Sretan vam 5. Juni MANIJACI

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sajo---:

Post by Sajo---: »

...
Last edited by Sajo---: on 18/02/2025 19:03, edited 1 time in total.
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Sajo---: wrote:Sretno i od mene,...

Jednom bilo nikada se ne ponovilo,...

DA SE NAJEZIS,...

90 minuta napada i na kraju ovo, pa bruka i za nas a i za Želju,... :D
Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
prleitihi

Post by prleitihi »

naprijed u nove prošlosti..tvoji štrumfovi sa juga.. :D
vinnie_jones

Post by vinnie_jones »

zao mi je bahe i ostalih pitara sa nahoreva,faletica,sokolja...
zuban ih je kostao bar 10 godina zivota :lol: :lol: :lol:
cyprus

Post by cyprus »

Ja mislim da sam te noći posljednji ili pretposljednji put plako. :( Tužna večer.
cyprus

Post by cyprus »

Iako mi je Dedić bio idol, ovo je njegova 100%-tna greška.
B-Baller

Post by B-Baller »

Ma lijepo se sjetiti te noci, sav se najezim kad vidim ovo i tako je svim Zeljovcima koji su bili na utakmici ja mislim. Samo sam se jos jednom u zivotu radovao kao tad a to je bilo kod izjednacujuceg gola protiv Danske na Kosevu.
Pa samo pogledajte tribine za nepovjerovati prepun stadion covjece, a gledaj gdje smo danas jedva se skupi 10ak hiljada na derbiju.
DiplomataSaSela

prleitihi wrote:naprijed u nove prošlosti..tvoji štrumfovi sa juga.. :D
Mi barem imamo i proslost...za razliku od vas kojima je proslost udba....a i danas cekajte ko ce na vlast pa " za njima" :lol: ...
DiplomataSaSela

cyprus wrote:Iako mi je Dedić bio idol, ovo je njegova 100%-tna greška.
Ma konto da mu je ono pametno :lol:
xon_sa

Post by xon_sa »

Sretan Zubandan :D
ploska

Post by ploska »

Trebali bi ga zvati u ekipu da vam uljepsa buducnost :D
lugavina

Post by lugavina »

Sve sto imate to su sjecanja
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

navijač sam Sarajeva, ali samo što mogu da kažem svaka čast, to su bile utakmice
Hakala

Post by Hakala »

sta reci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ludi Kure

Post by Ludi Kure »

kako bi bilo lijepo ponoviti ovaj derbi... najmanje je bitno ko ce pobjediti :roll: samo se sjetite atmosfere i ludila...

Sretan Zubandan :D
Skoro

Post by Skoro »

DiplomataSaSela wrote: Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
Tipicno za ljude sa sela koji vole svoga zeljA.
Nekoliko puta sam to spominjao - vasa najveca i najznacajnija pobjeda u historiji kluba i ova tema je samo jos jedan dokaz tome. Da ste pobjedili (ne ulazeci kako) 'mali klub' ne bi ovo slavili deset godina
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote:
DiplomataSaSela wrote: Sto je jarane bruka za vas...izgubili ste samo 1:0...od VELIKOG ZELJE....
Nekoliko puta sam to spominjao - vasa najveca i najznacajnija pobjeda u historiji kluba i ova tema je samo jos jedan dokaz tome. Da ste pobjedili (ne ulazeci kako) 'mali klub' ne bi ovo slavili deset godina

Pa ako je tako onda ne moze ni Zeljo nikako, kako to vi stalno govorite, biti 'mali klub', jer i vi najvise slavite pobjede protiv Zelje. Cista logika. A zar ti nisi onaj koji propagira fer i korektno prepucavanje? A ovdje nesto serendas 'vasa najveca pobjeda' i vrijedjas ljude da su i sto su sa sela. I sta ti ovo znaci '(ne ulazeci kako)', jer to tad nesto nije bilo u redu, namjesteno il sta ta sad hoces da kazes? Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
Skoro

Post by Skoro »

B-Baller wrote:Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
Ne, nego zato sto ste sprijecili invaziju svemiraca. Ok, reci mi ti koja je vasa najveca pobjeda? ja tvrdim da je ova a utakmice nase i vase pratim od perioda kada se ti nisi ni rodio. Nije ova?! Dobro, koja je?
DiplomataSaSela

Skoro wrote:
papak haj' jos samo objasni sta je ovde tipicno za ljude sa sela...
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote:
B-Baller wrote:Pa i da je nasa najznacajnija pobjeda u historiji nije sigurno zbog toga sto smo Sarajevo pobijedili!!! Zasto se bezveze tjesis. Medjutim ti nemas pojma o historiji kluba ako mislis da je to najznacajnija pobjeda, moguce najsladja, al znacaj je nesto drugo. Uostalom sta radis ti ovdje?????, nas non-stop upucujete na izlaz sa vasih tema al se sami toga ne znate pridrzavati.
Ne, nego zato sto ste sprijecili invaziju svemiraca. Ok, reci mi ti koja je vasa najveca pobjeda? ja tvrdim da je ova a utakmice nase i vase pratim od perioda kada se ti nisi ni rodio. Nije ova?! Dobro, koja je?
Prvo sta si zapeo koliko godina ja imam? A ko ces non-stop povlaciti tu frazu imam 23 i nisam znaci ni ja neki balavac vise, a ti ispade da imas 40 godina, a nadam se da nemas, koliko imas iskustva.
Drugo po meni je najznacajnija ona pobjeda, kad ja nisam bio rodjen, al ipak znam, u Beogradu protiv Partizana kad je Zeljo postao oficijelno prvak Jugoslavije 1971/1972. Medjutim nije samo ta i prethodne koje su doveli do titule te godine imaju isti znacaj. Pa eto posto ti pratis duze sam znas sta je tad pobjeda i titula znacila u odnosu na danas,jel se slazes?, tako da ova pobjeda o kojoj pricamo ne moze NIKAKO biti najvaznija u historiji Zelje.
A sto ti treba ovo sa svemircima? Pobjeda na Kosevu ne bi bila nista manje znacajna da smo se borili sa npr. Sirokim za titlulu. Znaci nije rijec o pobjedi protiv Sarajeva vec o osvojenoj tituli, a normalno da je sladja nego protiv nekog drugog.
Santos

Post by Santos »

Zubi Dubi.Najaci derbi se odigro mislim 1982 na kosevu.Tad sam bio na tekmi i nikad je necu zaboravit.55,ooo ljudova.Ludnica.2 sata prije tekme puno sve.Raja sa kartama nema sansi da udje.2-1 je bilo za pitare.Golove dali za Zeljo Guto a za pitare Pape i Vidovic.Zeljo vodio 1-0.Uf to je bila tekma jedna od najacih ako najaci derbi svih vremena.Sretan Zubi Dubi ili Pitarogubi.
shadow

Post by shadow »

kad moj klub nista ne osvoji i ja gledam neke video zapise, prebiram po nekim starim casopisima, dnevnicima da vidim ima li se kakva glupost izmisliti da ubijem monotoniju, bolje reci tugu. :D
strumfete, sretan vam praznik i daBogda i narednih godina bio jedini koji budete slavili (ovo mislim iskljucivo na sportskom polju, a izvan toga vam zelim sve najbolje, puno derneka i zabave :-D )
Majstorinho

#24 Re: Sretan vam 5. Juni MANIJACI

Post by Majstorinho »

Hakala

Post by Hakala »

u americi pitaju:gdje si bio kad je ubijen JFK :D ...kod nas pitaju:dje si bio na ZUBANDAN :mrgreen:

neki bogme u hitnoj :oops: :D
Post Reply