To je otac muftije Muhameda Jusufspahića!Danguba wrote:
Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH?!
- filosofman
#51 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
-
oakville
#52 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Meni liči na djeda Tome Grobara , pljunuti unuk 
- filosofman
#53 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH

Ovaj muftija je pravi muftija, muftija mira i pomirenja među ljudima i nacijama.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#54 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH

донт вори би хепи
и тата му је добио орден са крстом за заслуге
- japin_mutapi
#55 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
jedan ljubi zastavu izraela drugi nosi orden i krst oko vrata za koji je dobio za "zasluge"
strašnih muftija
strašnih muftija
- filosofman
#56 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Čovjek mira i pomirenja među ljudima i narodima.filosofman wrote:To je otac muftije Muhameda Jusufspahića!Danguba wrote:
- filosofman
#57 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Jedan je Bog i Jevrejima i muslimanima i hrišćanima!japin_mutapi wrote:
донт вори би хепи
- filosofman
#58 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Pa i papa neki dan se molio u džamiji u Istambulu/Carigradu, pa u Palestini hrišćani otvorili Crkve muslimanima da se mole, muslimani hrišćanima otvorili džamije u Americi.japin_mutapi wrote:jedan ljubi zastavu izraela drugi nosi orden i krst oko vrata za koji je dobio za "zasluge"
![]()
![]()
![]()
![]()
strašnih muftija
- zgembomaratonac
#59 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
On dolazi po srpsku decufilosofman wrote:Ovaj muftija je pravi muftija, muftija mira i pomirenja među ljudima i nacijama.

- filosofman
- japin_mutapi
#61 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
ко нас бре завадиfilosofman wrote:Jedan je Bog i Jevrejima i muslimanima i hrišćanima!japin_mutapi wrote:
донт вори би хепи
- Sezam
#62 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Cuj Robert de Niro otac muftije Muhameda Jusufspahica?filosofman wrote:To je otac muftije Muhameda Jusufspahića!Danguba wrote:
-
Nomo
#63 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
ubojito dobro receno . ubitacno . direkt u glavu ko muhamed ali .zgembomaratonac wrote:Nemaju ni bh-pravoslavci veze sa Srbima pa se niko ne buni što se tako izjašnjavaju. Demokratsko pravo svakog građanina je da se izjasni kako god želi pa čak i da oslabi srpski i hrvatski položaj u BiH (isto kao što bh-kršćani već odavno slabe položaj Bošnjaka izjašnjavajući se kao Srbi i Hrvati i to uz insistiranje na razne nepravedne privilegije: konstitutivnost, naciokratiju i vječito nagrađivanje agresije i genocida).dalje wrote:Nemaju ova tri gospodina veze sa Srbima. Oni su samo pokazatelj koliko duboko pojedini bosnjački političari kopaju ne bi li kako oslabili srpski i hrvatski položaj u BiH.
-
Nomo
#64 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
filosofman wrote:filosofman wrote:Ovaj što govori o nekim bošnjačkim džamijama i kako Srbi muslimani nemaju svojih kao džamija, očigledno ne poznaje ni Islam kao religiju, koja ne pravi razlike po nacionalnoj pripadnosti već sve muslimane drži jednakim ma kako se nacionalno izjašnjvali, čak Islam po sebi i ne pridaje nikakakav značaj tim nacionalnim odrednicama.Znači za Islam nije ni u kojoj prednosti Bošnjak musliman nad Srbinom muslimanom i obratno, već su jednaki.Pa ukoliko se eventualno i desi da neko od Bošnjaka bude branio i zabranjivao da Srbi muslimani idu u takozvane "bošnjačke džamije", pa ništa onda će i Srbi muslimani "poput vehabija", naravno iz različitih razloga (zbog diskriminacije i neprihvatanja od Bošnjaka muslimana) da se odvoje i prave svoje džamije i religijske objekte, pa ako neko ne bude dao i dalje u džamije može se napraviti i Srpska islamska zajednica, a muftija bi mogao biti Jusufspahić.Zašto ne?!
je li ovo otac i sin ili sta ....slicni su
-
Haman
#65 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Bilo kako bilo ovi politicari su se izjasnili kao Srbi, svakako iz matarijalnih razloga. Sta su bili juce? Ako su se i juce izjasnjavali kao Srbi, onda su stvarno Srbi, ali ako nije tako onda bi ih trebalo odstarniti sa polozaja, jer ovakvi ljudi ne mogu posteno raditi svoj posao. Obicni moralni kolebljivci koji ce za novac uraditi sve.Takvima nije mjesto u politici.
