Da, ali ovi ljudi su pobili Srbe u Sijekovcu...blabla....mostarac wrote:ma da, a i ovo je sigurno ustasko-dzihadska propaganda, jer vi od silnog iznenadjenja nikako ovo niste mogli napraviti 1992. godine, jer ste bili napadnuti jadni i nenaoruzani i naprosto zateceniSFSN wrote:...нема шта аргументован сиmostarac wrote:zaboravio si spomenut bacanje djece lavovima u pionirskoj dolini.....али ваљда су и ти лавови морали јести послије 80.000 силовања како их лепи Харе одброја новинарима....ономад 1993.
....јебени ти лавови....били....
и мора да ме ''мрзиш због 350.000 разлога'' ...
Srbija uskoro kandidat za EU?
- seln
-
SFSN
seln wrote:A pevanje sevdalinki na uvce.....i lesevi koji plutaju Jalom....SFSN wrote:...нема шта аргументован сиmostarac wrote:zaboravio si spomenut bacanje djece lavovima u pionirskoj dolini.....али ваљда су и ти лавови морали јести послије 80.000 силовања како их лепи Харе одброја новинарима....ономад 1993.
-
SFSN
...ето...како крене од доказивања српског национализма потурањем главе под муслимански маљ 26.03.....чудно....али хронологија злочина је неумољива....mostarac wrote:ma da, a i ovo je sigurno ustasko-dzihadska propaganda, jer vi od silnog iznenadjenja nikako ovo niste mogli napraviti 1992. godine, jer ste bili napadnuti jadni i nenaoruzani i naprosto zateceniSFSN wrote:...нема шта аргументован сиmostarac wrote:zaboravio si spomenut bacanje djece lavovima u pionirskoj dolini.....али ваљда су и ти лавови морали јести послије 80.000 силовања како их лепи Харе одброја новинарима....ономад 1993.
а види ово...кад већ постираш логоре
http://www.e-nacija.com/view_arhiva.asp?ID=120
Unus mundus
СПЕКТАКУЛАРНО ПРИЗНАЊЕ АЛИЈЕ ИЗЕТБЕГОВИЋА ИЗРЕЧЕНО НА САМРТИ БЕРНАРУ КУШНЕРУ И РИЧАРДУ ХОЛБРУКУ
Није било српских конц-логора
Мислио сам да би моја ,открића српских логора, изнета најпре Митерану јуна 1992, могла да убрзају бомбардовање Срба од стране НАТО. Изјава је била лажна. Ма како да су страшно изгледала та места, не може бити говора о логорима, рекао је бивши председник муслиманске Босне Ричарду Холбруку и Бернару Кушнеру, када су га последњи пут посетили у сарајевској болници
Пише: Коста Христић
Није било српских концентрационих логора у Босни, као што је то рекао Алија Изетбеговић Франсоа Митерану, јуна 1992. године, у Сарајеву. Ова изјава је била лаж изнета да би изазвала гнушање Запада и навела га да се стави на муслиманску страну.
То признање је изрекао лично Алија Изетбеговић, 2. децембра 2003, када су Бернар Кушнер и Ричард Холбрук сели крај његовог узглавља у болници у Сарајеву, нешто мало пре његове смрти. Сведочанство о томе налази се у књизи Бернара Кушнера Ратници мира (издавач: Grasset et Fasquelle, 2004), на страницама од 384. до 387.
СЕНТИМЕНТАЛНИ РУКОВАОЦИ ЛАЖИМА
Пређимо преко ауторових лирских исказа, преко његовог неизмерног дивљења према ономе кога он сматра најбољим представником ислама светлости. Задржимо се само на написаним чињеницама.
На крају сусрета Кушнер поставља Изетбеговићу питање о постојању српских концентрационих логора. Подсећа га на сусрет са Митераном и на оно што му је он, Изетбеговић, тада рекао о логорима смрти: Ви сте то поновили пред новинарима. То је изазвало велико неспокојство у свету. Франсоа Митеран ме је послао у Омарску, отворили смо и друге затворе. То су била страшна места, али није било систематског истребљивања. Знате ли то?
