Srbija vs Hrvatska

12345_6

#1 Srbija vs Hrvatska

Post by 12345_6 »

Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!

S E R B I A VS C R O A T I A
Šveđanin

#2 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Šveđanin »

12345_6 wrote:Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!

Vrati se u školu..

Rasa, etnička pripadnost, nacionalnost... hmm, 7-8 razred škole?
jefferson

#3 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by jefferson »

Šveđanin wrote:
12345_6 wrote:Evo mene opet ! Sad cu da postavim temu koju sam maloprije citao pa da cujem vase misljenje! Cija je vojska jaca! Strategijski,ekonomski,vojno,....Sta vi mislite ali bez rasizma ko je Srbin,Hrvat ili za koga navijate recite realno i pribavite podatke pa da vidimo!

Vrati se u školu..

Rasa, etnička pripadnost, nacionalnost... hmm, 7-8 razred škole?
Kakav 7-8, ovo je 3-4.
12345_6

#4 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by 12345_6 »

Auuu nemoj tako ja sam stariji
Šveđanin

#5 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Šveđanin »

Onda još gore.
12345_6

#6 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by 12345_6 »

Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
Šveđanin

#7 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Šveđanin »

12345_6 wrote:Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
Stå mislis da se izlogujes i odes spavati, a nas postedis trolovanja?
dinooh

#8 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by dinooh »

cuj za koga navijamo. Pa sta, je li to treba navijati ako rat krene ili slicno. Ja djetinjastog razmisljanja...
Umjesto da se uporeduje ekonomska situacija i buducnost obje zemlje, ovde se o vojsci prica.
Ako vec hoces da cujes ko je jaci, jaca je ona zemlja koja je u EU, jer je cijela EU iza nje, u svim segmentima
Bodkin

#9 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Bodkin »

ja mislim da bi mi to pocistili i jos stigli pred tv da gledamo pjanketa u brazilu
Ras Al Ghul

#10 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Ras Al Ghul »

Čekam @radosnog :kravata:
agnostic_front

#11 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by agnostic_front »

Šveđanin wrote:
12345_6 wrote:Posto vidim da si pametan i da sve znas sta da postavljam ovdje?!
Stå mislis da se izlogujes i odes spavati, a nas postedis trolovanja?
E kako se ovo "a" tvoje čita, baš me zanima? Je li to kao u njemačkom ono a ili nešto drugo?
swanfilter

#12 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by swanfilter »

Nek propadnu jedni i drugi. Tada cemo mi biti narahatniji, a do tada ce uvijek po nama da bude ...
res publica

#13 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by res publica »

Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Hrvati su u vojničkom smislu slabiji i od Bošnjaka, od kojih su izgubili u Srednjoj Bosni u vrijeme kad je Bošnjacima bilo najteže. Ono što su nabrzinu na kraju rata ostvarili protiv Srba, očito je plod dogovora i zakulisnih igara, djelom i NATO bombardovanja.
Hafis

#14 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Hafis »

res publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Hrvati su u vojničkom smislu slabiji i od Bošnjaka, od kojih su izgubili u Srednjoj Bosni u vrijeme kad je Bošnjacima bilo najteže. Ono što su nabrzinu na kraju rata ostvarili protiv Srba, očito je plod dogovora i zakulisnih igara, djelom i NATO bombardovanja.
To jest. Hrvati su najslabiji u tom trokutu.
Upravo zbog te izrazite slabosti danas su apsolutno suvereni na svom cjelokupnom državnom teritoriju, a usput i s relativno jakim utjecajem na pitanja u BiH.
Vojno jači Bošnjaci su stisnuti na 25% države, a Srbi su uslijed svoje vojne superiornosti uspjeli izgubiti SAO Krajinu (i čitavo domicilno stanovništvo) i kao šlag na tortu - Kosovo.
insomnia78

#15 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by insomnia78 »

Hafis wrote:
res publica wrote:Ako se gledaju čisto Srbija i Hrvatska, bez saveznika, jača je Srbija. Em su brojniji, em imaju vojničku tradiciju.
Upravo zbog te izrazite slabosti danas su apsolutno suvereni na svom cjelokupnom državnom teritoriju, a usput i s relativno jakim utjecajem na pitanja u BiH.
Vojno jači Bošnjaci su stisnuti na 25% države, a Srbi su uslijed svoje vojne superiornosti uspjeli izgubiti SAO Krajinu (i čitavo domicilno stanovništvo) i kao šlag na tortu - Kosovo.
Image

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
aveos

#16 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by aveos »

Evo jos jednog osnovnoškolca :D
area51

#17 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by area51 »

Ras Al Ghul wrote:Čekam @radosnog :kravata:
@radosni je u šoku od od četvrtka i sinoć(stereo-šok),evo i ja se još nisam oporavio :(
Last edited by area51 on 27/04/2014 17:32, edited 1 time in total.
res publica

#18 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by res publica »

Hafis wrote:
Pa govorimo o vojnim poduhvatima. Gdje su vođene prave bitke Hrvati su gubili kako od Srba, tako i od Bošnjaka. Međutim, diplomatske poteze su povukli bez greške i tu treba odati priznanje Tuđmanu.
Srbi nisu Kosovo izgubili od Hrvata, nego od NATO-a, a ako pogledaš kako je prije bošnjačko-hrvatskog sukoba izgledalo stanje u BiH, može se reći da su Bošnjaci krenuli od 10% pa došli do tih 25%, uglavnom porazivši Hrvate.
dalmatinka

#19 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by dalmatinka »

:jbt: Koja tema! :pisnula:
res publica

#20 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by res publica »

aveos wrote:
Evo jos jednog osnovnoškolca :D
:P :wink:
sretjko

#21 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by sretjko »

srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
Bodkin

#22 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Bodkin »

ja mislim da sve balkanske nacije gaje dugu vojnu tradiciju. iskazali su se u svakom ratu, pogotovo nad civilima. ova tema ima smisla samo ako se igra riziko pa da se vidi ko je jaci
area51

#23 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by area51 »

sretjko wrote:srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
i jedni i drugi su flauta žešća,Srbi su to skontali a ovi još nisu :D
Bodkin

#24 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by Bodkin »

sretjko wrote:srbi u svakom pogledu. hrvati su jaki samo kad im njemacka cuva ledja.
cuj samo :D to ono zeljo bi dobio reala samo da tamo nema ronalda i jos 10 igraca :D
sretjko

#25 Re: Srbija vs Hrvatska

Post by sretjko »

area51 wrote:
i jedni i drugi su flauta žešća,Srbi su to skontali a ovi još nisu :D
flauta u odnosu na sta? ja govorim o dvoboju jedan na jedan.

@bodkin, poredjenje ti ama bas nikakve veze nema.
Post Reply