Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post Reply
KENJAC

#101 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by KENJAC »

U jebo te. Nisam znao da me Tramp voli. Ispravka na onoj temi " za ili protiv NATO" , naime ja sam svom svojom dusom za ulazak u NATO !
sumirprimus

#102 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by sumirprimus »

Vizionar 1985 wrote:
sumirprimus wrote:dobar si s obzirom da si crnjak :lol:
svejedno,,, rat je iminentan..nazsalost...
spremte se momcici..
Ak vam Ja iskocim razjebat cu vam zurku. Jb Trampa Ja sam ludzi i od njega i mnogih drugih.
Al cune iskocit. Mozda zapucam negdje van Njemacka, Belgija, Holandija, Irska, Italija, sto ne i u Trampa.
Imam rodbine i prijatelja u navedenim.

Al cisto sumnjam da bi me primili.
Al mozda bi azil mogo dobit na osnovu sranja.
Ko zna.
heeh.
haj Ž
Last edited by sumirprimus on 21/01/2017 06:04, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#103 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by FreakyStyley »

Sve Trumpove izjave u Srbiji su demantovane i to od strane vodja njegove kampanje. To su izmisljotine srpskih medija. Bar je danas sve lako provjerljivo.

Jedini put da je zabiljezeno da je nesto govorio o Srbiji je kod Larry Kinga, poprilicno davno, a u principu je rekao da bi uradio sto i Clinton, samo bi poslao "ground troops":

Drvenija87

#104 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Drvenija87 »

Srbaljski fasisti :
Balije cmizde preko Klixa zbog Dodikovih ljepotica Zeljke i Snjezane- http://srbin.info/2017/01/20/dodik-ipak ... onu-video/

Image
Zokstersomething@
Drvenija87

#105 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Drvenija87 »

daddy-kool wrote:Ovo bi mogla biti aktuelna i zanimljiva tema od danas.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=239039
"Не бих препричавао све детаље наших разговора, али могу да кажем да је господин Прибус топло рекао 'ми волимо Србе'. Наши разговори су били кратки, али могу да вам кажем да сам јако задовољан са разумијевањем и отворености на које сам наишао. Такође се види да су ови људи као кључни дио тима новог предсједника свјесни свог поријекла, своје вјере и одлучни су да направе велике промјене, поготово у спољној политици САД", изјавио је Кесић.
Image

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=239085
"Мени је драго и поносан сам с тим да је Република Српска добро представљена. Ми смо већ имали приступ многим догађајима, имали смо контакт с представницима нове администрације. Ја сам охрабрен с оним што смо чули и мислим да ће и предсједница Владе имати прилику да чује исте поруке због којих можемо да се надамо за неке конкретне потезе који могу да промјене не само шири ток америчкке спољне политике, него да отворе нове прилике за рјешавање конкретних проблема на Балкану а посебно на простору БиХ." нагласио је Кесић.
Jel' to opet Kesic,pardon ,Dodik odrijesio kesu? :pisnula:
Pribus i Papadopulos :'' Mi volimo Srbe'' -ravno za tu prigodu $100 000 dolara.
Znaju oni vrlo dobro tko od svih pravoslavaca posjeduje najdeblje slamarice.

Inace, te doticne gore u novoj Trampovoj administraciji , Grci iz Amerike ne mogu uopce smisliti.
Optuzuju ih da su teske lopine .okupljene oko najveceg rasiste koji radi na rasturanju ponajvise EU,pa tako i Grcke.
Bilo je nedavno oko 50 pogrdnih komentara,al' redovno ih brisu -http://usa.greekreporter.com/2016/11/09 ... greek-men/
Na tom istom portalu ima i govor R.Pribusa-
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#106 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Chmoljo »

Yug wrote:
daddy-kool wrote:@yug Kako bi mogla izgledati ta "ljubav" sa Trumpom?
Šta bi to praktično značilo?