Одговор: Да. Мислио сам да би моја ,открића могла да убрзају бомбардовање. Видео сам реакцију Француза и осталих... Преварио сам се.
Умешао се Ричард Холбрук: У Хелсинкију сте схватили да се председник Буш старији неће мешати?
Изетбеговић: Да, покушао сам, али изјава је била лажна. Није било српских концентрационих логора, ма како да су страшно изгледала та места.
СМИСАО ЗАКАСНЕЛИХ ПРИЗНАЊА
То је све, али довољно да се увиди каква је била позиција Запада током рата у рушевинама друге Југославије, односно да ли је био изигран или је свесно пристао на лажи, многе од њих сам производећи, наручујући и дистрибуирајући, како би од њих направио догађаје на које се мора реаговати, па макар и масовном употребом силе. Иако велике западне силе нису тада одговориле очекивањима муслиманских вођа, Изетбеговићеве оптужбе да има српских концентрационих логора, које су други понављали, представљале су огромни успех муслиманске пропаганде која је навелико допринела коначној сатанизацији Срба у Босни и другде. Под утицајем згражања насталог због те лажи и због других лажи које још нису признате НАТО снаге су интервенисале против босанских Срба и створен је Међународни кривични суд у Хагу да би их казнио.
Наравно, признање не може бити надокнада за зло које је на основу тих лажи нането Србима. Али, биће корисно за оне којима истина још увек нешто значи и обавезује их.
(Октобар 2005)
- seln
Da, i autobuse koji ce srebrenicane prebaciti na "Alijinu teritoriju"....SFSN wrote:seln wrote:A pevanje sevdalinki na uvce.....i lesevi koji plutaju Jalom....SFSN wrote: ...нема шта аргументован си.....али ваљда су и ти лавови морали јести послије 80.000 силовања како их лепи Харе одброја новинарима....ономад 1993.
и мора да ме ''мрзиш због 350.000 разлога'' ......ето...да, да...не треба заборавити ни огрлице од муслиманских ушију ... креативно нема приче ....
svi haberi koje smo culi sa "one strane" su bili cisto uljepsavanje situacije...
u stvari je bilo mnogo gore.
- uvjek dobar gost
Eno Crna Gora potpisa... i nada se skorom prijemu... ako pogledamo u nazad jesmo li trebali i mi kao Crna Gora.... da se spase ljudi da ne izginu.. da se strpimo i sad bi bez mnogo žrtava i lopovluka bili blizu unije.... a ovako....pušalgija !!!
-
SFSN
нити старији водник Србин у Посушју крајем августа 1991...seln wrote:Sta sam rekao?? Sijekovac je opravdanje za sve...SFSN wrote: ..ето...како крене од доказивања српског национализма потурањем главе под муслимански маљ 26.03....
Zaklani tuzlanski taksista u jesen 1991 se ne broji....
глуво било да је сијековац оправдање за било шта....али ме занима како се Сијековац и Башчаршија и Купрес и Љубаче и Сапна и Горњи Клакар уклапају о причу о српском бајковитом национализму у СРБиХ, што је Мостарац просипа? Шта су ови изљеви ''љубави и суживота'' били? Како то да представимо.... а рата није било....нити било каквих сукоба.....мени ту нешто не држи воду....
- seln
Da te podsjetim da je bilo fino i bajkovito dok nije "dosao Vozd" (sjecam se i reklame za onaj smrdljivi parfem). Sad, jesu li se neki pretvarali i samo cekali da "Vozd dodje" ili ih je Vozd zaveo, to ne znam.SFSN wrote:нити старији водник Србин у Посушју крајем августа 1991...seln wrote:Sta sam rekao?? Sijekovac je opravdanje za sve...SFSN wrote: ..ето...како крене од доказивања српског национализма потурањем главе под муслимански маљ 26.03....
Zaklani tuzlanski taksista u jesen 1991 se ne broji....
