Srbija pristupila ODKB

Korisničkoime

#51 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Korisničkoime »

Shahab wrote:Šta Bošnjaci imaju što se vrte u krugu ubleha i fraza zadnjih dvadeset godina. Možda ne bi bilo loše da i BiH pristupi u ODKB. Svakako je Rusija članica OIK. U Rusiji muslimani žive izrazito dobro. Pogotovo u gradu Kazanu. Hrvatsku je Njemačka integrisala u svoj sferu. Mi smo na Balkanu gdje su izmješani pravoslavci i muslimani. Najgora opcija je ni vamo ni tamo. Moja opcija je da idemo na istok...Tamo je i Turska...
Da Turska ode do vraga da li bi i ti krenuo za njom? Ne znam ali osjećam da si na ideologiji "Turska je naša mati". Nije nama mati niko niti ikada bio niti će ikada biti. Mi moramo da prestanemo da kao nekakvo siroče letimo vazda pod nečije skute. Da idem s ljudima koji su nas do jučer ubijali mora da se šališ. Nemamo mi ništa od toga što u Kazanu muslimani izrazito dobro žive ni Kazan s nama ni mi s Kazanom veze nemamo.
Mi ako ne dođemo tobe neće nam ni Nato ni EU ni SAD ni Turska a pogotovo ODKB pomoći. Ma koliko god uber Bošnjaci i uber muslimani koji usput ne znaju razlikovati jedno od drugoga mrzili mrske krstaše iz NATO pakta i slinili za hedijom Saudijaca i za vojnom moći Turske nama je geografski, geopolitički, privredno, kulturno, ideološki, vojno najbliža zapadna Evropa i njihove organizacije NATO i EU. Kamo sreće da nas uopšte hoće po svim kriterijima su oni najpogodniji i najbolji izbor. Samo postavljanje pitanja NATO ili ODKB je smiješno a da ne govorim o odluci za ODKB. Kao drugo mi se malo počeli ponašati kao mlada hoćul tamo hoćul vamo pitanje je ko nas ovakve kokuze uopšte hoće.
Bosnolog

#52 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Bosnolog »

Image

Srbistan postaje evropski Kubistan,....Sto drugo ocekivati od cetnickog Vojvode Nikolica i Zlobinog gubitnika Gicka kremenadle nego da obznane do kraja ono sto su im istinske nakane. Problem je sto su kokuzaneri i sto im treba lova od Zapada kojeg bi rado pregazili sa Rujama kao i region samo da ih zapadne, sanjajuci krah EU i Amerike.

Dodik je odavno postao ruska izvidnica i prethodnica, koja ne izlazi iz Put-In ovog pakasa,...... :D

Ovo je odlicna vijest za BiH i komsiluk,....Cetalji igraju igru otkriveno i do balcaka iskreno u svojim prorusko satelitskim namjerama o cemu sam pisao cesto,....

Turci ce sve jace poklapati Balkan,....Amerika im daje odrijesene ruke,....

Eh kako se samo u Wasingtonu baskare i koliko su se tamo udomacili da Vam je znati,...... :D

NATO, citaj Amerika ce jace otvoriti okice na Balkan kao strtateski vazan dio njihovih interesa i ubrzati hermeticko zatvaranje Srbistana, to jest onog sto ostane od njega,.
Eöl Mornedhel

#53 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote:eto kako treba biti na stranim sajtovima i forumima. samo mi nije jasno do kad ce biti skriven slon kod srba,mojih sunarodnika.
neverovatno.
Ne skriva se više, sada sam čuo na vestima RTSa da krajem maja u Luku Beograd trbaju da uplove brodovi ruske ratne mornarice "Admiral Kuznjecov" i "Petar Veliki".
vivace

#54 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by vivace »

Eöl Mornedhel wrote:
vivace wrote:eto kako treba biti na stranim sajtovima i forumima. samo mi nije jasno do kad ce biti skriven slon kod srba,mojih sunarodnika.
neverovatno.
Ne skriva se više, sada sam čuo na vestima RTSa da krajem maja u Luku Beograd trbaju da uplove brodovi ruske ratne mornarice "Admiral Kuznjecov" i "Petar Veliki".
stvarno,ili se zezas ?
Bodkin

#55 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
vivace wrote:
stvarno,ili se zezas ?
:lol: :D nisi vidjela na b92? :lol:
:lol: :lol: :evil:
Eöl Mornedhel

#56 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote:
stvarno,ili se zezas ?
Ta dva broda su dugačka oko 300 metara i imaju gaz od 10 metara, a pride sem dela kroz Srbiju ostatak Dunava je NATO teritorija. Dotični brodovi će uploviti u beogradsku luku kada Rujke sprže USA i severozapadnu Evropu termonuklearnim bombama a sa onim što im ostane od doomsday arsenala prošire korito Dunava od ušća u Crno More do Beograda. Daklem, malo manje verovatno nego da se sutra Toma Grobar iskrca na Mars i proglasi isti za SAO.
akcid

#57 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by akcid »

Eöl Mornedhel wrote:
vivace wrote:
stvarno,ili se zezas ?
Ta dva broda su dugačka oko 300 metara i imaju gaz od 10 metara, a pride sem dela kroz Srbiju ostatak Dunava je NATO teritorija..
Niko nema pravo na uzurpaciju prava plovide međunarodnim riječnim tokovima, niti ko ima pravo na ekskluzitivitet nad istim
Eöl Mornedhel

#58 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

sherbett wrote: Rusija na neki način jest "matična" civilizacijska zemlja Srbima
Sada ću ja ko vivače: el ti mene zezaš?
akcid wrote:Niko nema pravo na uzurpaciju prava plovide međunarodnim riječnim tokovima, niti ko ima pravo na ekskluzitivitet nad istim
Aj napravimo dil: ja tebi obezbedim neku rashodovanu brodicu rečne mornarice, nako lepo naoružanu, ti probaj da uploviš u deo Dunava u Mađarskoj i javi mi posle kako si prošao.
Challenger__

#59 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Challenger__ »

Banalizuješ, ali, 'ajde, danas je to moderno.
Eöl Mornedhel

#60 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

Challenger__ wrote:Banalizuješ, ali, 'ajde, danas je to moderno.
'el ja? I ako je "ja" šta banalizujem?
radostan dan

#61 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

sherbett wrote:...i svi se zlobno nasmijaše :D
di je radosni? :mrgreen:
prebacuje ruse inkognito preko grane i markira domače izdajnike i stvane pvačenike u kvugu beogvadske dvojke...
Haj Vozdra

#62 Re: AW: Srbija pristupila ODKB

Post by Haj Vozdra »

Modove,Admine nek pitaju ove ljude sa http://poster.freddy.lt koji su napravili ovaj program, dajte im zadnju ip adressu koji je koristio i oni vam moraju dati pravu IP, ako treba i nalog od policije, ili se predstavite kao Admini Klix.ba :)

Za onog četu što spama klix
Eöl Mornedhel

#63 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

radostan dan wrote:prebacuje ruse inkognito preko grane
<pljusak po čelu> bemti, kako se ja ne setih kako da se izbegnu logistički problemi. OK, će se dosetim kako da prebacim Topole i Smreke, to garant nisi smislio.
radostan dan wrote:i markira domače izdajnike i stvane pvačenike u kvugu beogvadske dvojke...
proleće, puko akvarijum
radostan dan

#64 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

u otkrivanju -elemenata- i pripremi terena za ulazak žirinovskog, isinbajeve i medvedeva, nesebičnu und krucijalnu pomoć nam pruža micika.
radostan dan

#65 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

Image
Eöl Mornedhel

#66 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

radostan dan wrote:žirinovskog
tststs, s'ti bre normalan? Limonov or bust.
radostan dan

#67 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

:mrgreen:

odmah koncert u areni, trling asova -pusi riot, đorđe marjanović i radmila karaklajić.
Eöl Mornedhel

#68 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

radostan dan wrote:pusi riot, đorđe marjanović i radmila karaklajić.
You win hands down. Ovo se prejebati nemože u ovom univerzumu.
Eöl Mornedhel

#69 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

Jašta smo u rodu. Rod za specijalne operacije, parapsihološko dejstvovanje po neprijateljskoj pozadini.
radostan dan

#70 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

sherbett wrote:jeste vas dvoje nešto u rodu? :roll:
jesmo, ali nismo kompletni, nema sestre vivace prepodobne...
radostan dan

#71 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

jel s čedom mirotočivim? :mrgreen:
Eöl Mornedhel

#72 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by Eöl Mornedhel »

sherbett wrote: blagočestiva sestra andante allegro otišla da deli flije na trg republike, pravo pod konja :D
vivače smo poslali u Čelabinsk na reedukaciju.
Sa druge strane, na Trgu je - uz još stotinak lokacija u Srbiji - za sutra najavljen najimpresivniji performans art u istoriji pod nazivom "Vjerica Radeta na sto lokacija istovremeno recituje stihove Alistera Kroulija". Marina Abramović je samo zajedljivo procedila "Bem ti život, trudim se iz petnih žila već 40 godina a ona amaterka će da me prešiša u jednom danu"
radostan dan

#73 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

odična prilika da se opet susretnemo sa likom i opusom starog rusofila ivane žigon.
vivace

#74 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by vivace »

ta ivana je lepo svirala klavir ...a vidi sta ispade od nje. :-)
radostan dan

#75 Re: Srbija pristupila ODKB

Post by radostan dan »

kolio sam čuo, od nje je ispalo dijete, to jest porodila se, što je divno, obzirom da je bila jako bolesna.
jesi na to mislila?
nisi, nego ono drugo?
e pa moraš da znaš, nema rusofila bez slovenačkog rusofila.
Post Reply