Hoće li se Srbi okrenuti sada Americi?
Nemas se sta kome okretati ako SAD i Rusija pocnu zajedno raditi za mir i pravednije drustvo.Srbima na Balkanu je dovoljno da ih vise ne diraju i da se npr. u BiH Dejtonski izvorni sporazum postuje striktno i da se ukine protektorat nad nasom domovinom cijelom BiH,Stranci RAUS :-D
lijepo bi bilo i pročitati taj Opći okvirni sporazum, u sklopu kojeg se nalazi i aneks 4. odnosno Ustav BiH i, naravno, aneks 10. onda se ne bi istresali udžbenički primjeri oksimorona.
Oksimoron (grč. oxýmōron: oxys = oštar + moros = tup) je jezična figura (posebna vrsta antiteze) u kojoj se spajaju dva nespojiva, kontradiktorna pojma (antonimi).
ono što je najtužnije, ovakvo kratkovido ponašanje bosanskih Srba samo učvršćuje mandat strancima. teško je voditi dugoročnu politiku kada je ona podređena bogaćenju prvaka na sirovom nacionalizmu.

ali hej, ako Turci mogu imati sultana, ko su Srbi da izmišljaju toplu vodu. pogotovo bosanski.
Running

#107 Re: RE: Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Running »

KENJAC wrote:U jebo te. Nisam znao da me Tramp voli. Ispravka na onoj temi " za ili protiv NATO" , naime ja sam svom svojom dusom za ulazak u NATO !
Nas ovde vole najvise izgleda. Nema dana kad nas ne spomenu.[emoji106] [emoji1] Meni veca ljubav ne treba, pogotovo nekih trumpovaca i ostalih. [emoji41]
zavrzlama

#108 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by zavrzlama »

ono što je najtužnije, ovakvo kratkovido ponašanje bosanskih Srba samo učvršćuje mandat strancima. teško je voditi dugoročnu politiku kada je ona podređena bogaćenju prvaka na sirovom nacionalizmu.
Jedna stvar se podkrada kod davanja kvalifikacija za srpske politicare....srpski politicari,prvenstveno rade za srpsku stvar,pa tek onda za svoj dzep..mnogi kazu da dodik sve radi da bi se bogatio i imao vlast....pa recimo vise bi para imao i vise vlasti da se okrene probih politici i da ga podrzi 2 miliona bosnjaka(bosnjacima ne smeta nacionalnost politicara ,nego odnos prema BIH)...Ko ne bi volio da ima podrsku 60% gradjana BIH,podrsku kompletne EU i USA,sve to moze imati dodik ako promijeni politku i plus moc i pare.medjutim on to ne zeli jer mu je prvenstven cilj velikosrpska ideologija,koja podrazumijeva rusenje BIH....Sta sprecava srbiju da ekspresno ne ispuni sve zahtjeve EU(oni to mogu jer nemaju nikog u drzavi da ih opstruise)pa sprecava ih velikosprpska politika jer im vaznije rasturanje BIH i blokda rada Kosovske drzave....samo kod srba ima prvo ideologija pa pare i moc....kod svih drugih je obratno...
Running

#109 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Running »

Da mi imamo ovde jednog Vucica. Covjek svako malo na TVu izvjesti narod malo, kako sta, trudi se, vidi se da radi, saradjuje, pokusava...Eto Bakir je dobar, ne vidi se iz misje rupe, nije ni Dodik bolji ni ostali. Uopste nemaju ni pricu koju voli narod. Meni je Vucic mnogo simpatican.

Mi smo ovde sumljaci svi u odnosu na njih tamo iako nije ni kod njih skajno. To se vidi i u granama sporta, kulture, indistrije koja je opet mnogo jaca nego ovde itd itd. Ovde se sve raspada zdravstvo, skolstvo, sport, kultura, saobracaj, nemas vode, grijanja itd
Ali eto bitno se baviti Srbima, hdje vecina i ne zna na mapi naci glavni grad BiH. :D
badalpur

#110 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by badalpur »

Running wrote:Da mi imamo ovde jednog Vucica. Covjek svako malo na TVu izvjesti narod malo, kako sta, trudi se, vidi se da radi, saradjuje, pokusava...Eto Bakir je dobar, ne vidi se iz misje rupe, nije ni Dodik bolji ni ostali. Uopste nemaju ni pricu koju voli narod. Meni je Vucic mnogo simpatican.

Mi smo ovde sumljaci svi u odnosu na njih tamo iako nije ni kod njih skajno. To se vidi i u granama sporta, kulture, indistrije koja je opet mnogo jaca nego ovde itd itd. Ovde se sve raspada zdravstvo, skolstvo, sport, kultura, saobracaj, nemas vode, grijanja itd
Ali eto bitno se baviti Srbima, hdje vecina i ne zna na mapi naci glavni grad BiH. :D
Vucic je cetnik ko i Nikolic i Dodik, ako ne i veci. Razlika izmedju njega i ostalih je što čovjek dobro glumi da mu je stalo, da hoce dobre susjedske odnose, da voli sve ljude....Kod nas ovi uhljebi ni za to nisu sposobni.
KENJAC

