Srbija vs Hrvatska
-
12345_6
#1 Srbija vs Hrvatska
Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!
S E R B I A VS C R O A T I A
- Šveđanin
#2 Re: Srbija vs Hrvatska
Vrati se u školu..12345_6 wrote:Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!
Rasa, etnička pripadnost, nacionalnost... hmm, 7-8 razred škole?
-
jefferson
#3 Re: Srbija vs Hrvatska
Kakav 7-8, ovo je 3-4.Šveđanin wrote:Vrati se u školu..12345_6 wrote:Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!
Rasa, etnička pripadnost, nacionalnost... hmm, 7-8 razred škole?
-
12345_6
#4 Re: Srbija vs Hrvatska
Auuu nemoj tako ja sam stariji
-
12345_6
#6 Re: Srbija vs Hrvatska
Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
- Šveđanin
#7 Re: Srbija vs Hrvatska
Stå mislis da se izlogujes i odes spavati, a nas postedis trolovanja?12345_6 wrote:Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
- dinooh
#8 Re: Srbija vs Hrvatska
cuj za koga navijamo. Pa sta, je li to treba navijati ako rat krene ili slicno. Ja djetinjastog razmisljanja...
Umjesto da se uporeduje ekonomska situacija i buducnost obje zemlje, ovde se o vojsci prica.
Ako vec hoces da cujes ko je jaci, jaca je ona zemlja koja je u EU, jer je cijela EU iza nje, u svim segmentima
Umjesto da se uporeduje ekonomska situacija i buducnost obje zemlje, ovde se o vojsci prica.
Ako vec hoces da cujes ko je jaci, jaca je ona zemlja koja je u EU, jer je cijela EU iza nje, u svim segmentima
-
Bodkin
#9 Re: Srbija vs Hrvatska
ja mislim da bi mi to pocistili i jos stigli pred tv da gledamo pjanketa u brazilu
-
Ras Al Ghul
#10 Re: Srbija vs Hrvatska
Čekam @radosnog 
- agnostic_front
#11 Re: Srbija vs Hrvatska
E kako se ovo "a" tvoje čita, baš me zanima? Je li to kao u njemačkom ono a ili nešto drugo?Šveđanin wrote:Stå mislis da se izlogujes i odes spavati, a nas postedis trolovanja?12345_6 wrote:Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
-
swanfilter
#12 Re: Srbija vs Hrvatska
Nek propadnu jedni i drugi. Tada cemo mi biti narahatniji, a do tada ce uvijek po nama da bude ...
- res publica
#13 Re: Srbija vs Hrvatska
Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Hrvati su u vojničkom smislu slabiji i od Bošnjaka, od kojih su izgubili u Srednjoj Bosni u vrijeme kad je Bošnjacima bilo najteže. Ono što su nabrzinu na kraju rata ostvarili protiv Srba, očito je plod dogovora i zakulisnih igara, djelom i NATO bombardovanja.
Hrvati su u vojničkom smislu slabiji i od Bošnjaka, od kojih su izgubili u Srednjoj Bosni u vrijeme kad je Bošnjacima bilo najteže. Ono što su nabrzinu na kraju rata ostvarili protiv Srba, očito je plod dogovora i zakulisnih igara, djelom i NATO bombardovanja.
-
Hafis
#14 Re: Srbija vs Hrvatska
To jest. Hrvati su najslabiji u tom trokutu.res publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Upravo zbog te izrazite slabosti danas su apsolutno suvereni na svom cjelokupnom državnom teritoriju, a usput i s relativno jakim utjecajem na pitanja u BiH.
Vojno jači Bošnjaci su stisnuti na 25% države, a Srbi su uslijed svoje vojne superiornosti uspjeli izgubiti SAO Krajinu (i čitavo domicilno stanovništvo) i kao šlag na tortu - Kosovo.
- insomnia78
#15 Re: Srbija vs Hrvatska
Hafis wrote:To jest. Hrvati su najslabiji u tom trokutu.res publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Upravo zbog te izrazite slabosti danas su apsolutno suvereni na svom cjelokupnom državnom teritoriju, a usput i s relativno jakim utjecajem na pitanja u BiH.
Vojno jači Bošnjaci su stisnuti na 25% države, a Srbi su uslijed svoje vojne superiornosti uspjeli izgubiti SAO Krajinu (i čitavo domicilno stanovništvo) i kao šlag na tortu - Kosovo.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- aveos
#16 Re: Srbija vs Hrvatska
Evo jos jednog osnovnoškolcares publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
- area51
#17 Re: Srbija vs Hrvatska
@radosni je u šoku od od četvrtka i sinoć(stereo-šok),evo i ja se još nisam oporavioRas Al Ghul wrote:Čekam @radosnog
Last edited by area51 on 27/04/2014 17:32, edited 1 time in total.
- res publica
#18 Re: Srbija vs Hrvatska
Pa govorimo o vojnim poduhvatima. Gdje su vođene prave bitke Hrvati su gubili kako od Srba, tako i od Bošnjaka. Međutim, diplomatske poteze su povukli bez greške i tu treba odati priznanje Tuđmanu.Hafis wrote:To jest. Hrvati su najslabiji u tom trokutu.res publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Srbi nisu Kosovo izgubili od Hrvata, nego od NATO-a, a ako pogledaš kako je prije bošnjačko-hrvatskog sukoba izgledalo stanje u BiH, može se reći da su Bošnjaci krenuli od 10% pa došli do tih 25%, uglavnom porazivši Hrvate.
- dalmatinka
#19 Re: Srbija vs Hrvatska
- res publica
#20 Re: Srbija vs Hrvatska
aveos wrote:Evo jos jednog osnovnoškolcares publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
-
sretjko
#21 Re: Srbija vs Hrvatska
srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
-
Bodkin
#22 Re: Srbija vs Hrvatska
ja mislim da sve balkanske nacije gaje dugu vojnu tradiciju. iskazali su se u svakom ratu, pogotovo nad civilima. ova tema ima smisla samo ako se igra riziko pa da se vidi ko je jaci
- area51
#23 Re: Srbija vs Hrvatska
i jedni i drugi su flauta žešća,Srbi su to skontali a ovi još nisusretjko wrote:srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
-
Bodkin
#24 Re: Srbija vs Hrvatska
cuj samosretjko wrote:srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
-
sretjko
#25 Re: Srbija vs Hrvatska
flauta u odnosu na sta? ja govorim o dvoboju jedan na jedan.area51 wrote:i jedni i drugi su flauta žešća,Srbi su to skontali a ovi još nisusretjko wrote:srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
@bodkin, poredjenje ti ama bas nikakve veze nema.