Sretan ti Dejton, Hare!!
- DobroJutroKolumbo
I sta sad, Hare bi trebao da okaje njegove grijehe...Sta koga boli kita sto je on Harisov "nesto"...! F.S. je svoju sudbinu zapecatio i sigurno ce odrobijat maloljetnicki a onda i pravi tvorza , i sigurno ce upravo sto je Harisov najebat! Haris nece urgirat jer ce F.S. posluziti kao primjer da je ovo pravna drzava...Zivi bili pa vidjeli!
- Patron of Formello
Hoće kako da neće.DobroJutroKolumbo wrote:I sta sad, Hare bi trebao da okaje njegove grijehe...Sta koga boli kita sto je on Harisov "nesto"...! F.S. je svoju sudbinu zapecatio i sigurno ce odrobijat maloljetnicki a onda i pravi tvorza , i sigurno ce upravo sto je Harisov najebat! Haris nece urgirat jer ce F.S. posluziti kao primjer da je ovo pravna drzava...Zivi bili pa vidjeli!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Ne smije se biti sklon kriminalu niti drugom obliku devijantnog ponašanja.Patron of Formello wrote: Ma ja,mora se biti moralno podoban da bi se čovjek učlanio u ZagraBiH.![]()
![]()
![]()
Prdruži se 100% ispred.
- arman1
A ti zapeo za TB, Jatu i ostalo. Ništa dokazano.Patron of Formello wrote: Hoće kako da neće.Isto kao što su na robiji i oni koji su opljačkali Tuzlansku banku,isto kao što je na robiji drug Jata zbog milion malverzacija,tako će i ovaj veseli dječak robijati.
Vjerovatno će obrazloženje oslobađajuće presude biti samoodbrana
ili će ga proglasiti neuračunljivim pa će biti oslobođen od robije.
A ovo je sve osim pravne države.Da je ovo pravna država rukovodstvo ZagraBiH bi davno bilo u KP Zenica.
A za za feru vidjet će mo.
Možda i jest bila samoodbrana. Rahmetlija nije baš bi cvječka.
- Patron of Formello
arman1 wrote:Ne smije se biti sklon kriminalu niti drugom obliku devijantnog ponašanja.Patron of Formello wrote: Ma ja,mora se biti moralno podoban da bi se čovjek učlanio u ZagraBiH.![]()
![]()
![]()
Prdruži se 100% ispred.
- Patron of Formello
Ma ja.Oteo nož pa ubo sam sebe.arman1 wrote:A ti zapeo za TB, Jatu i ostalo. Ništa dokazano.Patron of Formello wrote: Hoće kako da neće.Isto kao što su na robiji i oni koji su opljačkali Tuzlansku banku,isto kao što je na robiji drug Jata zbog milion malverzacija,tako će i ovaj veseli dječak robijati.
Vjerovatno će obrazloženje oslobađajuće presude biti samoodbrana
ili će ga proglasiti neuračunljivim pa će biti oslobođen od robije.
A ovo je sve osim pravne države.Da je ovo pravna država rukovodstvo ZagraBiH bi davno bilo u KP Zenica.
A za za feru vidjet će mo.
Možda i jest bila samoodbrana. Rahmetlija nije baš bi cvječka.
- Patron of Formello
arman1 wrote:U Brezi među viđenijim.dexcox wrote:ma to je jedna divna familija
-
reformator
Komunizam je umro 1989. godine.Možeš samo razbacivati njegove kosti,ali to nema svrhe.O mrtvima sve najbolje.Svaki sistem kojim je vladao nevjernik je propao,kao i njegova ideologija koju je propagirao.Umro je i komunizam i ono što je sobom nosio.mr__bosnjak wrote:SMRT KOMUNIZMU!
- Patron of Formello
Koliko ja znam u SFRJ nikad nije bio komunizam nego smo imali liberalni oblik socijalizma.reformator wrote:Komunizam je umro 1989. godine.Možeš samo razbacivati njegove kosti,ali to nema svrhe.O mrtvima sve najbolje.Svaki sistem kojim je vladao nevjernik je propao,kao i njegova ideologija koju je propagirao.Umro je i komunizam i ono što je sobom nosio.mr__bosnjak wrote:SMRT KOMUNIZMU!
- arman1
Sa naglaskom na LIBERALNIPatron of Formello wrote: Koliko ja znam u SFRJ nikad nije bio komunizam nego smo imali liberalni oblik socijalizma.
pitaj albance na kosovu, hrvate u hercegovini, bošnjake u krajini i sanđaku i sve one koji su momentu alkoholiziranosti ispričali vic o nekom od drugova.