#111 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by KENJAC »

Vucic cetnik. Nikolic cetnik. Dodik cetnik. Ko je bio prije ? Poplasen ? Cetnik ! Dalje, Majkicka ? Cetnikusa ! Tamo ko je bio predsjednik prije ? Tadic ? Cetnik ?
Dalje . Ja cetnik, Radosni cetnik, dalje Area cetnik, Zeka cetnik,.....
Ima li iko da vam valja ?
A , sto se tice ove izjave Trampa ..... fejk vijest do zla Boga. Jes , eto, on nesto o Srbima razmislja ovih dana ! Koga boli kita za Srbe i Srbima slicne male bezznacajne skupine koje sebe nazivaju narodima !
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#112 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by pici »

DUBROVNIK JE NAŠH!!!
muha_sa

#113 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by muha_sa »

KENJAC wrote:Vucic cetnik. Nikolic cetnik. Dodik cetnik. Ko je bio prije ? Poplasen ? Cetnik ! Dalje, Majkicka ? Cetnikusa ! Tamo ko je bio predsjednik prije ? Tadic ? Cetnik ?
A , sto se tice ove izjave Trampa ..... fejk vijest do zla Boga. Jes , eto, on nesto o Srbima razmislja ovih dana ! Koga boli kita za Srbe i Srbima slicne male bezznacajne skupine koje sebe nazivaju narodima !
:thumbup:
pici

#114 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by pici »

muha_sa wrote:
KENJAC wrote:Vucic cetnik. Nikolic cetnik. Dodik cetnik. Ko je bio prije ? Poplasen ? Cetnik ! Dalje, Majkicka ? Cetnikusa ! Tamo ko je bio predsjednik prije ? Tadic ? Cetnik ?
:thumbup:

EJJJHHH NIJE TO NIŠTA KAD POSLIJE KILO BRLJE PRORADI OPANAK :mrgreen:
LBVIEW

#115 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by LBVIEW »

Drvenija87 wrote:Srbaljski fasisti :
Balije cmizde preko Klixa zbog Dodikovih ljepotica Zeljke i Snjezane- http://srbin.info/2017/01/20/dodik-ipak ... onu-video/

Image
Zokstersomething@
Ziku Picija u predsjednikovom haremu. :D
LBVIEW

#116 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by LBVIEW »

Za vas Srbe ovi gore spomenuti koji prijete "za jednog Srbina 100 muslimana",po ratistima paradiraju u cetnickim uniformama poput vojvode Tome grobara i Poplasena su sta?
Last edited by LBVIEW on 21/01/2017 18:40, edited 1 time in total.
bingov buraz

#117 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by bingov buraz »

Kad 9gag podbaci uvijek ostane forum Herceg-Bosne da se sit ismijes
Sinoc otvaraju sampanjac jer je Mcormack ili kako se vec zove bivsa ambasadorica a danas se tjese da i ako ostaje mora provoditi novu politiku :mrgreen:

Primjecujem da su Srbi pravoslavci mnogo manje radikalni od Srba katolika na tom forumu.
LBVIEW

#118 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by LBVIEW »

bingov buraz wrote:Kad 9gag podbaci uvijek ostane forum Herceg-Bosne da se sit ismijes
Sinoc otvaraju sampanjac jer je Mcormack ili kako se vec zove bivsa ambasadorica a danas se tjese da i ako ostaje mora provoditi novu politiku :mrgreen:

Primjecujem da su Srbi pravoslavci mnogo manje radikalni od Srba katolika na tom forumu.
Ljubav cvijeta do narednog koncerta Thompsona ili postavljanja spomen ploce u Jasenovcu,pravo zasluzuju jedni druge. :D
Matzan

#119 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Matzan »

zavrzlama wrote:
Jedna stvar se podkrada kod davanja kvalifikacija za srpske politicare....srpski politicari,prvenstveno rade za srpsku stvar,pa tek onda za svoj dzep..mnogi kazu da dodik sve radi da bi se bogatio i imao vlast....pa recimo vise bi para imao i vise vlasti da se okrene probih politici i da ga podrzi 2 miliona bosnjaka(bosnjacima ne smeta nacionalnost politicara ,nego odnos prema BIH)...Ko ne bi volio da ima podrsku 60% gradjana BIH,podrsku kompletne EU i USA,sve to moze imati dodik ako promijeni politku i plus moc i pare.medjutim on to ne zeli jer mu je prvenstven cilj velikosrpska ideologija,koja podrazumijeva rusenje BIH....Sta sprecava srbiju da ekspresno ne ispuni sve zahtjeve EU(oni to mogu jer nemaju nikog u drzavi da ih opstruise)pa sprecava ih velikosprpska politika jer im vaznije rasturanje BIH i blokda rada Kosovske drzave....samo kod srba ima prvo ideologija pa pare i moc....kod svih drugih je obratno...

