Na netu se moze naci dosta informacija o Srebrnoj Vodi, ali mene zanimaju vasa iskustva!
Pa.ako ih imate, ili poznajete nekoga....izvolite
Moderator: anex
da ali ako je proizvodjac neko ko zna s time (u auri je bio clanak o covjeku i njegovoj cudotvrnoj vodi) onda se moze konzumirati bez problema.aNTropocentrio wrote:Treba biti oprezan, jer od koloidnog srebra spravljenog na nestručan način možete doslovno "poplaviti".
Sto se tice ishrane, moja mama je jela sve, naravno u manjim kolicinama i rasporedjeno. Npr. ako je jela krompir nije nikako jela hljeb i obrnuto, jer krompir mijenja hljeb. Kolace je jela najvise puding tortu, sa pettit keksom (red keksa red pudinga), ali u obzir su dolazili i suhi kolacici, sa jako malo secera. Izbjegavala je zalivene kolace. Voce obavezno, svaki dan jabuku i grejpfrut, a ostalo voce u skladu sa sezonom, u malim kolicinama.jOFLA wrote: ↑19/12/2019 09:57Kako zapravo djeluje ta voda, je li dijabetičar može nastaviti istu ishranu kao i prije, sve hljeb, ponekad kolačić, suhog voća, krompira, meda, šećeriti kafu, a srebrena voda ne da da dođe do komplikacija ?BambiGZ wrote: ↑18/12/2019 11:18 Imala sam u porodici slucaj dijabeticara. Na zalost, tek pri kraju, saznali smo za ovu srebrenu vodu. Da smo Bogdor ranije znali.
Uglavnom, na nogama dijabeticara su se pojavile rane, odnosno secer je izjedao organizam iznutra.
Ono malo vremena sto smo uspjeli primjeniti srebrenu vodu, pokazalo je da ima lijeka i da je moglo pomoci, da smo na vrijeme poceli s terapijom.
Opet ponavljam, na zalost, kasno smo saznali.
Uglavnom, ukoliko ima dijabeticara na forumu, obavezno neka se konsultuju sa doktorom i traze savjet i preporuku za konzumaciju srebrene vode, pogotovo oni koji imaju tip II.