolja nego ova
oh, da ne bude da sam zaboravila
vodolijo_33, zelim ti zdravlje i srecu u 2005 godini i zelim ti (nam) povecanje plate i unaprijedjenje na poslu
-
violentjack
I da 2005 apoteke Sarajevo imaju istu musteriju

-
fukara_tz
I od mene sve najbolje u nastupajucoj 2005 godini
svim forumasima
...evo da i ja malo izdvajam
da posebno cestitam onim ljudima koji ovaj forum po meni cine zanimljivim i normalnim
nema ih puno
shalim se svi su ok al onako volim da citam postove od nickova: mircerka, manijaka, komija, engrama,becho,alfonso tako nesto,sarajevska princeza
, onda cini mi se Lace, hannah, horn drums cini mi se al nisam bas siguran za ova dva tri zadnja jel se radi o musku ili zensku ne mogu hebiga sve da pofatam
ko kad kilometarske postove pisete
, ima tu jos simpa likova al ne mogu se vise sjetit
uglavnom svima svako dobro u NG
....da da sjetio sam jos jednog cool lika RPM
...
- manijak1
I ja želim Livadiću bolju godinu
Ake će se već snaći .
P.S . Želim da fudbalski klub Sloboda
sačuva status premijerligaša
što se tiče Želje jedino znam da ćemo dobiti FCS
u Novoj
ostale tekme su neizvjesne
.
P.S. Ne vidim Djeda Mraza

P.S . Želim da fudbalski klub Sloboda
P.S. Ne vidim Djeda Mraza
- Qler
Zelim da posebno uputim svoje najljepse zelje svim pripadnicima
- Bosanskohercegovacke Nacije i
- Bosanskohercegovackog Naroda
u Novoj 2005.Godini !
Veju, veju pahulje, mraz po staklu sara
stize nova godina bolja nego stara
ili ratna verzija pjesme
veju, veju geler,i PAM po staklu sara,
stize nova godina, gora nego stara
Happy new year!!! Strentna i bericetna i cestita nova godina
-
oportunist
forumasima Sa-x cestitke za novu godinu
naravno cestitke i poglavarstvu SA-X
naravno cestitke i poglavarstvu SA-X
- Vodenjak
´em zato da se ne osjete zapostavljenim, ´em zato sto to ISKRENO zelim, maksuz cestitam Novu godinu Violentjacku, Engramu i H2SO4 i... zelim im da se malo potrude da dodju tobe na godinu!
Tebi Margareta hvala na cestitci i od SRCA ti zelim sve sto sama sebi mozes pozeljeti! I tebi i tvojoj familiji!
A vama ostalima, raja... Sta da kazem..
Zelim ni vise ni manje nego sebi samom!
Dovoljno?
Ako nije, nemate pravo zalbe..
Neka nam je vala svima sretno i bericetno!
Tebi Margareta hvala na cestitci i od SRCA ti zelim sve sto sama sebi mozes pozeljeti! I tebi i tvojoj familiji!
A vama ostalima, raja... Sta da kazem..
Zelim ni vise ni manje nego sebi samom!
Dovoljno?
Ako nije, nemate pravo zalbe..
Neka nam je vala svima sretno i bericetno!
-
Aristokrata
#23 Re: SRETNA NOVA GODINA !
margareta wrote:Dragi korisnici Sa-x. foruma sretna Vam Nova 2005 godina !
Srecna nova godina i tebi draga gospodjo margareta![]()