Srećka Kataneca za selektora BiH!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zanzibar

#1 Srećka Kataneca za selektora BiH!!!

Post by zanzibar »

Evidentno je da Slišković neće i ne smije biti više selektor... Moj prijedlog je Srećko Katanec, bivši selektor Slovenije i trenutno Makedonije. Ima li neko bolji prijedlog ili možda komentar? Bujrum..
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ja bi da stavimo Lippi-a ili mozda Scolari-a
Marchegianni

Post by Marchegianni »

To bi bilo super, ali su najmanje dva razloga zašto od toga nema ništa. Prvo, nedavno je preuzeo Makedoniju i ide mu dosta dobro. I drugo, mnogo bitnije, on je trener kojem se niko ne može petljati u posao. Takvi se, po pravilu, ne uklapaju na mjesto selektora naše reprezentacije.

Inače, jedan od Osimovih najdražih igrača, a sigurno njegov najbolji učenik.
ibrik

Post by ibrik »

Podrzajem prijedlog, ali od toga nema hajra...mozda kada bi kompletan savez promijenili pa onda da dodje neka takva velicina kao on...inace ovima treba marioneta koja ce igrati kako oni konce vuku...
milton

Post by milton »

Nazalost, Ivica Osim je angazira kao selektor Japana. Ne znam, mozda bi tandem (dualizam! je nesto bosansko od davnina) Meho Kodro - Safet Susic bio jedno dobro rjesenje.

Smatram da bi sljedeci selektor trebao da uvede "nordijski metalitet". Npr Svedjani nisu bas neki tehnickari, ali stalno uspjevaju kvalificitari se na svijetska / europska prvenstva. Pa, zar ne bi bilo cool kad bi Sven-Göran Eriksson bio selektor BiH. (Bi bilo, ali nemamo dovoljno para da ga platimo.... hihiihi)
mehopuzic

Post by mehopuzic »

svejedno je ko je selektor, dok su isti ljudi u savezu
jazzer

Post by jazzer »

Mozemo mi pricati i zeljeti Kataneca, Vahu, Hadziju i ostale
ali bojim se da nam je, ako uspiju nekako otjerati Baku,
realna opcija Vlatko Glavas. Fin momak, poslusan, vodio bi
reprezentaciju samo za platu, ne pita puno, ne mijesa se sebi u
posao... Odlican izbor!! :x :x
alphonse kauders

#8 Re: Srećka Kataneca za selektora BiH!!!

Post by alphonse kauders »

zanzibar wrote:Evidentno je da Slišković neće i ne smije biti više selektor... Moj prijedlog je Srećko Katanec, bivši selektor Slovenije i trenutno Makedonije. Ima li neko bolji prijedlog ili možda komentar? Bujrum..
E, majke ti kako si to zamislio? Bilo bi lijepo da nije zaposlen, ali frajer je u subotu sa Engleskom u gostima izvukao 0-0 pa ne vjerujem da bi mu palo na pamet da sad da ostavku, niti bi ga Makedonci pustili da ide.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

jazzer wrote:Mozemo mi pricati i zeljeti Kataneca, Vahu, Hadziju i ostale
ali bojim se da nam je, ako uspiju nekako otjerati Baku,
realna opcija Vlatko Glavas. Fin momak, poslusan, vodio bi
reprezentaciju samo za platu, ne pita puno, ne mijesa se sebi u
posao... Odlican izbor!! :x :x
Bravo.

Dakle ljudi konstantno zaboravljaju ko ustvari daje posao i platu svim tim selektorima.
Lopovska bagra.
I sto bi oni zaposlili covjeka kojeg nemogu kontrolisat.
manijak1

Post by manijak1 »

Znači da sad pričate ono o čemu se odavno zna da preko repke mnogi sa licencom managera :D sportskog :D prave transfere za manje poznate klubove i za velike pare za naše uslove :oops: a da bi se to uradilo kandidati moraju nastupiti za A tim ili već mahalske i nemahalske priče da se plaća za igranje u repki putem posrednika .......
Ili kako su se Englezi - hej Englezi odavno :D Makedonci , Srbi , Rusi , Japanci :oops: :D dosjetili da im je potreban selektor sa strane :?
I koja je logika da će večerašnji željeni poraz prekinuti agoniju u kojoj smo trenutno :?
Glavni problem je u glavi zmije i čuvarima ( organiziranim kriminalcima ) zmije .
Znači treba Eliot Nes :D :D da razriješi ovo sranje .
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Apsolutno nista nece promjeniti smjena selektora kao sto nije do sada promjenila niti jedna mada za razliku od proslih selektora Baka nas je dva puta doveo da osam kapije ucesca na prvenstvu. Treba prvo promjeniti zvjeri iz saveza pa onda i dovesti neko trenersko ime ako je naravno to moguce. Evo dovela je Zvezda Bajevica pa nista, cista nula. Ja i dalje mislim da mi u ni jednom slucaju nismo izgubili ove kvalifikacije pogotovo ako bi se kojim slucajem dobila veceras Grcka. A ako se izgubi onda treba pocistiti ali sve a ne samo svu krivicu svaliti na selktora zato sto je on jedini direktno na udaru a ovi ostali su svi negdje daleko zavuceni iza njegovih ledja.
Crazy MoFu

Post by Crazy MoFu »

Nabijem ja naseg selektora, koji odlucujucu utakmicu pocinje sa ''cekat cemo nasu sansu, mozemo i u 90-toj pobijediti''.
Da Bog da izgubili 100:0 pa da konacno i raji dodje iz glave u guzicu, da je on kurac od trenera i selektora i da smo proslih kvalifikacija imali nevjerovatnu srecu, a kad je trebalo pokazati kvalitet nismo imali snage (znanja).
Bimbrlok

Post by Bimbrlok »

On jer kurac od trenera igraci samo odlaze (barbarez salihamidic beslija music i drugi) a oni svi sute sto zato sto traze druge zrtve da uzimaju lovu od njih da su pametni i ovi sto igraju da vise nikad ne zaigraju dok se ne promijeni kompletna postava fudbalskog saveza a za selektora ko god da dode bit ce bolji od sliskovica i susic i hadzibegic i halihodic i osim al sve su to izgleda puste zelje
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) A da postavimo za trenera legendu iz ¨Vrbanjuse¨, ... :roll: :oops:
hrasno38

Post by hrasno38 »

Bimbrlok wrote:On jer kurac od trenera igraci samo odlaze (barbarez salihamidic beslija music i drugi) a oni svi sute sto zato sto traze druge zrtve da uzimaju lovu od njih da su pametni i ovi sto igraju da vise nikad ne zaigraju dok se ne promijeni kompletna postava fudbalskog saveza a za selektora ko god da dode bit ce bolji od sliskovica i susic i hadzibegic i halihodic i osim al sve su to izgleda puste zelje
Koliko se ja sjecam Hadzibegic je bio selektor sa rezultatima=0.
max_power

Post by max_power »

Ma jok bolan, neka Bake, neka bude dozivotni selektor. :roll:

Da se povukao kad je trebao poslije Danske, ili eventualno poslije Marakane, usao bi u legendu kao najuspjesniji, najbolji, naj, naj...

Ovako je ispao supak, sjedi na dvije stolice trenirajuci prvo Hajduk pa onda Zrinjski, kocka u vrijeme finala SP-a, otjerao je najbolje igrace, zove nekakve anonimuse koji su u redu za prodaju kod lokalnih zapadnohercegovackih fudbalskih menadzera...
Ma bjezi tamo.... :x
Bimbrlok

Post by Bimbrlok »

[/quote]

Koliko se ja sjecam Hadzibegic je bio selektor sa rezultatima=0.[/quote]

Pitanje je koliko je vremena bio selektor a koliko se ja sjecam i nije ima tako lose rezultate tamam je malo reprezentaciju doveo u red i gospoda iz saveza ga otjerase pa eto nek sjedi dalje i sliskovic pa ce nam onda otici i misimovic i bajramovic i onda nam vise i ne treba reprezentacija nikako jer svakako vise nemamo nio barbareza ni besliju ni musica nisalihamidzica ni rahimica (koji nije ni igrao za reprezentaciju zna se zbog cega) i ko zna vise kojih igraca koje kad bi okupili e onda bih tek imali reprezentaciju od koje bih mogli ocekivati ovo sto smo ocekivali od ove reprezentacije u ovim kvalifikacijama.
hrasno38

Post by hrasno38 »

nobody wrote:Ma jok bolan, neka Bake, neka bude dozivotni selektor. :roll:

Da se povukao kad je trebao poslije Danske, ili eventualno poslije Marakane, usao bi u legendu kao najuspjesniji, najbolji, naj, naj...

Ovako je ispao supak, sjedi na dvije stolice trenirajuci prvo Hajduk pa onda Zrinjski, kocka u vrijeme finala SP-a, otjerao je najbolje igrace, zove nekakve anonimuse koji su u redu za prodaju kod lokalnih zapadnohercegovackih fudbalskih menadzera...
Tako je, sve si u pravu samo bih ja dodao da poziva one koji "hoce da se odazovu" pozivu u reprezentaciju.
MCCCXII

Post by MCCCXII »

A Ćiro... da je njega pitat :lol:triba neko da podigne atmosferu u momčadi a to može samo legenda Ćirohito :lol:
branimir_s

Post by branimir_s »

MA ko bi bio selektor sa ovim seljacima i mafijasima iz Saveza. J***m li im mamicu. Izvinite na psovkama ali sam van sebe...
max_power

Post by max_power »

hrasno38 wrote:
nobody wrote:Ma jok bolan, neka Bake, neka bude dozivotni selektor. :roll:

Tako je, sve si u pravu samo bih ja dodao da poziva one koji "hoce da se odazovu" pozivu u reprezentaciju.
Jeste, Salihamidzic, Rahimic, Barbarez, Music... koji su igrali za BiH jos dok je Baka sanjao HB selekciju nece da se odazovu jer nisu patrioti. Zato je taj cudesni trokut Zrinjski-Siroki brijeg-Hajduk, odakle nam danas dolazi najvise reprezentativaca, pun bh. patriota. Jedva cekaju da obuku sveti dres.
HRVojeVukcicHRVATinic

Post by HRVojeVukcicHRVATinic »

MCCCXII wrote:A Ćiro... da je njega pitat :lol:triba neko da podigne atmosferu u momčadi a to može samo legenda Ćirohito :lol:
Ćiro bi bio idealan izbor za prijelaznog izbornika.
Čovjek od šou-a, mogao bi dizati moral, a i lagano bi ga se dalo "otjerati" kad bi se našlo bolje rješenje.
Jedini problem je što je star čovjek, malo zaboravlja stvari...
Arminovski

Post by Arminovski »

milton wrote: Pa, zar ne bi bilo cool kad bi Sven-Göran Eriksson bio selektor BiH. (Bi bilo, ali nemamo dovoljno para da ga platimo.... hihiihi)
Mozemo platiti time da nas moze da guzi kad kod hoce... Ionako je napaljen dosta. :D
milton

Post by milton »

Mozda je Zoran Lukic zaintresiran za poziciju selektora. Rodjeni Sarajlija - babo pravoslavac, mati katolkinja.

Klubovi: FK Sarajevo, Favoriten FC (Austrija), Nykvarn (Svedska).
Klubovi u svojstvu trenera: Nykvarn, Djurgarden ungdom, Djurgardens IF, Örgryte IS, Qviding FIF.

Meriti: Dvostruki prvak Svedske (2002, 2003), Osvajac "Kupa Svedske".
mostarac

Post by mostarac »

HRVojeVukcicHRVATinic wrote:
MCCCXII wrote:A Ćiro... da je njega pitat :lol:triba neko da podigne atmosferu u momčadi a to može samo legenda Ćirohito :lol:
Ćiro bi bio idealan izbor za prijelaznog izbornika.
Čovjek od šou-a, mogao bi dizati moral, a i lagano bi ga se dalo "otjerati" kad bi se našlo bolje rješenje.
Jedini problem je što je star čovjek, malo zaboravlja stvari...
da, a za asistenta bi mu mogli odabrati Sinisu Mihajlovica obzirom da imaju isti fasisticki mentalni sklop i da obojica jednako vole Bosnu i Hercegovinu.
Post Reply