Nikad Srbi nece nadmasiti Bosnjake u FBiH. To je velika srpska zabluda. Cak i da bivsi Vlasi i Bosnjaci pravoslavaci nisu napustali prostor FBiH opet nikad ne bi nadmasili Bosnjake, ateiste i muslimane. Malo morgen sto rece tvoj omiljeni voidja Slobodan Milosevic.
Ko je zivio u Bosni 1825.godine. To nije bilo tako davno, ali mnogi su to zaboravili. Evo izvorni srpski dokument pa procitaj

Nikad Srbi nece nadmasiti Bosnjake u FBiH. To je velika srpska zabluda. Cak i da bivsi Vlasi i Bosnjaci pravoslavaci nisu napustali prostor FBiH opet nikad ne bi nadmasili Bosnjake, ateiste i muslimane. Malo morgen sto rece tvoj omiljeni voidja Slobodan Milosevic.
Ko je zivio u Bosni 1825.godine. To nije bilo tako davno, ali mnogi su to zaboravili. Evo izvorni srpski dokument pa procitaj

-
Haman
#66 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Bilo kako bilo ovi politicari su se izjasnili kao Srbi, svakako iz matarijalnih razloga. Sta su bili juce? Ako su se i juce izjasnjavali kao Srbi, onda su stvarno Srbi, ali ako nije tako onda bi ih trebalo odstarniti sa polozaja, jer ovakvi ljudi ne mogu posteno raditi svoj posao. Obicni moralni kolebljivci koji ce za novac uraditi sve.Takvima nije mjesto u politici.

-
Ripicipi
#67 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Je l' to sve sto je ostalo od Bosnjaka i bosnjacke politike, da su masovno pocnu izjasnjavati kao Srbi??Nomo wrote:ubojito dobro receno . ubitacno . direkt u glavu ko muhamed ali .zgembomaratonac wrote:Nemaju ni bh-pravoslavci veze sa Srbima pa se niko ne buni što se tako izjašnjavaju. Demokratsko pravo svakog građanina je da se izjasni kako god želi pa čak i da oslabi srpski i hrvatski položaj u BiH (isto kao što bh-kršćani već odavno slabe položaj Bošnjaka izjašnjavajući se kao Srbi i Hrvati i to uz insistiranje na razne nepravedne privilegije: konstitutivnost, naciokratiju i vječito nagrađivanje agresije i genocida).dalje wrote:Nemaju ova tri gospodina veze sa Srbima. Oni su samo pokazatelj koliko duboko pojedini bosnjački političari kopaju ne bi li kako oslabili srpski i hrvatski položaj u BiH.i sto je najgore istina ziva !
Poredjenje Srba iz BiH koji se izjasnjavaju kao Srbi, i Bosnjaka iz BiH koji se izjasnjavaju kao Srbi je fakat... je l' to neka zajebancija ili sta?
Par stranica ranije im yebes sve sto su postali "genocidni", a sada im aplaudiras jer su kao uradili korisnu stvar
Koja sizofrenija btj.
Takvi "ljudi" zasluziju da budu prezirani na svakom pedlju ove zemlje, ne zato sto su postali Srbi, nego sto su bijede ljudske.
- zgembomaratonac
#68 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Zašto bi dehumanizovao i prezirao ove nove posrbice na baterije kada nikome ne smeta 1500000 bh-kršćana koji se radi etnički privilegija izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati? Nisu ova tri muslimana više nemoralni od ostalih srpskohrvatski političara u BiH, a da ne govorim o raznim novokomponovanim nacionalnim "Bosancima" koji otimaju fotelje romskoj i albanskoj nacionalnoj manjini.Ripicipi wrote:Takvi "ljudi" zasluziju da budu prezirani na svakom pedlju ove zemlje, ne zato sto su postali Srbi, nego sto su bijede ljudske.
- don vito
#69 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Sve si u pravu osim da ce se isti scenarij odvijati u manjem entitetu. Zapravo, mozda hoce, ali sa zamijenjenim ulogama, gdje ce se Mitar i Jovo izjasnjavati kao Bosnjaci i uzimati mjesta predvidjena bosnjackim povratnicima. Bas me zanima hoce li tada biti kmecanja u Sarajevu ili ce raznorazna bosnjacka minderaska udruzenja cutati kao sto hinjski cute u slucaju Mirnesovih i Seferovih "srba".Arsenal Royal wrote:Radi se o čistom pragmatizmu i podkopavanju legalnih mjesta srba i hrvata. Ovo je samo početak jednog trenda koji će sve više i više uzimati maha kod Bošnjaka ne bi li se oslabio srpski i hrvatski element u federaciji i ostvarili ratni ciljevi. Nerkez Arifhodžić se izjasnio hrvatom samo da bi se dočepo ambasadoske fotelje u Italiji nešto što bi po pravilu trebalo pripasti katoličkim hrvatima.
Ovo nije fer što se radi prema srbima i hrvatima u federacijij ali šta je tu je rupe u ovom ustavu će se masovno koristit radi ostvarenja ratnih bošnjačkih ciljeva. Zaista čovjek mora biti glup da pomisli da se radi o nekom povratku korjenima i sličnim budalaštinama što se nije vratio korjenima prije nego baš sad kad se treba dočepati pozicije i plate od 3000 KM. Ljudi su po meni odličan posao uradili izjasnili se se kao bošnjaci zbog popisa a samo godinu dana poslije ko srbi ne bi li se dočepali poluga vlasti u federaciji.
Čim se ostvare ratni cilljevi u FBIH isti scenariji će se početi odvijati i u manjem entitetu. Ovo je samo jedan šablon u dijapazonu bošnjačkih politika koji za cilj ima bošnjačku nacionalnu državu.
- filosofman
#70 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Čekaj malo, ovdje niko i ne piše o tome da će Srbi brojem nadmašiti Bošnjake u Federaciji BiH već se postavilo normalno pitanje, ako se ovaj trend izjašnjvanja muslimana Srbima u Federaciji BiH nastavi, kao što su ovi muslimani Srbi u Domu naroda Federacije BiH i drugi za koje se zna a i za koje se ne zna (zna o tome mnogo više ADS FBiH?) da će tim intenzitetom Srbi muslimani brojem nadamašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH?! Nek je sada nekih 100 hiljada Srba pravoslavnih u Federaciji BiH, pa nije to ni tako neostvarivo da bude Srba muslimana i više, ako se intezitet nacionalnog izjašnjvanja Srbima nastavi?!Haman wrote: Nikad Srbi nece nadmasiti Bosnjake u FBiH. To je velika srpska zabluda.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nomo
#71 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
ricipici
.
ps . malo sam gledao i cini mi se da sam SDA forumasu dao palac . cini mi se. inace mrzim SDA iz dna duse . to je smece i olos . oni rade u korist cetnika i usatsa . plus sto su krimanlci . boze me sacuvaj kuge kolere i SDA . i ovog mirnesa i njegovog bossa . povracam . slazem se s tobom da se prelazak bosnjaka u srbina 2014 ne moze mjeriti i sa prelaskom pravoslavca bosanca prije 130 godina u Srbina . Potpuno se slazem s tobom . Ja sam Bosanac i borim se za drzavu Bosanaca . moji su heroji komsici , lovrenovici , bogicevici , divjaci , vikici , siberi , vesovici , berici , stojici ali u borbi za cjelovitu Bosnu nema pravila . U ljubavi i ratu nema pravila . rat nije prestao samo se vodi drugim sredstvima . Ja licno bi se pisao majmunom ako ce to znaciti da ce se ljiljani vijoriti u Foci Banja Luci . Spreman sam se politi katranom i perjem i govnima ako ce zastava sa ljiljanima vijoriti u Visegradu Grudama Nevesinju trebinju . Bosna moja drzava . Samo cijela od glave do pete . sta je lose u tome . Srbi htjeli veliku srbiju do beca hrvati hrvtasku do zemuna a bosanci zele svoju drzavu u svojim normalnim i nikad manjim granicama u istoriji . Ne trazim tudje , ne trazim Novi Sad ni Cacak . Trazim Bosnu . Banja Luka je grad u kojem je bilo 17 dzamija 4 katolicke crkve i jedna pravoslavna . Danasd je to ,, srpski ,, grad . po cemu i kako . genocidom . Onaj ko poznaje Banja luku ce ti reci da to naj muslimanski grad u BiH . puno vise procentualnio kroz istoriju je tu bilo vise muslimana nego li u Sarajevu . Puno vise . Jedna becanka koja zivi u Bl za vrijeme AU pise svojoj kolegici u Bec i pismo pocinje ,, javljam ti iz muslimanske Banja Luke i predivnim rijecima opisuje ljude dzamije mahale nisane vrbas . i sada tamo kokarda . nece biti nece moci . sve je prolazno samo Bosna ostaje . Neka crknu dusamni bosanski . a prvi dusmanin je SDA ( jer dijeli ) pa svi drugi ........
smanji dozivljaj . meni se ti ljudi gade i dalje . ja sam citirao sasvim drugi tekst i dao mu palac . procitaj ponovo . i na kraju krajeva mene zanima samo Bosna . Moj predmet interesa je samo i jedino Bosna . Bosna kao cjelovita drzava jednakopravih gradjana svih boja i nijansi . Sekularna . Demokratska . Centralizirana . Unitarna . Republika sa jednim predsjednikom i jednim parlamentom i jednom vladom i ministarstvima na nivou drzave i jednim suverenim narodom . Bosanskim . Sa jednim sluzbenim jezikom . Bosanskim . Podijeljena na opcine kao i prije rata . Takva me Bosna zanima i za takvu sam se borio . i takvu propagiram . sve drugo je nebitno . ova trojica balija su nebitna . cetnici su nebitni . ustase takodje . vehabije , lopovi , sda , to je sve smece koje ce jednog dana kisa odnijeti u kanalizaciju . ostace Bosna . boli me qurac za srbe i hrvate i za balije koji se za pare tako predstavljaju . boli me kita za sve osim za Bosnu i za one postene koji su izgunili i ginu i danas za bosnu . u tom kontekstu i pod tim uvjetom i u tim okvirima , otprilike podrzavam ili ne podrzavam nekog forumasa . Ko voli Bosnu i ko ju je branio treba i da je dobije . Tako je svugdje u svijetu . Nisu Njemci dobili Englesku niti su Turci dobili Rusiju . niti je Rusija dobila Afganistan niti je Japan dobio Kinu . Niti su Srbi i Srbija dobili Hrvatsku .Je l' to sve sto je ostalo od Bosnjaka i bosnjacke politike, da su masovno pocnu izjasnjavati kao Srbi??![]()
Poredjenje Srba iz BiH koji se izjasnjavaju kao Srbi, i Bosnjaka iz BiH koji se izjasnjavaju kao Srbi je fakat... je l' to neka zajebancija ili sta?
Par stranica ranije im yebes sve sto su postali "genocidni", a sada im aplaudiras jer su kao uradili korisnu stvar![]()
Koja sizofrenija btj.
Takvi "ljudi" zasluziju da budu prezirani na svakom pedlju ove zemlje, ne zato sto su postali Srbi, nego sto su bijede ljudske.
.