глуво било да је сијековац оправдање за било шта....али ме занима како се Сијековац и Башчаршија и Купрес и Љубаче и Сапна и Горњи Клакар уклапају о причу о српском бајковитом национализму у СРБиХ, што је Мостарац просипа? Шта су ови изљеви ''љубави и суживота'' били? Како то да представимо.... а рата није било....нити било каквих сукоба.....мени ту нешто не држи воду....
Ali poturati ovdje pricu da je cca. 2 miliona bosanskih muslimana zurilo da otvori dzihad protiv 8 miliona srba i JNA (za koju se u Hrvatskoj vidjelo na cijoj je strani)....to je mogao samo rahmetli Djogo...i ti.
Inace, znas li onu sevdalinku "Arkan Djogu po jezeru voda"?
- uvjek dobar gost
Kako se u tu priču uklapa čovjek koji je održavao žičaru na Trebeviću... koji je zaklan... ljudi nemojte valjati šuplju jedni drugima... ko se sjeća Bijeljine i "arkanovaca" koji šutiraju mrtve ljude po ulici.... il ko se sjeća Mostara...
naprijed se može gledati samo ako podvučemo liniju i iskreno pogledamo jedni druge... u oči i priznamo ko je šta kome i koliko zla nanio... tako isto mogu spominjati Vareš i okolinu, Goražde , Foču, Višegrad, Sarajevo, Srebrenicu.... Stupni Do,m Banja Luka... ... itd...
Svi koji svoje neznanje pravdaju spavanjem i nedostatkom struje... nek ih bude stid i sramota.... treba krenuti od svoje avlije.. i u njoj rješavati nepravde... i treba primjećivati nacionalizam u svojoj sredini.... zar recimo nekom nije šega kad čuje srpske šume... mislim kako šume mogu biti srpske.... ili druga razna svojatanja....
Proširite vidike... pod hitno....
naprijed se može gledati samo ako podvučemo liniju i iskreno pogledamo jedni druge... u oči i priznamo ko je šta kome i koliko zla nanio... tako isto mogu spominjati Vareš i okolinu, Goražde , Foču, Višegrad, Sarajevo, Srebrenicu.... Stupni Do,m Banja Luka... ... itd...
Svi koji svoje neznanje pravdaju spavanjem i nedostatkom struje... nek ih bude stid i sramota.... treba krenuti od svoje avlije.. i u njoj rješavati nepravde... i treba primjećivati nacionalizam u svojoj sredini.... zar recimo nekom nije šega kad čuje srpske šume... mislim kako šume mogu biti srpske.... ili druga razna svojatanja....
Proširite vidike... pod hitno....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
SFSN,
Da ti kazem nesto.
1. Niko ne nijece da je bilo zlocina i ubistava i likvidacija od strane pripadnika Armije BiH ili neki paravojnih formacija koje nisu bile u sklopu ni ABiH ni VRS ni HVO...
2. Idiotski je vagati i nabrajati zrtve, to je guranje prsta u zivu ranu i degutantno je.
3. De mi samo objasni ovo, koja to zemlja vrsi vojne vjezbe sa ukopavanje teske artiljerije oko glavnog grada jedne od svojih republika i VJEZBA sa bojevom municijom?
Unaprijed hvala na odgovoru za br. 3.
Da ti kazem nesto.
1. Niko ne nijece da je bilo zlocina i ubistava i likvidacija od strane pripadnika Armije BiH ili neki paravojnih formacija koje nisu bile u sklopu ni ABiH ni VRS ni HVO...
2. Idiotski je vagati i nabrajati zrtve, to je guranje prsta u zivu ranu i degutantno je.
3. De mi samo objasni ovo, koja to zemlja vrsi vojne vjezbe sa ukopavanje teske artiljerije oko glavnog grada jedne od svojih republika i VJEZBA sa bojevom municijom?
- seln
Ma to su oni predvidjeli desavanja u Sijekovcu, pa unaprijed....mIRCerka wrote:
-
mIRCerka
jah, neko je citao talog u vojnickom kazanu potpomognut kutljacama iz prvog korpusa...seln wrote:Ma to su oni predvidjeli desavanja u Sijekovcu, pa unaprijed....mIRCerka wrote:
how yes no..
