Sretan vam 5. Juni MANIJACI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bosanski_Amerikanac
- DiplomataSaSela
Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....Sajo---: wrote:Sretno i od mene,...
Jednom bilo nikada se ne ponovilo,...
DA SE NAJEZIS,...
90 minuta napada i na kraju ovo, pa bruka i za nas a i za Želju,...
- vinnie_jones
zao mi je bahe i ostalih pitara sa nahoreva,faletica,sokolja...
zuban ih je kostao bar 10 godina zivota

zuban ih je kostao bar 10 godina zivota
-
B-Baller
Ma lijepo se sjetiti te noci, sav se najezim kad vidim ovo i tako je svim Zeljovcima koji su bili na utakmici ja mislim. Samo sam se jos jednom u zivotu radovao kao tad a to je bilo kod izjednacujuceg gola protiv Danske na Kosevu.
Pa samo pogledajte tribine za nepovjerovati prepun stadion covjece, a gledaj gdje smo danas jedva se skupi 10ak hiljada na derbiju.
Pa samo pogledajte tribine za nepovjerovati prepun stadion covjece, a gledaj gdje smo danas jedva se skupi 10ak hiljada na derbiju.
- DiplomataSaSela
Mi barem imamo i proslost...za razliku od vas kojima je proslost udba....a i danas cekajte ko ce na vlast pa " za njima"prleitihi wrote:naprijed u nove prošlosti..tvoji štrumfovi sa juga..
- DiplomataSaSela
Ma konto da mu je ono pametnocyprus wrote:Iako mi je Dedić bio idol, ovo je njegova 100%-tna greška.
-
Umjetnik a
navijač sam Sarajeva, ali samo što mogu da kažem svaka čast, to su bile utakmice
-
Skoro
Tipicno za ljude sa sela koji vole svoga zeljA.DiplomataSaSela wrote: Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
Nekoliko puta sam to spominjao - vasa najveca i najznacajnija pobjeda u historiji kluba i ova tema je samo jos jedan dokaz tome. Da ste pobjedili (ne ulazeci kako) 'mali klub' ne bi ovo slavili deset godina
-
B-Baller
Skoro wrote:Tipicno za ljude sa sela koji vole svoga zeljA.DiplomataSaSela wrote: Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
Nekoliko puta sam to spominjao - vasa najveca i najznacajnija pobjeda u historiji kluba i ova tema je samo jos jedan dokaz tome. Da ste pobjedili (ne ulazeci kako) 'mali klub' ne bi ovo slavili deset godina
Pa ako je tako onda ne moze ni Zeljo nikako, kako to vi stalno govorite, biti 'mali klub', jer i vi najvise slavite pobjede protiv Zelje. Cista logika. A zar ti nisi onaj koji propagira fer i korektno prepucavanje? A ovdje nesto serendas 'vasa najveca pobjeda' i vrijedjas ljude da su i sto su sa sela. I sta ti ovo znaci '(ne ulazeci kako)', jer to tad nesto nije bilo u redu, namjesteno il sta ta sad hoces da kazes? Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
-
Skoro
Ne, nego zato sto ste sprijecili invaziju svemiraca. Ok, reci mi ti koja je vasa najveca pobjeda? ja tvrdim da je ova a utakmice nase i vase pratim od perioda kada se ti nisi ni rodio. Nije ova?! Dobro, koja je?B-Baller wrote:Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
- DiplomataSaSela
papak haj' jos samo objasni sta je ovde tipicno za ljude sa sela...Skoro wrote:Tipicno za ljude sa sela koji vole svoga zeljA.DiplomataSaSela wrote: Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
-
B-Baller
Prvo sta si zapeo koliko godina ja imam? A ko ces non-stop povlaciti tu frazu imam 23 i nisam znaci ni ja neki balavac vise, a ti ispade da imas 40 godina, a nadam se da nemas, koliko imas iskustva.Skoro wrote:Ne, nego zato sto ste sprijecili invaziju svemiraca. Ok, reci mi ti koja je vasa najveca pobjeda? ja tvrdim da je ova a utakmice nase i vase pratim od perioda kada se ti nisi ni rodio. Nije ova?! Dobro, koja je?B-Baller wrote:Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
Drugo po meni je najznacajnija ona pobjeda, kad ja nisam bio rodjen, al ipak znam, u Beogradu protiv Partizana kad je Zeljo postao oficijelno prvak Jugoslavije 1971/1972. Medjutim nije samo ta i prethodne koje su doveli do titule te godine imaju isti znacaj. Pa eto posto ti pratis duze sam znas sta je tad pobjeda i titula znacila u odnosu na danas,jel se slazes?, tako da ova pobjeda o kojoj pricamo ne moze NIKAKO biti najvaznija u historiji Zelje.
A sto ti treba ovo sa svemircima? Pobjeda na Kosevu ne bi bila nista manje znacajna da smo se borili sa npr. Sirokim za titlulu. Znaci nije rijec o pobjedi protiv Sarajeva vec o osvojenoj tituli, a normalno da je sladja nego protiv nekog drugog.
-
Santos
Zubi Dubi.Najaci derbi se odigro mislim 1982 na kosevu.Tad sam bio na tekmi i nikad je necu zaboravit.55,ooo ljudova.Ludnica.2 sata prije tekme puno sve.Raja sa kartama nema sansi da udje.2-1 je bilo za pitare.Golove dali za Zeljo Guto a za pitare Pape i Vidovic.Zeljo vodio 1-0.Uf to je bila tekma jedna od najacih ako najaci derbi svih vremena.Sretan Zubi Dubi ili Pitarogubi.
-
shadow
kad moj klub nista ne osvoji i ja gledam neke video zapise, prebiram po nekim starim casopisima, dnevnicima da vidim ima li se kakva glupost izmisliti da ubijem monotoniju, bolje reci tugu.
strumfete, sretan vam praznik i daBogda i narednih godina bio jedini koji budete slavili (ovo mislim iskljucivo na sportskom polju, a izvan toga vam zelim sve najbolje, puno derneka i zabave
)
strumfete, sretan vam praznik i daBogda i narednih godina bio jedini koji budete slavili (ovo mislim iskljucivo na sportskom polju, a izvan toga vam zelim sve najbolje, puno derneka i zabave
-
Majstorinho