Prijatelju nit je bio Komuniza(ljudska rasa još nije na tom stupnju svijesti), teško je nazvati socijalizmom, a sigurno ne liberarnim.
-
halo_ba
Pokojni Willy Brandt se prevrce u grobu....reformator wrote:Svaki sistem kojim je vladao nevjernik je propao,kao i njegova ideologija koju je propagirao.mr__bosnjak wrote:SMRT KOMUNIZMU!
Analogija bi bila da svaki sistem kojim vlada vjernik (vidi razne zemlje bliskog i srednjeg istoka) mora uspjeti.
Ne provaljuj se, zivota ti.
-
reformator
CKSKJ su izmislili vanzemaljci koji su bili socijalisti.Patron of Formello wrote:Koliko ja znam u SFRJ nikad nije bio komunizam nego smo imali liberalni oblik socijalizma.reformator wrote:Komunizam je umro 1989. godine.Možeš samo razbacivati njegove kosti,ali to nema svrhe.O mrtvima sve najbolje.Svaki sistem kojim je vladao nevjernik je propao,kao i njegova ideologija koju je propagirao.Umro je i komunizam i ono što je sobom nosio.mr__bosnjak wrote:SMRT KOMUNIZMU!
- Patron of Formello
Ne vidim šta je to do rata bilo toliko kritično u sanđaku.arman1 wrote:Sa naglaskom na LIBERALNIPatron of Formello wrote: Koliko ja znam u SFRJ nikad nije bio komunizam nego smo imali liberalni oblik socijalizma.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitaj albance na kosovu, hrvate u hercegovini, bošnjake u krajini i sanđaku i sve one koji su momentu alkoholiziranosti ispričali vic o nekom od drugova.
Prijatelju nit je bio Komuniza(ljudska rasa još nije na tom stupnju svijesti), teško je nazvati socijalizmom, a sigurno ne liberarnim.
- arman1
Velika razlika između apsolutnog i relativnog.Patron of Formello wrote: Ne vidim šta je to do rata bilo toliko kritično u sanđaku.A ako uporediš socijalistička društva u zemljama Istočne Evrope vrlo lako ćeš ugledniče iz Breze
doći do zaključka da je socijalizam u SFRJ bio više nego liberalan.
U odnosu na fiću yugo je bio moderno auto-relativno.
Yugo kao auto je smeće-apsolutno.
- Patron of Formello
Ma ja,isti je i Titov način vladanja i Staljinov i Hodžin.arman1 wrote:Velika razlika između apsolutnog i relativnog.Patron of Formello wrote: Ne vidim šta je to do rata bilo toliko kritično u sanđaku.A ako uporediš socijalistička društva u zemljama Istočne Evrope vrlo lako ćeš ugledniče iz Breze
Yugo kao auto je smeće-apsolutno.
- arman1
Inšaalllah.Patron of Formello wrote:Ma ja,isti je i Titov način vladanja i Staljinov i Hodžin.arman1 wrote:Velika razlika između apsolutnog i relativnog.Patron of Formello wrote: Ne vidim šta je to do rata bilo toliko kritično u sanđaku.A ako uporediš socijalistička društva u zemljama Istočne Evrope vrlo lako ćeš ugledniče iz Breze
Yugo kao auto je smeće-apsolutno.![]()
![]()
Srećom,danas imamo druga Lepog
koji će nas povesti putem prosperiteta i bolje budućnosti.
![]()
![]()
-
halo_ba
Ali ne izlazi bez chakije....arman1 wrote:Inšaalllah.Patron of Formello wrote:Ma ja,isti je i Titov način vladanja i Staljinov i Hodžin.arman1 wrote: Velika razlika između apsolutnog i relativnog.
![]()
![]()
![]()
- Patron of Formello
Dobro će biti ako hljeba bude.arman1 wrote:Inšaalllah.Patron of Formello wrote:Ma ja,isti je i Titov način vladanja i Staljinov i Hodžin.arman1 wrote: Velika razlika između apsolutnog i relativnog.
![]()
![]()
![]()
- arman1
Ma vala nek zagrabe i oni ako je išta ostalo nakon svih koji su bili prije njih i dobro izgrebali.Patron of Formello wrote: Dobro će biti ako hljeba bude.Kad gospoda iz ZagraBiH zagrabe skupa sa Ronhillom.
-
halo_ba
Ne boj se, zagrabice...ali, znas ono, bolje da nas krade nas nego njihov.arman1 wrote:Ma vala nek zagrabe i oni ako je išta ostalo nakon svih koji su bili prije njih i dobro izgrebali.Patron of Formello wrote: Dobro će biti ako hljeba bude.Kad gospoda iz ZagraBiH zagrabe skupa sa Ronhillom.