- seln
Onda ne gledaj u ogledalo, Djogo...ja sam smrdljivi parfem spomenuo samo usput, a ti si to uzeo kao povod da se uopste ne osvrnes na SANU, Milosevica, Seselja i ostale "dobronamerne"...SFSN wrote:
иди бре.......немој ме насмијавати.....
Doista, nisi me razocarao.
- uvjek dobar gost
Neka ode republikanac sutra na Trebević pa nek vizualizira sebi situaciju... možda je on negdje u Rogatici il Mokrom mjestima koja nisu osjetila opsadu i vatru....

-
mIRCerka
a ti jos nisi skontao da on samo baca koske i da u stvari njega zivo ne interesuje rasprava ni argumentacija, cisto provokacija i nase reakcije.....uvjek dobar gost wrote:Neka ode republikanac sutra na Trebević pa nek vizualizira sebi situaciju... možda je on negdje u Rogatici il Mokrom mjestima koja nisu osjetila opsadu i vatru....
![]()
-
SFSN
како да ти кажем....ево....каже мени мостарац ''бајковити српски национализам''....ја га онда питам како се ''бајковити српски национализам'' уклапа у муслиманско-хрватске злочине који представљају ПРВЕ ратне злочине у СРБиХ ...значи прве....без икакве експлозије ''српског национализма'''....шта ми је одговор? Одговор су слике Мањаче...и шта сад?...значи, доживи плави екран смрти кад га доведеш (као и већину форумаша овде) пред ЧИЊЕНИЦУ да су И муслимани и хрвати чинили злочине и то су направили ПРВЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ и направили прве логоре и срушили прве богомоље....и нико једноставно нема одговора на то једноставно питање:''Како се то све уклапа у склопљену теорију:''Ми скроз фини, а Срби геноцидни''....како напомињем, ниједан злочин не правдам злочином , ниједан злочин не оправдавам (глуво било и далеко им кућа од мене), само хоћу једноставно објашњење ''теорије жртве '', тј. како је то ''жртва'' ПРВА напала на српске сељаке....mIRCerka wrote:SFSN,
Da ti kazem nesto.
....благо речено....2. Idiotski je vagati i nabrajati zrtve, to je guranje prsta u zivu ranu i degutantno je.
Она земља чија је цјеловитост угрожена и чија војна сила МОРА да поштује устав земље која ју је створила да брани територијални интегритет и суверенитет те исте земље од било којег угрожавања....питање је да ли је у главном граду једне од република била изражена политичка воља за сецесијом и да ли се то јасно наглашавало у политичким иступима политичких лидера, а посебно кроз присутно кршење устава и уставних процедура, као гаранта мирног суживота, нарочито, у национално мјешовитим срединама, а још понајвише кроз евидентно довожење наоружања и нелегално наоружавање сецесионистички расположених грађана.....3. De mi samo objasni ovo, koja to zemlja vrsi vojne vjezbe sa ukopavanje teske artiljerije oko glavnog grada jedne od svojih republika i VJEZBA sa bojevom municijom?
..нема на чему..
-
SFSN
Ево да поновим твој пост....и да проучимо заједно гдје ти спомињеш Шешеља, САНУ, Милошевића и остале ''добронамерне''....seln wrote:Onda ne gledaj u ogledalo, Djogo...ja sam smrdljivi parfem spomenuo samo usput, a ti si to uzeo kao povod da se uopste ne osvrnes na SANU, Milosevica, Seselja i ostale "dobronamerne"...SFSN wrote:
И не знам ту севдалинку никад је нисам чуо....
Оно што ме занима, али конкретно....шта је то што теби смета са САНУ....? ...мислим конкретно...можеш ли ми цитирати?Da te podsjetim da je bilo fino i bajkovito dok nije "dosao Vozd" (sjecam se i reklame za onaj smrdljivi parfem). Sad, jesu li se neki pretvarali i samo cekali da "Vozd dodje" ili ih je Vozd zaveo, to ne znam.
