Jeste, izvinjavam se na lapsusu! Drug Evrokrem je bio za generaciju koja raste!Jimmy_The_Saint wrote:To je bio drug Nugatino, molit ću lijepoSogan wrote:Ah, opet dosjetljiva diskreditacija na osnovu mjesta boravka...
Davno je rekao drug Evrokrem: djecja masta mere svasta!
Sretan ti Dejton, Hare!!
-
Sogan
- Alfons Kauders
vise od 30 ?!arman1 wrote:Dobro deda ako rti dijete ima više od 30Alfons Kauders wrote:dijete, zaboli me kurac i za narodnu tehniku i za jedinog... i za tebe...arman1 wrote: A NARODNA TEHNIKA. Pitaj o jedinog za njegove petljancije sa NARODNOM TENIKOM.
Suoči se sa istinom.
![]()
![]()
tim gore...
-
Odisej
nepodobni wrote:Nas barem 350 hiljada "glupih", a vi "pametni" mozete traziti azil u leglo te vrste socijaldemokratije. Putin ce vas, vjerujem, rado primiti. Kazu sa ovih prostora su bili najbolji kontraobavjestajci...Patron of Formello wrote:Sretna godišnjica dragom Lepom.Nadam se da će ga zdravlje poslužiti ove naredne 4 godine da nas dobro osiromaši i opljačka.Lepi prodaji sve za jednu KM.
I Telekom i Elektroprivredu i sve ostalo.Obezbjedi i vlastitu praunučad.
Glupi narod je uz tebe.
Opa , što se brzo palimo. Ako ga tako voliš , vodi ga kući..
Ja mu nikada neću halaliti što nam je , uz viski , prodao Kopače sa svim fabrikama na tom prostoru , u zamjenu za Ustikolinu , Čengića nahiju , kako bi mogao sa Šajom da uživa u novim dvorima...Ah , da , i uz put nam šanuo šatrenu lažu o " broj cesti " preko Grebka!
Tako je i nastala ona čuvena narodna;:
Evo sviće srećna zora
stiže Lepi preko koridora!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Po tebe deda, po tebe.Alfons Kauders wrote:vise od 30 ?!arman1 wrote: Dobro deda ako rti dijete ima više od 30
![]()
![]()
tim gore...
Da ne pominjemo i BHTelecom i ostale,. Ali da ne skrećemo neko neupućen pokušava da sve propuste dejtona da pripiše lepom, a sve što valje bilo kome samo ne njemu.
A on ni luk jeo, ni luk mirisao. Pa ko bi pametan jeo luk pored tolike piletine što šeta okolo.
-
nepodobni
Hajde ba, nas 350 hiljada mu je to halalilo, tako da si ti i manjina takvih kao sto ste ti nebitni...Odisej wrote:
Opa , što se brzo palimo. Ako ga tako voliš , vodi ga kući..
Ja mu nikada neću halaliti što nam je , uz viski , prodao Kopače sa svim fabrikama na tom prostoru , u zamjenu za Ustikolinu , Čengića nahiju , kako bi mogao sa Šajom da uživa u novim dvorima...Ah , da , i uz put nam šanuo šatrenu lažu o " broj cesti " preko Grebka!
Tako je i nastala ona čuvena narodna;:
Evo sviće srećna zora
stiže Lepi preko koridora!
P.S. Za brzu cestu su krivi Ameri koji je obecase a ne ispunise obecanje, a Kopace nije niko prodao, njih su Srbi sami uzeli... Najlakse za sve njega kriviti...
-
haris ubleha
Pardon, Ameri nisu obecali... rekli su "radicemo"... i evo rade na brzoj cesti...nepodobni wrote:Za brzu cestu su krivi Ameri koji je obecase a ne ispunise obecanje
-
Odisej
NARAVNO ! Gsn. nepodobni , ,možet ti Harisu halaliti i sve ono što će jamiti ubuduće , ja mu moje neću nikada!danas wrote:ti samo halaliti mozes svoju kucu -- moju nemoj bogati...nepodobni wrote:
Hajde ba, nas 350 hiljada mu je to halalilo, tako da si ti i manjina takvih kao sto ste ti nebitni...![]()
A onom , da smo mi , nebitni a vas 350 hiljada kao jeste , mozda jeste bitni ali za sociologe , kao amorfna masa ...
Fine što se priče sa tobom tiče , vidimo se u granapu " Rasprodaja " kod Lepog...
- Sir Charles
Najlaske je srati sto nije ovo, sto nije ono... Oni koji su bili u rovovima vrlo dobro znaju koliko ljudi izgine da se oslobodi 1 metar zemlje. I naravno po vama trebalo je nastaviti ratovati pa da sam Bog zna koliko jos danas djece nema oceve, majke sinove itd... Najlakse je srat, a nemati pojam kako je to sanjati svoje mrtve prijatelje i danas gledati njihovu djecu kako rastu, nositi u sebi gelere, hodati bez ruke, noge....
