Video je obišao pola neta, ali i dalje se nije pojavio ni na jednom sajtu gdje su poturice većina.
Vrijedi pogledati.
Iskoristio bi ovu priliku i da pomenem da je juče navršeno 22 godine od stradanja Srba u Srebrenici i Bratuncu. Nikad oprostiti i nikad zaboraviti, a po mogućnosti i vratiti milo za drago.
Jbg, mi smo šumnjaci za vas osvještene balije, pa mi onda malo bezveze stavljati ono dont forget. jebo li vas dont forget, i ne trebate zaboraviti, doće Srbin opet na svoju teritoriju.
A sad marš nazad u 20 i kusur procenata svoje teritorije.
SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
- General War
#2 Re: SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
Poceli su internet cetalji, ustase i patiote da polako prostiru pred izbornu ikonografiju.
- Point.
#3 Re: SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
Idi jebi babu svoju, smrdo iz boljeg dijela BiH.
- ¤ jelena ¤
#4 Re: SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
Gdje je snimak realizovanog razgovora u cjelini?!
- karanana
#5 Re: SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
Dze si 389 prchio te medzed
- reis1
#6 Re: SREBRENICA - LAŽ KOJA TRAJE
1389_RS wrote:Video je obišao pola neta, ali i dalje se nije pojavio ni na jednom sajtu gdje su poturice većina.
Vrijedi pogledati.
Iskoristio bi ovu priliku i da pomenem da je juče navršeno 22 godine od stradanja Srba u Srebrenici i Bratuncu. Nikad oprostiti i nikad zaboraviti, a po mogućnosti i vratiti milo za drago.
Jbg, mi smo šumnjaci za vas osvještene balije, pa mi onda malo bezveze stavljati ono dont forget. jebo li vas dont forget, i ne trebate zaboraviti, doće Srbin opet na svoju teritoriju.
A sad marš nazad u 20 i kusur procenata svoje teritorije.
Fakat, prva asocijacija, ko neki glas iz Mordora: