SRELI SMO SE U PIONIRSKOJ DOLINI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MONIIKA
#1 SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Prelazim preko mostića u Pijonirskoj dolini,gledam onako okolo imali ko poznat.Sad je doživljaj kada vidiš neku poznatu "facu". ON me pogledao kao da mi se obradova,reče Dobar dan. Prebirem po glavi poznat mi ali pojma nemam odakle.Gleda me onako prodorno...Gledam i ja njega i zbunih se što mi se rijetko dešava.Stajao je preko puta mene ali oboje smo bili u društvu pa vjerovatno da nijedno nije imalo hrabrosti da progovori. Izgubih ga iz vida.Nažalost. Nemam pojma ni dan danas ko je on ali mi ne izlazi iz glave. Svaki dan lutam pogledom po raji nebih li ga srela ali bezuspješno. Čudno je znam i što ovo pišem ali eto valjda postoji tračak nade da čemo se opet sresti,,, iskreno se nadam.
-
vratnik
#2 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Ma daaaaj!!!!
(cek samo da pojedem cevape i da obrisem ruke od loja, eto me za tren!!)
(cek samo da pojedem cevape i da obrisem ruke od loja, eto me za tren!!)
-
MONIIKA
#3 SRELI SMO SE U PIONIRSKOJ DOLINI
Prelazim preko mostića u Pijonirskoj dolini,gledam onako okolo imali ko poznat.Sad je doživljaj kada vidiš neku poznatu "facu". ON me pogledao kao da mi se obradova,reče Dobar dan. Prebirem po glavi poznat mi ali pojma nemam odakle.Gleda me onako prodorno...Gledam i ja njega i zbunih se što mi se rijetko dešava.Stajao je preko puta mene ali oboje smo bili u društvu pa vjerovatno da nijedno nije imalo hrabrosti da progovori. Izgubih ga iz vida.Nažalost. Nemam pojma ni dan danas ko je on ali mi ne izlazi iz glave. Svaki dan lutam pogledom po raji nebih li ga srela ali bezuspješno. Čudno je znam i što ovo pišem ali eto valjda postoji tračak nade da čemo se opet sresti,,, iskreno se nadam.
-
callmethebreeeze
#4 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
jel' vuk ili medjed bio?

-
vratnik
#5 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Tu sam, nego dje smo stali (dok nije karanana odnekud izletio)?
- HAVANA
#6 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Bio piJonir 
- Compact
#7 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Jel to govoriš o onom slijepom vuku ili nekom drugom?MONIIKA wrote:Prelazim preko mostića u Pijonirskoj dolini,gledam onako okolo imali ko poznat.Sad je doživljaj kada vidiš neku poznatu "facu". ON me pogledao kao da mi se obradova,reče Dobar dan. Prebirem po glavi poznat mi ali pojma nemam odakle.Gleda me onako prodorno...Gledam i ja njega i zbunih se što mi se rijetko dešava.Stajao je preko puta mene ali oboje smo bili u društvu pa vjerovatno da nijedno nije imalo hrabrosti da progovori. Izgubih ga iz vida.Nažalost. Nemam pojma ni dan danas ko je on ali mi ne izlazi iz glave. Svaki dan lutam pogledom po raji nebih li ga srela ali bezuspješno. Čudno je znam i što ovo pišem ali eto valjda postoji tračak nade da čemo se opet sresti,,, iskreno se nadam.
- Bernard_Prince
#8 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
U Sa ima Pionirska dolina. Pijonirske nema u Sarajevu.
-
vratnik
#9 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Znaci ti si ta bila? Na mosticu? Onako je kao predvecer bilo? Jel'de?
- Edin H.
#10 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
MONIIKA wrote:Prelazim preko mostića u Pijonirskoj dolini,gledam onako okolo imali ko poznat.Sad je doživljaj kada vidiš neku poznatu "facu". ON me pogledao kao da mi se obradova,reče Dobar dan. Prebirem po glavi poznat mi ali pojma nemam odakle.Gleda me onako prodorno...Gledam i ja njega i zbunih se što mi se rijetko dešava.Stajao je preko puta mene ali oboje smo bili u društvu pa vjerovatno da nijedno nije imalo hrabrosti da progovori. Izgubih ga iz vida.Nažalost. Nemam pojma ni dan danas ko je on ali mi ne izlazi iz glave. Svaki dan lutam pogledom po raji nebih li ga srela ali bezuspješno. Čudno je znam i što ovo pišem ali eto valjda postoji tračak nade da čemo se opet sresti,,, iskreno se nadam.
Je li medjed
-
vratnik
#11 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
(ne obracaj paznju na ove sto ih ljubomora izjeda, oni bi da nasa mlada biljka presusi)
- Compact
#12 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Došao je tiho i ugazio u govno!
Dok Holidej
Dok Holidej
- Compact
#13 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI

Da nije ovaj ?
-
vratnik
#14 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Sve prave ljubavi su tuzne 
- The Nightwatchman
#15 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
monika jesi li ćopala šećernu vunu možda u tom trenutku? jer i ja sam dozivio isto sto i ti - da nam nije suđeno? ako si ćopala šećernu vunu kod vučje jazbine u pijonirskoj dolini, javi mi se na pp
- terra_incognita
#16 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
The Nightwatchman wrote:monika jesi li ćopala šećernu vunu možda u tom trenutku? jer i ja sam dozivio isto sto i ti - da nam nije suđeno? ako si ćopala šećernu vunu kod vučje jazbine u pijonirskoj dolini, javi mi se na pp
Ona copase vunu, vidis da samo u aoristu pise
- Karabaja
#17 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
ko kaže da se radi o sarajevu?Bernard_Prince wrote:U Sa ima Pionirska dolina. Pijonirske nema u Sarajevu.
- The Nightwatchman
#18 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
ko hans kristian andersenterra_incognita wrote:The Nightwatchman wrote:monika jesi li ćopala šećernu vunu možda u tom trenutku? jer i ja sam dozivio isto sto i ti - da nam nije suđeno? ako si ćopala šećernu vunu kod vučje jazbine u pijonirskoj dolini, javi mi se na pp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
djevojčica sa šećernom vunom
- Lakat Jebić
#19 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
prebacite ovo na ljubav i seks

- karanana
#20 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
jesi ga pitala kad te je tako prodorno gledao: vuche vuche, zasto su ti tako velike oci?
- terra_incognita
#21 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
The Nightwatchman wrote:ko hans kristian andersenterra_incognita wrote:The Nightwatchman wrote:monika jesi li ćopala šećernu vunu možda u tom trenutku? jer i ja sam dozivio isto sto i ti - da nam nije suđeno? ako si ćopala šećernu vunu kod vučje jazbine u pijonirskoj dolini, javi mi se na pp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
djevojčica sa šećernom vunom
nego kontam sto poznate face po piJonirskoj trazi
- Edin H.
#22 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
Ja mislio da je vidila onog medjeda, ali mi nestade post 
- The Nightwatchman
#23 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
gdje mi nestadoše moji šaljivi i nadasve duhoviti postovi?

-
Art-Vandaley
#24 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
valjda zato sto sere?karanana wrote:jesi ga pitala kad te je tako prodorno gledao: vuche vuche, zasto su ti tako velike oci?
- anais_nin
#25 Re: SRELI SMO SE U PIJONIRSKOJ DOLINI
anais picajzla morala ispraviti barem u naslovuHAVANA wrote:Bio piJonir