Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
- insomnia78
#201 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Ambasadorica SAD-a posjetila Fakultet islamskih nauka u Sarajevu
http://www.klix.ba/clanak/170123115
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Spavas li mirno Galijasevicu Dzevdo
- O'zone
- Globalni moderator
#202 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Potvrđujem I brišem prijavuarzuhal wrote:U skladu s depešeom koja je pristigla Moderaciji jutros u 05:30 CET iz State Departmenta i novom politikom Bijele kuće koja se ima provoditi na Balkanu, tvoja prijava je odbijena...I više se nikakve prijave @hizinih pos..poс...постова неће толерисати, поготово пријаве из кругова блиских радикалним исламцима...dobojlija81 wrote:post ti je prijavljenhizo ramidovic wrote:muslimani u tzv. BiH nalaze se u panici jer ce predsednik Tramp dati dozvolu Srbima na Balkanu da zavrse zapoceti posao i ociste ovaj prostor od islamskog zivlja. Ocekuje se najpre imenovanje novog ambasadora u tzv. BiH, koji ce imati srpsko poreklo, zatim finansijska, vojna i politicka podrska srpskoj vojci i politickom vodstvu za realizaciju spomenutih projekata i ostvarenje srpskih snova. Prema pouzdanim informacijama, Trampova administracija zatrazila je, u pismenoj formi, sve planove i zelje srpskih vodja, da bi im na vreme mogli izaci u susret.i pripremiti pomoc.
- Point.
#204 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Popustilo vec. Eo im kita u celo.Ommadawn wrote:Nemoj, osaburi. Popustit ce te.Point. wrote:Kako su jadni ovi Srbi sa drkicama na Trumpa pa tacno se vidi kakav seljakluk iz njih sija. Jos su mi jadniji ovi nasi Hrvati sa istom mantrom kao Srbi. Tako su jadni postali da bi im dao treci entitet cisto onako iz merhametluka.
- fakat
#205 Re: Srbi i Donald Trump -
insomnia78 wrote:Ambasadorica SAD-a posjetila Fakultet islamskih nauka u Sarajevu
-
LSD
#206 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
" I bombardovanje je za ljude "
antologijska izjava.
Tako je aprila 1999, vojni komentator Miroslav Lazanski tješio naciju. Kad vec pominjete tog pokemona.
Tako je aprila 1999, vojni komentator Miroslav Lazanski tješio naciju. Kad vec pominjete tog pokemona.
- Gojeni H
#207 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
daddy-kool wrote:http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=239282
Делегација Српске од Трампа тражи подршку за затварање Канцеларије високог представника (ВИДЕО)
Ово је за "Спутњик" изјавио Обрад Кесић, шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону, након што је делегација Српске присуствовала инаугурацији Трампа и баловима.
Monti-Pajtovnoooooo!
: "У разговорима са људима из Кабинета Доналда Трампа и члановима Конгреса јасно смо ставили до знања да су наши приоритети да се у Савјету безбједности УН донесе нова резолуција о БиХ, а да се садашња стави по страни, како бисмо отворили процес затварања Канцеларије високог представника за БиХ. Дакле, најавили смо спремност за сарадњу и дали конкретне приједлоге, и мислим да смо наишли на велико разумијевање и ниво спремности да се са нама сарађује, а прве званичне контакте са новом администрацијом очекујем већ за 7 до 14 дана."
Према Кесићевим ријечима, дешава се управо оно што се и предвиђало након избора и Трампове побједе.
Иако још треба радити на нивоу повјерења који се треба изградити између САД и Русије, Кесић наводи да се отвара простор за Србију и Републику Српску: "У свим контактима које смо имали ових дана износили смо наше ставове да су Република Српска и Србија спремне да имају најбоље односе са новом америчком администрацијом и да смо спремни да јој помогнемо тамо гдје мислимо да можемо бити од користи, а то управо јесте изградња новог односа са Русијом, с обзиром на то да и у перцепцији, а и у реалности, Република Српска и Србија уживају добре односе са Москвом."
Marvelov univerzum. Kesic - srpski superheroj.
-
daddy-kool
#208 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=239426
Српска већ остварила контакте са новом америчком администрацијом (ВИДЕО)
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Бањалука већ остварила контакте са новом администрацијом САД и да очекује добру сарадњу, истакавши да је америчка страна већ показала добру вољу.

Српска већ остварила контакте са новом америчком администрацијом (ВИДЕО)
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Бањалука већ остварила контакте са новом администрацијом САД и да очекује добру сарадњу, истакавши да је америчка страна већ показала добру вољу.

