Sredstvo protiv buha za pse?
Moderator: anex
-
nineac
#1 Sredstvo protiv buha za pse?
Znal iko šta je dobro i učinkovito? Imam malo štene, ali su ga napale buhe, pa da nešto poduzmem?
Hvala!
Hvala!
-
Svileni
Imas i ogrlice koje se psima stavljaju oko vrata.Miris tih ogrlica efikasno tjera buhe.Ogrlice su ti raznih boja i izgledaju kao da su gumirane.Takvanineac wrote:Ma avlijaner, našo ga kako se smrzava! star je oko mjesec, hvala ti!
ogrlica ti je vrlo jeftina i kosta par eura.Uglavnom, super sto si spasio/la
jedno malo stvorenje sa ulice.Nemoj da te brine sto je pas sa ulice i sto nema pedigre.On ce ti biti uvijek zahvalan i bas zato sto si ga spasio/la sigurne smrti, bice ti pravi prijatelj.Psi to znaju prepoznati.Ja znam dosta ljudi koji imaju "ulicnog" psa, bez pedigrea, koji su odusevljeni takvim psima.Uglavnom, sve najbolje tebi i tvom novom prijatelju.
Pozdrav
-
nineac
Eh fair_life pa ja sam u bosni nisam u uSA! Da sam tamo otišao bi u Wall Mart ili K-Mart pito nekog i kupio, nebi tražio po forumima.
Danas sam otišao u prodavnicu koja ima za kućne ljubimce potrepštine i kažu mi neopitroid. Sad znam da je to OK za stan, ali baš prašit cuku s njim , nisam siguran!
Danas sam otišao u prodavnicu koja ima za kućne ljubimce potrepštine i kažu mi neopitroid. Sad znam da je to OK za stan, ali baš prašit cuku s njim , nisam siguran!
-
privremeni
E Flu sad i ti pretjera, pa imamo barem sredstava protiv buva
Novopecenom vlasniku preporucam posjet veterinaru, buve su u drugom planu. Znaci veterinarski pregled i tu dobijes sve savjete, pa i sva potrebna sredstva, cak i protiv buva, a prilagodjena uzrastu steneta. Inace, protiv tih i slicnih bajkica imas dosta sredstava po specijalizovanim radnjama, kako u obliku ampula, pudera, i sampona.
Kasnije ti je ogrlica, ako je redovno mijenjas, najjednostavnije i vrlo efikasno sredstvo za sprecavanje nametnika.
sretno
Novopecenom vlasniku preporucam posjet veterinaru, buve su u drugom planu. Znaci veterinarski pregled i tu dobijes sve savjete, pa i sva potrebna sredstva, cak i protiv buva, a prilagodjena uzrastu steneta. Inace, protiv tih i slicnih bajkica imas dosta sredstava po specijalizovanim radnjama, kako u obliku ampula, pudera, i sampona.
Kasnije ti je ogrlica, ako je redovno mijenjas, najjednostavnije i vrlo efikasno sredstvo za sprecavanje nametnika.
sretno