Samo da pozelim sretan praznik braci i sestrama preko grane, obicnim, malim ljudima koji su odradili posao i Hrvatsku otrgli iz zagrljaja Bizanta...

Rudi Peresin, covjek koji je maznuo 21icu i stavio se na raspolaganje republickim vlastima.julisiz es grant wrote:Jel na ovoj trećoj slici Phill Collins?
Znam, al ko da su blizanci, fakatAlfons Kauders wrote:Rudi Peresin, covjek koji je maznuo 21icu i stavio se na raspolaganje republickim vlastima.julisiz es grant wrote:Jel na ovoj trećoj slici Phill Collins?
Nazalost, nastradao je u operaciji.
na ovoj slici fakat licijulisiz es grant wrote:Znam, al ko da su blizanci, fakatAlfons Kauders wrote:Rudi Peresin, covjek koji je maznuo 21icu i stavio se na raspolaganje republickim vlastima.julisiz es grant wrote:Jel na ovoj trećoj slici Phill Collins?
Nazalost, nastradao je u operaciji.
istina, ali nisu krivi Ivan iz Petrinje i Ante iz Zadra sto su nas vodili idioti a njih supcikaranana wrote:sve je ovo stimaljka. hrvati se oslobodili svojih separatista i pobunjenika a mi ostali sa pola okupirane drzave.
nemam im sta cestitati kad su preko nasih ledja sve uradili i mi ga jedini pushimo ovdje.

Nažalost si upravu , dok smo u Bosni ih mrcvarili 4 godine i na kraju dođoše komšije i odrediše posao preko naših ledjakaranana wrote:sve je ovo stimaljka. hrvati se oslobodili svojih separatista i pobunjenika a mi ostali sa pola okupirane drzave.
nemam im sta cestitati kad su preko nasih ledja sve uradili i mi ga jedini pushimo ovdje.
Izvini, u kojoj si ono, ti brigadi bio? ZaboravihmO k3 wrote:Nažalost si upravu , dok smo u Bosni ih mrcvarili 4 godine i na kraju dođoše komšije i odrediše posao preko naših ledja
prva minhenska sto pitas? .. ti prva spanjolska?KatarinaKosaca wrote:Izvini, u kojoj si ono, ti brigadi bio? ZaboravihmO k3 wrote:Nažalost si upravu , dok smo u Bosni ih mrcvarili 4 godine i na kraju dođoše komšije i odrediše posao preko naših ledja
KatarinaKosaca wrote:Izvini, u kojoj si ono, ti brigadi bio? ZaboravihmO k3 wrote:Nažalost si upravu , dok smo u Bosni ih mrcvarili 4 godine i na kraju dođoše komšije i odrediše posao preko naših ledja
Pa, bila sam zaboravila, sad si me napomenuo ..mO k3 wrote:prva minhenska sto pitas?
Nisam, nisam , ne spadam ja u slavne brigade. Ja u Sarajevu..a gdje to već zna nekoliko forumaša koji su sa mnom proveli rat. A tebi i ne bi puno značilo da ti kažemmO k3 wrote:ti prva spanjolska?
Katarina ,Katarina ....Jeli ti misliš da sam ja dijasporca kako ti voliš to reci kome je to svejedno sta se desilo volio bih da sam i ja proveo moje djetinjstvo u bih , ali tako bi da je se moralo bježati .KatarinaKosaca wrote:Pa, bila sam zaboravila, sad si me napomenuo ..mO k3 wrote:prva minhenska sto pitas?
Nisam, nisam , ne spadam ja u slavne brigade. Ja u Sarajevu..a gdje to već zna nekoliko forumaša koji su sa mnom proveli rat. A tebi i ne bi puno značilo da ti kažemmO k3 wrote:ti prva spanjolska?
Ni jedansumirprimus wrote:Haj bogat kodaj bitno..moke koji klub 1860 il bajen minshen?
1) nisam ja izmislila riječ "dijaspora" nije čak ni riječ bosanskog porijekla, a nije ni ništa pogrdnomO k3 wrote:Katarina ,Katarina ....Jeli ti misliš da sam ja dijasporca kako ti voliš to reci kome je to svejedno sta se desilo volio bih da sam i ja proveo moje djetinjstvo u bih , ali tako bi da je se moralo bježati .
Samo jednu stvar ne kontam sa tvoje strane zašto moraš svakome prst u oko zabiti ???
Dobro iz tvojih tekstova sam skonto neke stvari ... Ali nije ni vazno
Ko je reko da si ti izmislila rijec dijaspora ?KatarinaKosaca wrote:1) nisam ja izmislila riječ "dijaspora" nije čak ni riječ bosanskog porijekla, a nije ni ništa pogrdnomO k3 wrote:Katarina ,Katarina ....Jeli ti misliš da sam ja dijasporca kako ti voliš to reci kome je to svejedno sta se desilo volio bih da sam i ja proveo moje djetinjstvo u bih , ali tako bi da je se moralo bježati .
Samo jednu stvar ne kontam sa tvoje strane zašto moraš svakome prst u oko zabiti ???
Dobro iz tvojih tekstova sam skonto neke stvari ... Ali nije ni vazno
2)Svakome, ne, ima ljudi sa kojima se odlično slažem u mišljenju. Osim toga nisam na forum došla da razmjenjumem salvete, niti sklapam prijateljstva , nego razmijenim mišljenja, a razmjena mišljanja često nije klimoglav
3)Samo kontaj, samo kontaj, volim kad je da me mogu voliti ili mrziti , ali nikako ignorirati![]()
4) Ako se već moralo bježati i ako si bio dijete, ok, sa svim suosjećajem prema sudbini, nemoj , onda držati časove vojne strategije i obuke
zateznistub wrote:Ako neko misli da je Oluja cista vojna pobjeda, ima problem sa percepcijojm!
Oluja nije ništa drugo nego maska Milošević-Tuđman dogovora!
Ne samo traktorijada,emillio estevez wrote:zateznistub wrote:Ako neko misli da je Oluja cista vojna pobjeda, ima problem sa percepcijojm!
Kad nemas izbora, vojska srba demmoralizirana. Bosanski srbi razvuceni .
Nemas izbora jos srbi iz Hrvatske niti vrijeme ne kupuju sa pregovorima.
Nije Slobo immao izbora nego ih prepustiti njihovoj sudbini.
Mmozda bi i dosla neka pommoc iz Srbije da nijje trakorijada vec organizirano bila pokrenuta.
Vidis da je .zateznistub wrote:Ne samo traktorijada,emillio estevez wrote:zateznistub wrote:Ako neko misli da je Oluja cista vojna pobjeda, ima problem sa percepcijojm!
Kad nemas izbora, vojska srba demmoralizirana. Bosanski srbi razvuceni .
Nemas izbora jos srbi iz Hrvatske niti vrijeme ne kupuju sa pregovorima.
Nije Slobo immao izbora nego ih prepustiti njihovoj sudbini.
Mmozda bi i dosla neka pommoc iz Srbije da nijje trakorijada vec organizirano bila pokrenuta.
sve je bilo organizovanu tako da izgleda kao pobjeda Hr protiv četa!
Ali nije, budi siguran da nije!
Jednostavno vojno nije moguće osloboditi onoliko velik prostor isto vojnim snagama i stratezima