SRBI:))

Locked
Fudo387

#376 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

Connaisseur Karlin wrote:Jevreji su najpametniji, nisu se borili u ratu, i cijela istorija Jevreja je obuhvacena borbom za ezgistneciju ali znanjem, a ne koristenjem oruzja
Inace, IDF se gadja teorijama relativeta. :lol:
Dok nisu napravili vojsku sutalo ih s noge na noge kako se kome nadigne.
insomnia78

#377 Re: SRBI:))

Post by insomnia78 »

Kod partizana, u koje se nasi "jugosloveni" kunu bi za ovakve price o domovini, NoB-u, nekim "naivnim" propitivanjima i cime se vec sluzu peta kolona popio metak ili odrobijo u najmanju ruku. Pa da si nosilac spomenice a ne slucajno rat proveo na "terotoriji pod kontrolom armije"
insomnia78

#378 Re: SRBI:))

Post by insomnia78 »

Fudo387 wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Jevreji su najpametniji, nisu se borili u ratu, i cijela istorija Jevreja je obuhvacena borbom za ezgistneciju ali znanjem, a ne koristenjem oruzja
Bog ti jadan kad zaspu palestince enciklopedijama
Fudo387

#379 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote:
Kad se pomarisu sa hamasom sve jedan drugom dodaju pitagorinu teoremu, ovi ga odmah naberu. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#380 Re: SRBI:))

Post by _BataZiv_0809 »

Connaisseur Karlin wrote:
Jevreji su najpametniji, nisu se borili u ratu, i cijela istorija Jevreja je obuhvacena borbom za ezgistneciju ali znanjem, a ne koristenjem oruzja, jer koristenje oruzja je najprimitivniji nacin sukoba mejdu ljudima ;-)

u vecini ratova, ljudi ne odlaze na ratni fornt doboovljno, zato je Bato tvoja izjava bajka za malu djecu :D
Al ti lupas to je cudo :D

Namignuo ti Kralj Izraela koji je tu titulu osvojio na izboru za miss :D

Image
hAZNADAR

#381 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

_BataZiv_0809 wrote:
hAZNADAR wrote:
Da, ispalio, razgulio, zdimio,... jos za rata u Hrvatskoj. Moj izbor - moja stvar - pojedi se od muke. Ne pricamo ovdje o ratnim operacijama i ko je kriv za izgubljene bitke - vec o opcem pljuvanju po Bosnjacima. Te turkofili, te okupatorske sluge, te skrnave stecke, te sprdnja sa genocidom, te pola rezervoara za frtalj Bosne(glavni vic u BL), te opci ponizavajuci ton.

I takvima imam pravo odgovoriti makar da sam rodjen vani, treca generacija bosnjackih imigranata, ili razgulio u ratu iz opkoljenog Sarajeva a kamoli Banjaluke. Koji si ti Q i ti i war da si umisljate privilegiju pljuvanja po Bosnjastvu zbog navodnog Zlatnog Ljiljana? Ili mjesta boravka kojeg ste sami izabrali? Halo ba, ko vam je dao certifikat i tu bolesnu ideju da ovdje odlucujete ko ima pravo glasa a ko ne? Na opcoj temi koja uopce ne kaci ni rat ni boravak da odlucujete ko je diskvalifikovan a ko privilegovan? I to na osnovu fiktivne istine koja se lako moze slagati. Kao da je problem slagati o svojoj proslosti ovdje i izigravati Ramba. Sta sutra da utvrdite da nije bilo genocida u Srebrenici, da je Alija poceo rat,.. - imate kvalifikaciju za to mozda vecu nego neko drugi?

Znamo jako dobro da serete i po ljudima koji se predstavljaju kao veterani i zive u BiH.
Pljuvacima je lako naci paravan.
Izbor velis?

"Ljudi imaju pravo na izbor. To je univerzalno pravo čoveka dok su okolnosti života manje više normalne, dok društvo i država funkcionišu po pravnim i moralnim regulama. U izmenjenim, bitno pogoršanim uslovima socijalnog života, u uslovima agresije, opšte pobigibelji, i masovnog uništenja prirodnih i ljudskom rukom stvorenih dobara, sloboda izbora logički se sužava. Pravne i moralne regule dobijaju na snazi, društvena sudbina nadilazi pojedinačne. Pooštravaju se etički zahtevi: je li moralno otići, a biti pravno obavezan i psihofizički sposoban za odbranu?"