I da , moja kuca je u tom "pogranicnom prostoru" koji se, eto zamalo oslobodio i danas je u RS-u, zato ne serite Boga vam
I da , moja kuca je u tom "pogranicnom prostoru" koji se, eto zamalo oslobodio i danas je u RS-u, zato ne serite Boga vam
-
nepodobni
Ma ne kontaju oni sarkazam, ali ja cu nastaviti s timReina wrote:jedva cekaju da te bukvalno shvate ... pa ti pisi njimanepodobni wrote:
Hajde ba, nas 350 hiljada mu je to halalilo, tako da si ti i manjina takvih kao sto ste ti nebitni...![]()
Dakle, sta vecina odluci to je to, a nas 350 hiljada je odlucilo da mu je sve halal i sto je uradio, i sto radi, i sto ce raditi...
I mi mu vjerujemo... A on evo radi... Za 4 godine kako stvari stoje ovdje onih koji su protiv njega nece biti. Odselice u bastione komunisticke demokratije Kinu, S. Koreju, Rusiju, Kubu...
P.S. Reina, je li zbog toga mi u Bosni za takve kazemo da su bukve?...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jokere, de ti nama nacrtaj kako i sta ide majke ti, jesmo mi smo ne bukve vec hrastovi...nepodobni wrote:Ma ne kontaju oni sarkazam, ali ja cu nastaviti s timReina wrote:jedva cekaju da te bukvalno shvate ... pa ti pisi njimanepodobni wrote:
![]()
![]()
![]()
Dakle, sta vecina odluci to je to, a nas 350 hiljada je odlucilo da mu je sve halal i sto je uradio, i sto radi, i sto ce raditi...
I mi mu vjerujemo... A on evo radi... Za 4 godine kako stvari stoje ovdje onih koji su protiv njega nece biti. Odselice u bastione komunisticke demokratije Kinu, S. Koreju, Rusiju, Kubu...
![]()
-
Reina
ehet sad si gotov ,nepodobni wrote:Ma ne kontaju oni sarkazam, ali ja cu nastaviti s timReina wrote:jedva cekaju da te bukvalno shvate ... pa ti pisi njimanepodobni wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno ja bih voljela da su to komunisti ( kojima se obracas) ... al' sumnjam... ovo su neki puno gori
-
haris ubleha
CIA, snajka, CIA...Reina wrote: iskreno ja bih voljela da su to komunisti ( kojima se obracas) ... al' sumnjam... ovo su neki puno gori![]()
-
Reina
ma jasta najlakse je svaliti na masone i svijet i bla bla blaharis ubleha wrote:CIA, snajka, CIA...Reina wrote: iskreno ja bih voljela da su to komunisti ( kojima se obracas) ... al' sumnjam... ovo su neki puno gori![]()
a zaboraviti one koji su nas napadali ... jah
-
nepodobni
Imas "njih" i sve ostale na drugoj strani, jer ko nije s njima protiv njih je. Tako oni rezonuju, a ne ja.Reina wrote:
iskreno ja bih voljela da su to komunisti ( kojima se obracas) ... al' sumnjam... ovo su neki puno gori![]()
![]()
ps. ja ne pripadam ni jednoj od strana...
A omiljena parola im je "Zlatni s nama, mi protiv svih"...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mi smo Haretovi, Hare je vas!nepodobni wrote:Imas "njih" i sve ostale na drugoj strani, jer ko nije s njima protiv njih je. Tako oni rezonuju, a ne ja.Reina wrote:
iskreno ja bih voljela da su to komunisti ( kojima se obracas) ... al' sumnjam... ovo su neki puno gori![]()
![]()
-
Reina
-
nepodobni
mIRCerka wrote:Mi smo Haretovi, Hare je vas!nepodobni wrote:Imas "njih" i sve ostale na drugoj strani, jer ko nije s njima protiv njih je. Tako oni rezonuju, a ne ja.Reina wrote:
![]()
-
PITARKA_SA
jel opet nesto Zlaja kriv?nisam upratila? 
-
haris ubleha
Reina wrote:ti i takvi poput tebe niti su za lagumdziju niti hareta vi u stvari i hocete ove budalastinje... to je toliko providno a to vidi samo onaj ko voli ovu zemlju...haris ubleha wrote:Jok, Hare je ovaj put...
haj uzdravlje
Jokeru, sta je ovo, zar nemate u centrali Stranke ZAgraBiH neke kurseve za pravilno ucesce na forumu. Mislim, pravilno citiranje i izrazavanje kada se brani Lepi Hare...