Srbijanksi sportisti!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
jefferson
#1 Srbijanksi sportisti!
nakon Djokovica&Co evo jos malo srbijanskih sportista!
darko Milicevic, vrijedan 21 milion dolara:
http://www.youtube.com/watch?v=e1Jz_MVM ... ed&search=
darko Milicevic, vrijedan 21 milion dolara:
http://www.youtube.com/watch?v=e1Jz_MVM ... ed&search=
-
Edoxxx
Vjerovatno ti je cilj ove teme da pljujes po njegovoj kulturi .... ali oni bar imaju neke sportiste ... sta je s nasim? pametnije ti je bilo da se to malo zapitas ... oni su bili svjetski i evropski prvaci u kosarci ... u odbojci takodje ... u fudbalu su skoro pa redovni na svim prvenstvima ... tenis im je vrhunski ... u rukometu su beton isto ... đ
a gdje smo mi ... sah, aviomodelarstvo i sjedeca odbojka ...

a gdje smo mi ... sah, aviomodelarstvo i sjedeca odbojka ...
-
jefferson
Jaro moj ja sam ukljucen u sport od svoje 5 godine, sto znaci 22 godine aktivnog sporta.
ja vrlo dobro znam ko je Srbija i kako se radi.
ovdje uopce necu da pljujem po sportu, ali iako su to ogromni uspjesi, jos uvijek nisu presli prag civilizacije koji je potreban da bi bio kompletan sportista.
pravog sportistu nikad neces cuti da ce j... sudijnu kcerku!
ovdje uopce necu da pljujem po sportu, ali iako su to ogromni uspjesi, jos uvijek nisu presli prag civilizacije koji je potreban da bi bio kompletan sportista.
- elixiaboy
Pa nije jedan igrac cijela Srbija. I nije Milicevic vec Milicic.jefferson wrote:Jaro moj ja sam ukljucen u sport od svoje 5 godine, sto znaci 22 godine aktivnog sporta.
-
jefferson
Upravu si Milicic je, ali to nije poenta, i nije jedan igrac:elixiaboy wrote:Pa nije jedan igrac cijela Srbija. I nije Milicevic vec Milicic.jefferson wrote:Jaro moj ja sam ukljucen u sport od svoje 5 godine, sto znaci 22 godine aktivnog sporta.
http://www.youtube.com/watch?v=IJNEB4OyN40
A o ispadima divca, sinise mihajlovica netreba ni pricati!
-
jefferson
Ja vala nisam ljubomoran. Evo treba biti lekcija nama da u rjecniku politicara pred izbore mora bit i sport.
Sta nam se desava u fudbalu? Onog Usanovica ni atomska bomba nemoze ibaciti iz sveza, itd,itd.
Ali vala ovakvi "sportisti" e mozemo i bez njih prezivjeti!
Sta nam se desava u fudbalu? Onog Usanovica ni atomska bomba nemoze ibaciti iz sveza, itd,itd.
Ali vala ovakvi "sportisti" e mozemo i bez njih prezivjeti!
-
artzy
Svaka cast ovi teniseri su dobri ali ovo ponasanje je degenericno i jeste prava slika degenerisane kulture Srbije. Nisam ovakav debilizam vidio od ni jednog sportiste u cijelom zivotu. Ima li jos linkova da vidimo jos faca...?Smartex wrote:Ljudi posteno recite da mi nismo malo ljubomorni na njih sto mi nemamo takve igrace...
-
gbojan2004
Kao prvo,incident nije bio sa navijacima juventusa nego sa navijacima Lacija,na transparentu je pisalo "onnore alla tigre e arcane"-poslednji pozdrav tigru Arkanu, i to se desilo posle Arkanove smrti.Arkan je bio vodja navijaca Crvene Zvezde i to je bio znak postovanja prema njemu.
Drugo,Divac,vjerovatno mislis na cuveni incident kad je posle osvojene zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu,pod noge bacio hrvatsku sahovnicu.Vlade Divac je tada igrao za reprezentaciju Jugoslavije i normalno da nije dao da neko uspjeh Jugoslavije tumaci kao uspijeh Nezavisne države Hrvatske.