- arzuhal
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#210 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
S kim je ostvaren kontakt....prvom cistacicom?!
- seln
#211 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Kontakt je ostvaren sa asistentom prvog zamjenika glavne pospremacice.Tomahawk11 wrote:S kim je ostvaren kontakt....prvom cistacicom?!
- Ommadawn
#212 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Ne znam je li ko ulazio na forum Krstarice, sta sad kazu glavni junaci na tastaturama na temu o Trumpu i Dodiku?
Mile nije otisao. Cvijanovicka i Snjezana su stajale ispred. Ispred sam mogao stajati i ja. Uzmem slobodno sa posla, kartu za Ju Es end Ej (sto bi reko Borat), stanem ispred zgrade, par selfija i - ja bio na inauguraciji.
Mile nije otisao. Cvijanovicka i Snjezana su stajale ispred. Ispred sam mogao stajati i ja. Uzmem slobodno sa posla, kartu za Ju Es end Ej (sto bi reko Borat), stanem ispred zgrade, par selfija i - ja bio na inauguraciji.
-
radostan dan
#213 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Ommadawn wrote:Ne znam je li ko ulazio na forum Krstarice, sta sad kazu glavni junaci na tastaturama na temu o Trumpu...?

-
daddy-kool
- Ommadawn
#215 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Jebe se Trampu i Putinu, bas kao i svima ostalima prije njih kako je nama na Balkanu - Srbima, Hrvatima, Bosancima, Bosnjacima, Romima, Jevrejima itd itd itd.radostan dan wrote:Ommadawn wrote:Ne znam je li ko ulazio na forum Krstarice, sta sad kazu glavni junaci na tastaturama na temu o Trumpu...?
Ako nam nemaju sta uvaliti, nece se za nas ni upitati.
- Acid25
#217 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Zapalićemo lulu mira,
niko ne sme da vas dira!

niko ne sme da vas dira!

- Point.
#218 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Sa jednog servskog foruma, rijeci ocajnika
Mora da je Zeljko Cvijanovic pustio da je Trump grab on the pussy i sapnuo ove rijeci. 
Nijesam znao da je ambasadorka primila nove instrukcije.Tako da i Americka ambasadorica u BiH treba da svati svoju novu ulogu (ne mjesanja u unutrasnje stvari i grubo intervenisanje na jednoj strani) isto u duhu nove struje koja dolazi iz Vasingtona.
- Gojeni H
#219 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Oto?Point. wrote:Sa jednog servskog foruma, rijeci ocajnikaNijesam znao da je ambasadorka primila nove instrukcije.Tako da i Americka ambasadorica u BiH treba da svati svoju novu ulogu (ne mjesanja u unutrasnje stvari i grubo intervenisanje na jednoj strani) isto u duhu nove struje koja dolazi iz Vasingtona.Mora da je Zeljko Cvijanovic pustio da je Trump grab on the pussy i sapnuo ove rijeci.
Njoj predsjednik kaze: "Momak, znas da sam tolerantan prema transvestitima, ali malo izravnaj nos ... cekaj, izravnaj ba cijelu facu."
- seln
#220 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Od sada u srBskim zemljama, nova struja...110V umjesto 220.Point. wrote: isto u duhu nove struje koja dolazi iz Vasingtona
- Sanjarko
#221 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Nemoj te ovak o doticnim zenama.
Ipak imaju godina, normala da nisu nest jbg ostarilo se.
Mozda kad su bile mladze su bile okej.
Mozda ne, a mozda prosjecne.
Kanite se ovog. Savjet. Nije dure.
Ne bi bilo uredu da neko ovako o nasim majkama, nenama itd. isto komentarise, hajd tracanjem izmedzu se u tajnosti pa i nekako, al ovo je ipak javnost.
Ipak imaju godina, normala da nisu nest jbg ostarilo se.
Mozda kad su bile mladze su bile okej.
Mozda ne, a mozda prosjecne.
Kanite se ovog. Savjet. Nije dure.
Ne bi bilo uredu da neko ovako o nasim majkama, nenama itd. isto komentarise, hajd tracanjem izmedzu se u tajnosti pa i nekako, al ovo je ipak javnost.
- SkyLimit
#222 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
Vidi ovog izdajnika

- KB9
#223 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
pa kad su infiltrirane demokrate lobotimizirale trampa, ne prepoznaje vise svoje jarane
- Billy The Pljuc
#224 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
.
Last edited by Billy The Pljuc on 29/01/2017 10:25, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#225 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"
E jebiga Tvumpe...
Ministar odbrane SAD: Formirati Oružane snage Kosova
Priština -- Novi ministar odbrane SAD Džejms Matis kaže da pre smanjenja prisustva snaga SAD na Kosovu domaće kosovske snage moraju dobiti mandat za odbranu zemlje.
Ministar odbrane SAD: Formirati Oružane snage Kosova
Priština -- Novi ministar odbrane SAD Džejms Matis kaže da pre smanjenja prisustva snaga SAD na Kosovu domaće kosovske snage moraju dobiti mandat za odbranu zemlje.