Jovan Divjak, "Ne pucaj"
Hej fakat si jadan sa tim pokusajem prebacivanja krivice i sl. Dijaspora se broji u stotinama hiljada i svi su izasli na samom pocetku rata u BiH a neki poput mene i prije. Licno Divjak vise puta pravio turneje za svoj fond, licno sa njim sjedio poslje predavanja u Kopenhagenu,.. i ocekujes da ces sa tom glumom tobozeg morala moci skrenuti paznju sa bljuvotina izrecenih o Bosnjacima. Mozda nekoga na tribini odusevis Sveckom ali izrecene bljuvotine od tvoje grupacije se ne brisu.
Svecka i rat ti nisu neki jak argiment kada se prica o bosnjackoj turkofiliji, slavi sultana, bosnjackom licemjerju, bosnjackom skrnavljenju stecaka, pateticnom genocidu i pola rezervoara za frtalj Bosne. Jadan si i ti i tvoj pokusaj da pomognes jaranima.
LBVIEW

#382 Re: SRBI:))

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Kod partizana, u koje se nasi "jugosloveni" kunu bi za ovakve price o domovini, NoB-u, nekim "naivnim" propitivanjima i cime se vec sluzu peta kolona popio metak ili odrobijo u najmanju ruku. Pa da si nosilac spomenice a ne slucajno rat proveo na "terotoriji pod kontrolom armije"
Samo anonimno, inace je druga prica. :D
Zamisli djenerala kako u nekoj kafani prica serpsku "posalicu" o frtalj teritorije, ili onog subaru kako propituje
o ratu, kako bi se proveli. :izet: Fudo ce se nahvatati sevapa ako onog djeneralcica izvede na cugu. :D
Fudo387

#383 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:
insomnia78 wrote:Kod partizana, u koje se nasi "jugosloveni" kunu bi za ovakve price o domovini, NoB-u, nekim "naivnim" propitivanjima i cime se vec sluzu peta kolona popio metak ili odrobijo u najmanju ruku. Pa da si nosilac spomenice a ne slucajno rat proveo na "terotoriji pod kontrolom armije"
Samo anonimno, inace je druga prica. :D
Zamisli djenerala kako u nekoj kafani prica serpsku "posalicu" o frtalj teritorije, ili onog subaru kako propituje
o ratu, kako bi se proveli. :izet: Fudo ce se nahvatati sevapa ako onog djeneralcica izvede na cugu. :D
Sevapi se tesko zaradjuju, ali se izuzetno brzo trose.
Ponuda stoji, od mene je pice, meza, i raja ako ga neko htijedne sutat.
Ako slazem, dabogda crko.
Connaisseur Karlin

#384 Re: SRBI:))

Post by Connaisseur Karlin »

insomnia78 wrote:
Fudo387 wrote:
pa decki dragi moji, pa nisu jevreji iskljucivo sinonim za Izrael i SAD :kiss:
muha_sa

#385 Re: SRBI:))

Post by muha_sa »

samo da recem :-D

pratim
Connaisseur Karlin

#386 Re: SRBI:))

_BataZiv_0809 wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
Jevreji su najpametniji, nisu se borili u ratu, i cijela istorija Jevreja je obuhvacena borbom za ezgistneciju ali znanjem, a ne koristenjem oruzja, jer koristenje oruzja je najprimitivniji nacin sukoba mejdu ljudima ;-)

u vecini ratova, ljudi ne odlaze na ratni fornt doboovljno, zato je Bato tvoja izjava bajka za malu djecu :D
Al ti lupas to je cudo :D
hoces reci da bi rado isao u rat :oops:
Connaisseur Karlin

#387 Re: SRBI:))

muha_sa wrote:samo da recem :-D

pratim
:kiss:
KENJAC

#388 Re: SRBI:))

Post by KENJAC »

Blek Stena wrote:
KENJAC wrote:I.... šta odlučiste ? Kaki su Srbi ? Valjaju li izašta ?
tebe ce prvog :izet: ...da se razmnozavas :D
Ma vole oni mene, pa normalno je i do sexa da dodje .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#389 Re: SRBI:))

