Puno ljubavi, zdravlja i onoga sto si sam najvise zelis od srca ti želim.

Smib...slazem se sa svakim slovom tvog kometara.smib wrote:Evo prijatelju, da ne ostaneš dezinformiran, ja ću ti objasniti o čemu se radi:
Jedna očajno loša pjevačica, nikakvih glasovnih mogućnosti, ali kako muški kažu izvrsnih tjelesnih mogućnosti, u privatnosti svoje sobe snimila sex seansu sa svojim partnerom. Kako priče kruže, tip je neki hercegovački tajkun koji je revoltiran njenom promjenom smjera (cura se odlučila udati ovih dana) napakostio joj davanjem u javnost tog inkriminiranog filma.(ovo je nepotvrđena špekulacija) E sad ona ljepša strana svega je da je većina sitnih duša odmah pohrlila svoju zluradost iživiti na detaljima tog filma, ne polemizirajući toliko oko sadržaja, već nagađajući koliko je love za to dobila. Očito ih to najviše žulja. Poneki, veliki jebači ovog foruma zanemarujući svoje osobne grijehove (u smislu sexanja sa tuđim ženama ili djevojkama, kojima se diče) odjednom moraliziraju i zgražavaju se nad činjenicom da je vrli pastuh oženjen i da je otac troje djece, drugi čistunci se pak iščuđuju nad felaciom dotične dame (a pazi molim te većina njih zdušno sudjeluju u temi one nigh stand, i glume tamo velike jebače). A naši vrli moderatori koji banuju ljude za kojekakve idiotarije, ne nalaze za shodno da opscene scene sexualnog čina brišu sa foruma, nego dapače, sami sudjeluju u postavljanju istih.
Ono što je mene, osim totalnog licemjerja ovdje najviše zasmetalo je činjenica da je sav materijal ilegalno otuđen i zloupoterbljen, kao i potpuna neprofesionalnost vlasnika ovog sitea, koji je osobno postavio najpikantnije djelove filma na naš forum. I to čak na dio foruma koji bi se kao trebao cenzurirati.
Sve te naše mlade progresivne seksualno osvješćene snage odjednom se zgađeno iščuđuju idejom da se neki nadobudni seksualni par sjeti snimati svoju sexi seansu (čudna mi čuda, bože moj, čemu služe sva ova sofosticirana tehnička pomagala, nego za razigranu maštu i osobno zadovoljstvo) i sa zluradošću zavidnih sitnih duša likuju u internetskoj neugodi dotične dame.
Eto prijatelju, to ti je u krattkim crtama više manje sve. Rezime su već podignute tužbe protiv nekih portala, novina i ostalih bjednika, što je rezultiralo povlačenjem slika i sa našeg foruma. Jadno i bjedno,što da ti kažem.