dobio je zuti neki dan..radostan dan wrote:nastaviš li ovako, krajnji rezultat tvojih postova biće masovno posipanje pepelom po glavi forumaša sa teme - milorad dodik, al abaut...
vec vidim kuknjavu za koji dan "chmoljo ukino sds u federaciji"
dobio je zuti neki dan..radostan dan wrote:nastaviš li ovako, krajnji rezultat tvojih postova biće masovno posipanje pepelom po glavi forumaša sa teme - milorad dodik, al abaut...
radostan dan wrote:stvarno fulaš o čemu ti pričam...
uzgred, ja sam ovdje jedini ovlašteni salonac.![]()
mislim, nisam jedini, aL sam sertifikovan, tako da...
aj zdravo, bjeŽ, neću da te nerviram...
i smanji ta slova, jer zbog njih banuju.
Ne mogu vjerovati da postoje ovako maloumni i poremeceni ljudi kao ovaj , i jos ste ga pustili da napise 220 postovaChmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» ex-Efendija
ni nalikputokaz1 wrote:Isti je položaj Bošnjaka i Hrvata u Rsu
šta im falifilosofman wrote:Treba se mnogo više politički angažovati na pravima Srba u Federaciji BiH.
Malo da se ustavno-pravno pozicioniraju u skladu sa ustavnim odredbama.japin_mutapi wrote:šta im falifilosofman wrote:Treba se mnogo više politički angažovati na pravima Srba u Federaciji BiH.
to nisu pozicioniranifilosofman wrote:Malo da se ustavno-pravno pozicioniraju u skladu sa ustavnim odredbama.japin_mutapi wrote:šta im falifilosofman wrote:Treba se mnogo više politički angažovati na pravima Srba u Federaciji BiH.
Ma nikakav problem. Tu su Bosnjaci da ispunjavaju zelje.filosofman wrote:Malo da se ustavno-pravno pozicioniraju u skladu sa ustavnim odredbama.japin_mutapi wrote:šta im falifilosofman wrote:Treba se mnogo više politički angažovati na pravima Srba u Federaciji BiH.
bujrumfilosofman wrote:Moglo bi to i bolje?
Treba se bolje odnositi i dati bolje uslove života Bošnjacima u Srpskoj, da bi i Srbima bilo bolje u Federaciji BiH.Uzajamno je to.japin_mutapi wrote:bujrumfilosofman wrote:Moglo bi to i bolje?
niko vam ne brani