Nova im je "Boze pravde", bezbeli su nostalgicni za monarhijom, njenim braniteljima (chitaj chetnicima). A zastava, klasika...

Sto se tice toga ko je imao pravo da je pjeva a ko ne, trebali biste znati da je Kralj Karadjordjevic osnovao prvu Jugoslaviju i da je ujedinjenje juznih Slovena bila njegova ideja, dakle Srpska ideja, i ako neko imao pravo da je pjeva to smo bili mi, a ne vi, jer etnicki vi i niste sa Juga, nego sa Istoka, iz male Azije.
ne mogu višegrbavica70 wrote:Ne, pardon...bili ste tu kada su na Balkan slijetjeli prvi Marsovci i mnogo prije dolaska Rimljana...a mi Srbi smo deportovani pravo sa Antarktika i od vas preuzeli Pravoslavnu vjeru a vi od nas Islam. Kada su dosli Turci u 14 vijeku, preuzeli su katolicanstvo i uveli na toplu vodu i struju...
Ovako ce da bude vasa istorija jos malo...ako vec i nije.
A ti si mali padao, kad je bio cas geografije..ili previse se zadrzavas na Serbian Cafeu?Saraajlija wrote:Beogradski pasaluk je opet oko trideset puta veci od 27 procenata Bosne na kojima Turci danas zive...Pitam se samo na koliko cete procenata Bosne zivjeti za pedeset godina?Zar svarno mislite da mozete pobjediti?Ni dva miliona otpadnika protiv deset miliona srba...Kolika je kvota na vas?
Vi ste sa ideologijom velike Bosne objavili Srbima rat, sto ste i dobili. Ne znam ko je govorio da je nebeski narod niti me se tice a u blato pljusnuli nismo...I gdje su to Srbijanci, ja ne znam ni jednog, a ti ?_Sanjin_ wrote:grbavica30 vi ste sa svojom ideologijem tako zvane velike srbije odveli bivsu jugu u nestanak , za sebe ste govorili da ste nebeski narod , ali vidis pljesnuste u blato . ostaje vam samo da pjevate onu vasu "anterija i opanci , po tome se znaju srbijanci " hej covjece obucite cipele necete u opancima u evropu:D:D