Ali poturati ovdje pricu da je cca. 2 miliona bosanskih muslimana zurilo da otvori dzihad protiv 8 miliona srba i JNA (za koju se u Hrvatskoj vidjelo na cijoj je strani)....to je mogao samo rahmetli Djogo...i ti.
-
mIRCerka
cemu onda prica o vojnim vjezbama?SFSN wrote:
Она земља чија је цјеловитост угрожена и чија војна сила МОРА да поштује устав земље која ју је створила да брани територијални интегритет и суверенитет те исте земље од било којег угрожавања....питање је да ли је у главном граду једне од република била изражена политичка воља за сецесијом и да ли се то јасно наглашавало у политичким иступима политичких лидера, а посебно кроз присутно кршење устава и уставних процедура, као гаранта мирног суживота, нарочито, у национално мјешовитим срединама, а још понајвише кроз евидентно довожење наоружања и нелегално наоружавање сецесионистички расположених грађана.....
..нема на чему..
-
district-beg
za sfsn i njemu slicne, jednom za svagda:
ne mozete vi Bosnu mrziti kol'ko je mi volimo! neka znate da na svaki vas transparent "noz,zica,Srebrenica", mi odgovaramo transparentom "cjelovita i jedinstvena Bosna i Hercegovina"; mozete vi koliko god hocete govoriti i pisati transparente da je Bijeljina u Srbiji, al' cete na Raci do Kijametskog dana morati pokazivati pasos Bosne i Hercegovine, pa onda furajte za Sremsku Mitrovicu i za Beograd; skandirajte "Ratko Mladic" i nosite majce s likom Radovana Karadzica koliko hocete, al' cete ih uskoro gledati iza staklenih zidova Haskog tribunala!!!
ne mozete vi Bosnu mrziti kol'ko je mi volimo! neka znate da na svaki vas transparent "noz,zica,Srebrenica", mi odgovaramo transparentom "cjelovita i jedinstvena Bosna i Hercegovina"; mozete vi koliko god hocete govoriti i pisati transparente da je Bijeljina u Srbiji, al' cete na Raci do Kijametskog dana morati pokazivati pasos Bosne i Hercegovine, pa onda furajte za Sremsku Mitrovicu i za Beograd; skandirajte "Ratko Mladic" i nosite majce s likom Radovana Karadzica koliko hocete, al' cete ih uskoro gledati iza staklenih zidova Haskog tribunala!!!
-
Dezidijat
Ma, neka Slovenci pišu kome hoće. U EU insittucijama ima informisanih ljudi koji dobro znaju kako će se razvit situacija kada bi Srbija ušla u EU prije ostalih republika.
To bi zakompliciralo situaciju i nacionalne odnose ovdje Srbija nije još spremna za EU, ekonomski niti psihički. Jedino ako pohapse sve ratne zloćince koje im Hagg traži srede situaciju na Kosov tako da to odgovara i Albancima i onda malo porade na ekonomiji i tek onda će moći ući u EU. A to se definitivno neće desit polovinom 2008godine.
To bi zakompliciralo situaciju i nacionalne odnose ovdje Srbija nije još spremna za EU, ekonomski niti psihički. Jedino ako pohapse sve ratne zloćince koje im Hagg traži srede situaciju na Kosov tako da to odgovara i Albancima i onda malo porade na ekonomiji i tek onda će moći ući u EU. A to se definitivno neće desit polovinom 2008godine.
