Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Faruk wrote:ovako ce se sjecati i kad se budu sa celikom borili za opstanak u drugoj lizi
"e kad smo mi nekad sampionima davali golove, a vidi nas sad"- mjesto radnje sljaka pomocnog stadiona Grbavica, posto ce umjesto stadiona biti Mercator 5
E moj zavidni seljoberu, pa Zeljo makar ima svoj stadion i oni odlucuju hoce li tu biti Mercator ili Javna kuca ili picka materina, dok Sarajevo mora traziti odobrenje da igra na Kosevu. Jer sad shvatas zasto moras razmisliti prije nego napises ovakve gluposti. Nije svakome sudjeno da bude smijesan, kao npr. tebi u ovom slucaju, nastavi biti ogorcen to ti puno bolje ide.
Meine Stadt, mein Verein, mein Stadion, mein zuhause, mein Leben!!! 1921
Faruk wrote:ovako ce se sjecati i kad se budu sa celikom borili za opstanak u drugoj lizi
"e kad smo mi nekad sampionima davali golove, a vidi nas sad"- mjesto radnje sljaka pomocnog stadiona Grbavica, posto ce umjesto stadiona biti Mercator 5
Faruk wrote: "e kad smo mi nekad sampionima davali golove, a vidi nas sad"- mjesto radnje sljaka pomocnog stadiona Grbavica, posto ce umjesto stadiona biti Mercator 5
A nekad i na Kosevu igrali a sada im i Stamal arena Camp Nou
E moj zavidni seljoberu, pa Zeljo makar ima svoj stadion i oni odlucuju hoce li tu biti Mercator ili Javna kuca ili picka materina, dok Sarajevo mora traziti odobrenje da igra na Kosevu. Jer sad shvatas zasto moras razmisliti prije nego napises ovakve gluposti. Nije svakome sudjeno da bude smijesan, kao npr. tebi u ovom slucaju, nastavi biti ogorcen to ti puno bolje ide.
Meine Stadt, mein Verein, mein Stadion, mein zuhause, mein Leben!!! 1921
cuj zavidan
hahahahahahahaa
vi ste meni smijesni
hahahahahahaha
kako bolan neko moze biti zavidan tako bijednom klubu
Faruk wrote:cuj zavidan
hahahahahahahaa
vi ste meni smijesni
hahahahahahaha
kako bolan neko moze biti zavidan tako bijednom klubu
hahahahahahaha i vi ste meni smijesni pa sta sad koji kurac?
Kazem ti ja da ukljucis mozak kad pises na forumu, tebi je Zeljo bijedan klub meni Sarajevo cak nije ni klub nego umjetna tvorevina tipa Republika Srpska. I opet ponavljam sta koji kurac? Koga interesuje moje misljenje o Sarajevu? Nikoga! Isto tako nikoga ne interesuje tvoje misljenje o najvecim, najboljim jednim jedinim Zeljom. Kuzis?, kontas?, shvatas?, razumijes?