Treće,Siniša Mihajlović,i njegovi ispadi.Hm...Pitao bih tebe kako bi se ti ponasao da su ti Hrvati zapalili rodnu kucu.
Cetvrto,Mihajlović,Divac,Bodiroga,Mijatović,Stojković,Đoković su interkontinentalne zvijezde,i zna cijeli svijet.
Ko je cuo za kog bh kosarkasa u Americi,cast rahmetli Kindjetu,al on je bio jedan jedini,ili fudbalera,tenisera.
Takvih talenata BOsnjaci nemaju.Namjerno kazem Bosnjaci jer Srbi i Hravati iz Bosne koji iole vrijede nesto u svijetu sporta igraju za reprezentacije Hrvatske i Srbije.
Ovo mi samo lici na pricu o lisici i kiselom grožđu.
Drugo,Divac,vjerovatno mislis na cuveni incident kad je posle osvojene zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu,pod noge bacio hrvatsku sahovnicu.Vlade Divac je tada igrao za reprezentaciju Jugoslavije i normalno da nije dao da neko uspjeh Jugoslavije tumaci kao uspijeh Nezavisne države Hrvatske.
Treće,Siniša Mihajlović,i njegovi ispadi.Hm...Pitao bih tebe kako bi se ti ponasao da su ti Hrvati zapalili rodnu kucu.
Cetvrto,Mihajlović,Divac,Bodiroga,Mijatović,Stojković,Đoković su interkontinentalne zvijezde,i zna cijeli svijet.
Ko je cuo za kog bh kosarkasa u Americi,cast rahmetli Kindjetu,al on je bio jedan jedini,ili fudbalera,tenisera.
Takvih talenata BOsnjaci nemaju.Namjerno kazem Bosnjaci jer Srbi i Hravati iz Bosne koji iole vrijede nesto u svijetu sporta igraju za reprezentacije Hrvatske i Srbije.
Ovo mi samo lici na pricu o lisici i kiselom grožđu.
-
Frutek
Ma ljudi, Srbija je ispred nas 100 svjetlosnih godina u sportu, ali to nije počelo juče! Oni odavno strašno puno ulažu u sport i tu se daleko razlikuju od nas gdje državu (tj. političare i guzonje) zaboli neka stvar za sportom. BiH je sva izopačena pa tako i njena politika prema sportu!
Ja sam se takodje godinama bavio sportom, bio sam član BH reprezetancije, pa na europskim prvenstvima budemo sa srbijanskom reprezetnacijom, oni poslije tog turnira odoše za Japan, Rusiju, Australiju dalje igrat turnire, a mi kući jer para nema! I de ti njih onda pobjedi kad svaki bolji sportista zna da trening bez takmičarskog iskustva ti ne znači mnogo protiv daleko iskusnijih i uigranijih protivnika.
Njih sponzori guraju na sve strane! Ma ljudi su složniji milijardu puta od nas (bošnjaka) i ne treba im uzimat zasluge od svih tih uspjeha, ništa ne pada s neba, ako je neko zaslužio, neka mu, nema veze kako se zove...
Ja sam se takodje godinama bavio sportom, bio sam član BH reprezetancije, pa na europskim prvenstvima budemo sa srbijanskom reprezetnacijom, oni poslije tog turnira odoše za Japan, Rusiju, Australiju dalje igrat turnire, a mi kući jer para nema! I de ti njih onda pobjedi kad svaki bolji sportista zna da trening bez takmičarskog iskustva ti ne znači mnogo protiv daleko iskusnijih i uigranijih protivnika.
Njih sponzori guraju na sve strane! Ma ljudi su složniji milijardu puta od nas (bošnjaka) i ne treba im uzimat zasluge od svih tih uspjeha, ništa ne pada s neba, ako je neko zaslužio, neka mu, nema veze kako se zove...