ps . malo sam gledao i cini mi se da sam SDA forumasu dao palac . cini mi se. inace mrzim SDA iz dna duse . to je smece i olos . oni rade u korist cetnika i usatsa . plus sto su krimanlci . boze me sacuvaj kuge kolere i SDA . i ovog mirnesa i njegovog bossa . povracam . slazem se s tobom da se prelazak bosnjaka u srbina 2014 ne moze mjeriti i sa prelaskom pravoslavca bosanca prije 130 godina u Srbina . Potpuno se slazem s tobom . Ja sam Bosanac i borim se za drzavu Bosanaca . moji su heroji komsici , lovrenovici , bogicevici , divjaci , vikici , siberi , vesovici , berici , stojici ali u borbi za cjelovitu Bosnu nema pravila . U ljubavi i ratu nema pravila . rat nije prestao samo se vodi drugim sredstvima . Ja licno bi se pisao majmunom ako ce to znaciti da ce se ljiljani vijoriti u Foci Banja Luci . Spreman sam se politi katranom i perjem i govnima ako ce zastava sa ljiljanima vijoriti u Visegradu Grudama Nevesinju trebinju . Bosna moja drzava . Samo cijela od glave do pete . sta je lose u tome . Srbi htjeli veliku srbiju do beca hrvati hrvtasku do zemuna a bosanci zele svoju drzavu u svojim normalnim i nikad manjim granicama u istoriji . Ne trazim tudje , ne trazim Novi Sad ni Cacak . Trazim Bosnu . Banja Luka je grad u kojem je bilo 17 dzamija 4 katolicke crkve i jedna pravoslavna . Danasd je to ,, srpski ,, grad . po cemu i kako . genocidom . Onaj ko poznaje Banja luku ce ti reci da to naj muslimanski grad u BiH . puno vise procentualnio kroz istoriju je tu bilo vise muslimana nego li u Sarajevu . Puno vise . Jedna becanka koja zivi u Bl za vrijeme AU pise svojoj kolegici u Bec i pismo pocinje ,, javljam ti iz muslimanske Banja Luke i predivnim rijecima opisuje ljude dzamije mahale nisane vrbas . i sada tamo kokarda . nece biti nece moci . sve je prolazno samo Bosna ostaje . Neka crknu dusamni bosanski . a prvi dusmanin je SDA ( jer dijeli ) pa svi drugi ........
Last edited by Nomo on 10/12/2014 20:06, edited 2 times in total.
-
broj dva
#72 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
-------filosofman wrote:Miješaš religiozno sa nacionalnim?! Nemaš pojma kako muslimani znaju biti fanatični srpski nacionalisti, kada se uhvate za srpstvo?!dalje wrote:Pa problem je sto Srbi nemaju ni jednu dzamiju.S2m wrote:Pa super!!!Šta je tu problem????Srbin muslimanske vjeroispovjesti!!!Ono su što su uvijek bili.Srbi.Nisu poistovijetili religiju sa nacionalnom pripadnošću!
Ova gospoda iznad mora ici u tudje dzamije.
U Srbiji zar ne ?
Jer pravoslavci rodjeni u BiH su ocigledno bosanci, ili za nuzdu bosnjaci, bas kao sto su muslimani rodjeni u Srbiji srbijanci.
- filosofman
- Batal
#74 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Čuo sam i da su se pojavili Hrvati pravoslavci u Banjaluci,baš se sve pomiješalo
Da li će Hrvati pravoslavci premašiti brojem Hrvate katolike ?
- filosofman
#75 Re: Srbi muslimani ili Srbi arapskih imena u Federaciji BiH, da li će brojem premašiti Srbe pravoslavne u Federaciji BiH
Hehehehe, heheeehee...Batal wrote:Čuo sam i da su se pojavili Hrvati pravoslavci u Banjaluci,baš se sve pomiješalo![]()
Centralna izborna komisija BiH danas je odbila ovjeru kandidatske liste zastupnika Fejzić Edhema za izbor delegata iz reda Ostalih iz Skupštine Zeničko-dobojskog kantona u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH jer se predloženi kandidat na Lokalnim izborima 2012. godine izjasnio kao Bošnjak. Odbijena je i ovjera kandidatske liste zastupnika Omanović Muamera za izbor delegata iz reda hrvatskog naroda u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH iz Skupštine Bosansko-podrinjsog kantona Goražde jer se predloženi kandidat na Općim izborima 2014, godine izjasnio kao Bošnjak. Centralna izborna komisija BiH danas je odbacila kandidatsku listu zastupnika Frašto Emira za izbor delegata iz reda Ostalih u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH iz Skupštine Bosansko-podrinjsog kantona Goražde jer prema odredbama Izbornog zakona BiH iz navedenog kantona se ne biraju delegati iz reda Ostalih.
http://saff.ba/dobojliji-rasimu-avdicu- ... KvGIdKG-c8
Last edited by filosofman on 06/01/2015 12:26, edited 2 times in total.