Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
-
ribar26
#1 Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Cijenim svaku inicijativu info.nezavisnog izvjestavanja.Cijenim i podsticem adresu na kojoj sam.Drago mi je da ste nadmasili duplo kurvanjski list od kurvanjskog vlasnika Radoncica novog Gavrila Principa u BiH.Htio bih sugerirati ,da postavite listnge ,makar obojene da se razlikuju jadan od dr.Ustvari , promakla vam je vijest da su prije par dana namlacjena 3 TRI gradjanina naseg grada od udbasko poslanih banditskih vlada sa nase istocne strane preobucenih u Radoncicevim tunelima zla i kriminala. 27-mog januara, u Rajvosa ,gdje su i rodjeni, na humanitarnoj pomoci odgojeni, bivaju prebjeni od srbijanske ubacene bagre. I X com nista.Ja sam vas skoro ubacio u intimu,ali kad vidim da pustite onu novinu ,koju ste superorno nadmasili a kojoj mi je mrsko da spomenem ime,niste uskocili u odbranu sarajevske djece koja pohadjaju visoke nivoe obrazovanja.Sta je bilo u x-com.Dosla su djeca od roditelja koji su bili u srpskoj vojsci i ubbbiijali nas sa "jevrejskog,poljina,petrovica," da ne spominjem zlocinacke kanonade 1993-4 kad im je MRSO legenda sjebao koncepciju na zucu gdje smo u dobra doba lovili stiglice.Znaci da i vi padate u okupaciju (laganu) ali sigurnu ? Samo u koliko slika a mozda su vasa sljedeca i mozda , nedaj boze bolnija !
- amrica
- softly
#3 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Evo sinoc pade malo snijega, a ovi jos ne ciste.
Drugim rijecima - evo na sta lici forum kad se maknu zestoke teme i jaki forumashi.
Bas je sad dosadno ovdje, top tema - sta ste danas jeli!
Ima li ko da zapocne pravu pricu?
Drugim rijecima - evo na sta lici forum kad se maknu zestoke teme i jaki forumashi.
-
Abacija
#4 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Ja sam se nadao da ces ti biti jedan od jacih forumasa, da ce nove teme frcati svaki drugi dan. Ali sam se razoracao...softly wrote:Evo sinoc pade malo snijega, a ovi jos ne ciste.
-
ribar26
#5 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Doktore svih nauka!! i ja senadao od tebe da razvijes sprehu a ti odjednom "savija pu" ?
- vaca
#6 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
o čemu se ovdje radi? 
- Loulou
-
ribar26
#8 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Esoftly wrote:Evo sinoc pade malo snijega, a ovi jos ne ciste.
, cijenjena Softly !! Napravi kaficu i stizem!
- softly
#9 Re: Srbija,bosnjaci,nastavak rezanja intelekta po srpski
Pogledaj broj mojih postova, moje zapocete teme i njihovu posjecenost.Abacija wrote:Ja sam se nadao da ces ti biti jedan od jacih forumasa, da ce nove teme frcati svaki drugi dan. Ali sam se razoracao...softly wrote:Evo sinoc pade malo snijega, a ovi jos ne ciste.
Ima li ko da zapocne pravu pricu?![]()
![]()
Pa to uporedi sa svojih 4000 tisuce postova!
Da si ti neki forumas davno bi te banovali!
Kao sto su banovani svi veliki forumashi.
E kad se samo sjetim al se nekad dobro forumalo.
Bash!
@ribar, izvini ali ovo nem veza s tobom ni sa tvojom temom...