Tačno je ovo što pišeš, samo koliko bi dugo ostao u životu, a ne samo na vlasti, srpski političar koji bi narodu rekao istinu u lice?
Hemel

#120 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Hemel »

Matzan wrote:
zavrzlama wrote:

Tačno je ovo što pišeš, samo koliko bi dugo ostao u životu, a ne samo na vlasti, srpski političar koji bi narodu rekao istinu u lice?
Valjat ce nekada nekoga i zrtvovati(politicki) jer alternativa je ''stalni sukobi''.

Tadic je bio M.Gandi za ove vojvode. Da je dobio jos jedan mandat ili da ga je slijedio kandidat sa istim idejama, daleko bi otisli i Srbija i sve susjedne zemlje. Znam da je on sin od toga i toga ali razlika(u pogledima na buducnost) je velika.

Volio bih da grijesim ali Srbija se nece smiriti bez novog sukoba. Sve rade(a drugo pricaju) da dodje do toga. Igraju po crvenoj liniji.
Running

#121 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Running »

KENJAC wrote:slicne male bezznacajne skupine koje sebe nazivaju narodima !
Gdje ces ovo reci Sunce ti kalajisano, mala jesmo, ali bas beznacajna i ne, pri tome se ne misli u sili nekoj i slicnoj mocnosti. Ovako mala nacija koliko je poznatih ljudi iznjedrila, prvenstveno u sportu, pa prava sportka nacija (nasi najbolji ambasadori), a nema nas saka jada. :thumbup:

Pratim sport dosta, ima nesto u nama jednostavno, prevazilazimo sopstvene granice u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu. :thumbup:
pici

#122 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by pici »

LBVIEW wrote:
Drvenija87 wrote:Srbaljski fasisti :

Image
Zokstersomething@
Ziku Picija u predsjednikovom haremu. :D

sve za Be i Ha :bih: :mrgreen:
Matzan

#123 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Matzan »

Hemel wrote:
Matzan wrote:
zavrzlama wrote:

Valjat ce nekada nekoga i zrtvovati(politicki) jer alternativa je ''stalni sukobi''.

Tadic je bio M.Gandi za ove vojvode. Da je dobio jos jedan mandat ili da ga je slijedio kandidat sa istim idejama, daleko bi otisli i Srbija i sve susjedne zemlje. Znam da je on sin od toga i toga ali razlika(u pogledima na buducnost) je velika.

Volio bih da grijesim ali Srbija se nece smiriti bez novog sukoba. Sve rade(a drugo pricaju) da dodje do toga. Igraju po crvenoj liniji.

Daleko su Srbi od toga da se okanu sukoba.
SPC i SANU iste snove sanjaju, a podržava ih jedno 80% naroda.
Niti su se šta promijenili, niti su adekvatno kažnjeni za balkanske pokolje.
Tako da, nažalost, s njima uvijek na oprezu.
prog321

#124 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by prog321 »

Running wrote:Da mi imamo ovde jednog Vucica. Covjek svako malo na TVu izvjesti narod malo, kako sta, trudi se, vidi se da radi, saradjuje, pokusava...Eto Bakir je dobar, ne vidi se iz misje rupe, nije ni Dodik bolji ni ostali. Uopste nemaju ni pricu koju voli narod. Meni je Vucic mnogo simpatican.

Srbija sa Makedonijom ima najniže plate u regionu.
Srbi ni sa jedne strane Drine nisu uspješni ni u čemu .
Mitomanijom zaglupljeni političari i narod koji ih bira.
U Srbiji isto kao i u pc voda je stigla do grla. Niko im više ne daje iole normalne kredite.
Srbija mora otpustiti desetine hiljada radnika sa budžeta da bi dobila novu tranšu zaduženja.
Znači bukvalno preživljavaju od jednog duga do drugog. Saginju glavu i dižu guzove da bi ga primili što žešće radi crkavice od MMFa i svjetske banke.

I da se ugledamo u takvu Srbiju ? :-) :lol:
bh.tornjak

#125 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by bh.tornjak »

samo da priupitam....
je li onaj @YUG skinut sa aparata ili je jos u komi....?????

TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply