jeste, samo smijemo li onda i nju onda zvati bebanopitt wrote:jasta......ne vadi se sadaDajdzinci mozes starost utvrditi po broju bora
daidzhinica je ko avion
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jeste, samo smijemo li onda i nju onda zvati bebanopitt wrote:jasta......ne vadi se sadaDajdzinci mozes starost utvrditi po broju bora
lady midnight wrote:daidzhinica je ko avion
pa mislim da nismo znali da mamicu zanimaju slike forumashicamamica papucarka wrote:jeste brezobrazni. Razmjenjute fotke, a mamici nista.Ja sam vidjela samo 2-3 forumasice i mogu reci da su sateliti
p.s (da se vratim temi)
A sto muskarci mogu drobit![]()
Lipovača: Nemam ljubavnicu!fantom slobode wrote:E ovako je isto govorio nacelnik Bihaca Hamdo Lipovaca ....... izuzetno volim svoju zenu, i nema zene na svijetu koja bi mi mogla biti draza od nje ili zbog koje bi mogao iznevjerit nasu vezu... takve stvari su neopisive za one koji to nisu ili ne dozivljavaju, ali samo mogu reci da ama bas nikada nebi mogao prici drugoj zeni kakva god da je, jer jednostavno volim svoju vise od svih drugih zajedno...
mamica papucarka wrote:ma nisam na dajdzinicu (ona je dobro starija), nego na Anaispitt wrote:mislila je ba na dajdzinculady midnight wrote:
ma trazhila da vidim ima li i mene tu negdje i skontah da si od moje generacije napravila maltene uchesnika u francuskoj revoluciji![]()
![]()
![]()
![]()
Majke mi, kada sam pisala godiste Anais mi je pala na pamet. Dacina je godinu starija, a ja i Prozor jos godinicu vise.
Oj, crknut cu od s
smijeha
pitt wrote:Zna se ko je bebano![]()
![]()
eki zrakoplov......pa nije bas tolika![]()
![]()
![]()
![]()
ma nece ba.....kad niko nece da pripomogne da je natjeramo da uzvrati paljbuProzor wrote:pitt wrote:Zna se ko je bebano![]()
![]()
eki zrakoplov......pa nije bas tolika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako se sad ne pojavi nece nikad