- and
sfsn
како да ти кажем....ево....каже мени мостарац ''бајковити српски национализам''....ја га онда питам како се ''бајковити српски национализам'' уклапа у муслиманско-хрватске злочине који представљају ПРВЕ ратне злочине у СРБиХ ...значи прве....без икакве експлозије ''српског национализма'''....шта ми је одговор? Одговор су слике Мањаче...и шта сад?...значи, доживи плави екран смрти кад га доведеш (као и већину форумаша овде) пред ЧИЊЕНИЦУ да су И муслимани и хрвати чинили злочине и то су направили ПРВЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ и направили прве логоре и срушили прве богомоље....и нико једноставно нема одговора на то једноставно питање:''Како се то све уклапа у склопљену теорију:''Ми скроз фини, а Срби геноцидни''....како напомињем, ниједан злочин не правдам злочином , ниједан злочин не оправдавам (глуво било и далеко им кућа од мене), само хоћу једноставно објашњење ''теорије жртве '', тј. како је то ''жртва'' ПРВА напала на српске сељаке....
vase kompletno politicko rukovodstvo je u hagu ili oko njega,bas kao sto je tamo bio i sloba?zbog cega?
je li to uzicki korpus krenuo preko visegrada za sijekovac da osveti zrtve?
sfsn
Она земља чија је цјеловитост угрожена и чија војна сила МОРА да поштује устав земље која ју је створила да брани територијални интегритет и суверенитет те исте земље од било којег угрожавања....питање је да ли је у главном граду једне од република била изражена политичка воља за сецесијом и да ли се то јасно наглашавало у политичким иступима политичких лидера, а посебно кроз присутно кршење устава и уставних процедура, као гаранта мирног суживота, нарочито, у национално мјешовитим срединама, а још понајвише кроз евидентно довожење наоружања и нелегално наоружавање сецесионистички расположених грађана.....
ko je jna izdao naredbu?naoruzavanje srba od strane jna smatras legalnim?
zasto srbi nisu pristali na konfederaciju u sfrj?
zasto je milosevic potpisao deyton?
zasto su srbi prebacivali fabrike iz bih u srbiju gdje su i dan danas?.....
како да ти кажем....ево....каже мени мостарац ''бајковити српски национализам''....ја га онда питам како се ''бајковити српски национализам'' уклапа у муслиманско-хрватске злочине који представљају ПРВЕ ратне злочине у СРБиХ ...значи прве....без икакве експлозије ''српског национализма'''....шта ми је одговор? Одговор су слике Мањаче...и шта сад?...значи, доживи плави екран смрти кад га доведеш (као и већину форумаша овде) пред ЧИЊЕНИЦУ да су И муслимани и хрвати чинили злочине и то су направили ПРВЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ и направили прве логоре и срушили прве богомоље....и нико једноставно нема одговора на то једноставно питање:''Како се то све уклапа у склопљену теорију:''Ми скроз фини, а Срби геноцидни''....како напомињем, ниједан злочин не правдам злочином , ниједан злочин не оправдавам (глуво било и далеко им кућа од мене), само хоћу једноставно објашњење ''теорије жртве '', тј. како је то ''жртва'' ПРВА напала на српске сељаке....
vase kompletno politicko rukovodstvo je u hagu ili oko njega,bas kao sto je tamo bio i sloba?zbog cega?
je li to uzicki korpus krenuo preko visegrada za sijekovac da osveti zrtve?
sfsn
ko je jna izdao naredbu?naoruzavanje srba od strane jna smatras legalnim?
zasto srbi nisu pristali na konfederaciju u sfrj?
zasto je milosevic potpisao deyton?
zasto su srbi prebacivali fabrike iz bih u srbiju gdje su i dan danas?.....
- seln
Nisi ti toliko glup, srpko, kao sto se prodajes...i to samo onda kad hoces da izbjegnes odgovor. Samo, nisu ni "turci" toliko glupi kakvim ih ti smatras.SFSN wrote:Ево да поновим твој пост....и да проучимо заједно гдје ти спомињеш Шешеља, САНУ, Милошевића и остале ''добронамерне''....seln wrote:Onda ne gledaj u ogledalo, Djogo...ja sam smrdljivi parfem spomenuo samo usput, a ti si to uzeo kao povod da se uopste ne osvrnes na SANU, Milosevica, Seselja i ostale "dobronamerne"...SFSN wrote:
Оно што ме занима, али конкретно....шта је то што теби смета са САНУ....? ...мислим конкретно...можеш ли ми цитирати?Da te podsjetim da je bilo fino i bajkovito dok nije "dosao Vozd" (sjecam se i reklame za onaj smrdljivi parfem). Sad, jesu li se neki pretvarali i samo cekali da "Vozd dodje" ili ih je Vozd zaveo, to ne znam.
Znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio mojim pitanjem i nikakve jezicke akrobacije ti nece pomoci. Odgovori ili priznaj da nemas odgovor.
Apropos Cetnicke Akademije Nauka i Umetnosti: ne znam citirati niti mi se sada trazi onaj tariguz koji su izdali. Smeta mi jer su nacionalisti, cetnici, podlaci, oportunisti, pizde. Je li dovoljno?
Ti ljudi su sramota za umjetnost i nauku i pitam se kako ih nije stid da se zovu intelektualcima. Ali kad vidim sta ti pises, postane mi jasno. mircerka je u pravu: ti samo bacas kosti i veselis se "jaaano, kako se udi turci polomise da mi odgovore". Ne porices ti zlocine, ti se ponosis njima...samo ne mozes otvoreno da kazes, jer ne zelis ban.
-
SFSN
Довољно је да видим да немаш појма о чему причаш и да немаш појма гдје покушаваш да избијешseln wrote:Nisi ti toliko glup, srpko, kao sto se prodajes...i to samo onda kad hoces da izbjegnes odgovor. Samo, nisu ni "turci" toliko glupi kakvim ih ti smatras.SFSN wrote:Ево да поновим твој пост....и да проучимо заједно гдје ти спомињеш Шешеља, САНУ, Милошевића и остале ''добронамерне''....seln wrote: Onda ne gledaj u ogledalo, Djogo...ja sam smrdljivi parfem spomenuo samo usput, a ti si to uzeo kao povod da se uopste ne osvrnes na SANU, Milosevica, Seselja i ostale "dobronamerne"...
Znas ti vrlo dobro sta sam ja mislio mojim pitanjem i nikakve jezicke akrobacije ti nece pomoci. Odgovori ili priznaj da nemas odgovor.
Apropos Cetnicke Akademije Nauka i Umetnosti: ne znam citirati niti mi se sada trazi onaj tariguz koji su izdali. Smeta mi jer su nacionalisti, cetnici, podlaci, oportunisti, pizde. Je li dovoljno?
Значи, све ме занима - по чему ти доносиш своје закључке? ...По Авазу?
Ево, било би лијепо да ти конкретизујеш своју изјаву...и кажеш:''Е, ово ово и ово је учинио овај и овај и овај из САНУ, и то је срамота...''...немој тих генералних изјаваTi ljudi su sramota za umjetnost i nauku i pitam se kako ih nije stid da se zovu intelektualcima.
Какви Турци, човјече???.....не контам....Мирцерка је као и у доста случајеваAli kad vidim sta ti pises, postane mi jasno. mircerka je u pravu: ti samo bacas kosti i veselis se "jaaano, kako se udi turci polomise da mi odgovore".
Као човјек који презире било какав злочин и као човјек којем је људски живот светиња згрожен сам над оваквом изјавом...и као нормалан човјек сматрам да ми је нормалан резон да НИЈЕДНО биће на планети не може одобравати злочин, а тек поносити се таквим идиотизмом је посебан облик патологије.....тако да сам шокиран у помисли да неко може изјавити овако нешто, односно да неко НОРМАЛАН може изјавити тако нешто, и логика налаже да само ненормална личност може према свом слиједу мисли и према себи познатој шеми одобравања и поноса злочином претпоставити да има још неко сличан као што је , управо та поремећена особа.... што ће рећи, лимитирани људи УВИЈЕК полазе од себе, односно народски речено:''Свак' се чеше, гдје га сврби....'' илити ''Ко о чему, курва о уштипцима...''Ne porices ti zlocine, ti se ponosis njima...samo ne mozes otvoreno da kazes, jer ne zelis ban.
Last edited by SFSN on 16/10/2007 11:53, edited 1 time in total.