Srbi iz Skandinavije najavili proteste zbog Divjakovog preda

exliberal-ex

#26 Re: Srbi iz Skandinavije najavili proteste zbog Divjakovog p

Post by exliberal-ex »

I kakve veze ima sto ovi hoce da protestvuju....svako ima pravo da protestvuje ako mu nesto smeta, prijave se policij oni daju odobrenje I mirna bosna....pa pogledajte po zapadnim zemljama non stop neki protesti...ja kad bi nabrojao koliko puta su bili protesti pred americkim konzulatom ..prodjem vidim neki protestvuju...djele letke...kazem hvala I produzim dalje ...mozda je za njih to velika stvar za mene licno samo show koji vidim kad sam na pauzi pa setam tokom rucka...
sinuhe

#27 Re: Srbi iz Skandinavije najavili proteste zbog Divjakovog p

Post by sinuhe »

Do skoro je ambasador u Stockholmu bio Srbin. Ako je bilo kakve antisrpske atmosfere ambasador je mogao uticati regularnim putevima, osim ako kao Mia Martina ne uzima od BiH samo platu.
Ako hoce imaju pravo i na ulicu da izlaze.

PS: A nije, prevario sam se. Darko Zelenika je Hrvat, a sadasnja ambasadorica Jadranka Kalmeta Hrvatica.
Last edited by sinuhe on 24/11/2013 20:45, edited 4 times in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28 Re: Srbi iz Skandinavije najavili proteste zbog Divjakovog p

Post by pici »

BHCluster wrote:Hoce li radi ovoga osnovati Srpsku republiku u Švedskoj? :lol: :lol: :lol:
irvasrBije republjik...glavni grad ispostave svetosavska kiruna...norwegian sea je severno srBski kupališni bazen, ambasadori se veĆ znaju, dušanka polovnjaČa i pangureviĆka od lukavicu...
Post Reply