Post by _BataZiv_0809 »

hAZNADAR wrote: Hej fakat si jadan sa tim pokusajem prebacivanja krivice i sl. Dijaspora se broji u stotinama hiljada i svi su izasli na samom pocetku rata u BiH a neki poput mene i prije. Licno Divjak vise puta pravio turneje za svoj fond, licno sa njim sjedio poslje predavanja u Kopenhagenu,.. i ocekujes da ces sa tom glumom tobozeg morala moci skrenuti paznju sa bljuvotina izrecenih o Bosnjacima. Mozda nekoga na tribini odusevis Sveckom ali izrecene bljuvotine od tvoje grupacije se ne brisu.
Svecka i rat ti nisu neki jak argiment kada se prica o bosnjackoj turkofiliji, slavi sultana, bosnjackom licemjerju, bosnjackom skrnavljenju stecaka, pateticnom genocidu i pola rezervoara za frtalj Bosne. Jadan si i ti i tvoj pokusaj da pomognes jaranima.
O ovome nisam rekao ni rijeci.

Ja sam se referisao samo i iskljucivo na tvoj kredibilitet da nekome nesto licno spocitavas.
Connaisseur Karlin

#390 Re: SRBI:))

_BataZiv_0809 wrote:
hAZNADAR wrote: Hej fakat si jadan sa tim pokusajem prebacivanja krivice i sl. Dijaspora se broji u stotinama hiljada i svi su izasli na samom pocetku rata u BiH a neki poput mene i prije. Licno Divjak vise puta pravio turneje za svoj fond, licno sa njim sjedio poslje predavanja u Kopenhagenu,.. i ocekujes da ces sa tom glumom tobozeg morala moci skrenuti paznju sa bljuvotina izrecenih o Bosnjacima. Mozda nekoga na tribini odusevis Sveckom ali izrecene bljuvotine od tvoje grupacije se ne brisu.
O ovome nisam rekao ni rijeci.

Ja sam se referisao samo i iskljucivo na tvoj kredibilitet da nekome nesto licno spocitavas.
Bato, a sto je tvoj kredibilitet ;-)
junior3

#391 Re: SRBI:))

Post by junior3 »

pratim
+1

Oooo hamu. :mrgreen:
muha_sa

#392 Re: SRBI:))

Post by muha_sa »

junior3 wrote:

pratim
+1

vozdra i bite :-D

i jedan za Karlinku :kiss:
Fudo387

#393 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:
junior3 wrote:

pratim
+1

vozdra i bite :-D

i jedan za Karlinku :kiss:
...fali pm, i eto ga, parada ponosa. :D
halali muha, ti si kolateralna steta. :lol:
junior3

#394 Re: SRBI:))

Post by junior3 »

Ne fali vama niko kako ja vidim, dobro se gonite i između sebe. :mrgreen:
muha_sa

#395 Re: SRBI:))

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote: ...fali pm, i eto ga, parada ponosa. :D
ja spreman :) imaš neštA protivU nas paradera :?

Image
KENJAC

#396 Re: SRBI:))

Post by KENJAC »

Skuplja se raja na SRBE ! Znaju da dje su Srbi tu je meza, tu je cuga, 'armonika a mozda i nesto zensko bude !
Nije ovo ko one blijede teme tipa DF , Nasa Stanka ili prokletstvo vodosnadbijevanja ...
Fudo387

#397 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:

Image
..u duhu je teme, udure je. :lol:
General War

#398 Re: SRBI:))

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:Jasta je, jos se valjutaju niz kaldrmu u zalu za tobom Ceka tebe da dodjes do bosne pa cemo zajedno ko Boro i Ramiz
Necemo k'o Boro i Ramiz, odvescu te u kafanu i ti budi ono sto jesi, ne smije te niko dirat'.
Da bar jednom u zivotu dises k'o insan, pa makar i ja upamtio. :lol:
Nikije problem, i ti budi ono sto jesi nesmije te niko pipnut, povedi i momka, iovako turista ima bas ce te se uklopit. :mrgreen:
junior3

#399 Re: SRBI:))

Post by junior3 »

muha_sa wrote:

Image
Šta će mu smetat', navik'o je u čemerici redovno je sa njima. :mrgreen:
insomnia78

#400 Re: SRBI:))

Post by insomnia78 »

Connaisseur Karlin wrote: pa decki dragi moji, pa nisu jevreji iskljucivo sinonim za Izrael i SAD :kiss:
Mislis obrnuto?
Kako nisu. Izrael je najbolji primjer. Od nekadasnjeg faraona do danasnje pudlice Sisija
Locked