Za druge gradove BiH nista ne govorim, jer ne znam kakva je situacija tamo , pa kome nije mrsko nek napise!
Stidite se svi klosari foteljaski, zvanicno smo tamni vilajet , ugasite nam i struju , sramota me reci , veseliji smo bili u ratu!!!
ma ima i toga, ali daj bar da je ovo drvece okiceno kako treba.Nego isto ko da je neko one lampice bacio sa ceste i one se slucajno na drvo zakacile.Neelix wrote:dajem desnu ruku, da je svako drvo okiceno i da su lampice na svakoj banderi da bi se nasao lik koji bi otvorio temu kako se pare trose na gluposti. nikad narodu udovoljit u pm.
DobroJutroKolumbo wrote:Nakon sto su nam ispraznili djepove raznoraznim poskupljenjima , lopovlucima , marifetlucima itd. ukrali su nam i praznicni duh! Evo praznici su bio je Bajram, danas je Bozic , cekamo Novu Godinu 2008. a grad izgleda ,usporedbe radi ,bas kako Andric jednom rece "tamni vilajet" ,pa zar, barem ,ovom napacenom i jadnom narodu nisu mogli priustiti sjajan i ukrasen grad u praznicnom raspolozenju...Ljudi jesu gladni i potroseni, ali zar tim cinom bar nisu mogli malo napuniti srca onih koji zive u gradu Sarajevu , pa da gradjani ovog grada osjete malo topline u srcu!?
Za druge gradove BiH nista ne govorim, jer ne znam kakva je situacija tamo , pa kome nije mrsko nek napise!
Stidite se svi klosari foteljaski, zvanicno smo tamni vilajet , ugasite nam i struju , sramota me reci , veseliji smo bili u ratu!!!![]()
Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.
Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani
namjerno nisam stavila navodnikeFox Mulder wrote:Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani![]()
![]()
misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?Fox Mulder wrote:Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani![]()
![]()
dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.SsTtEeLlAa wrote:Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.![]()
Medjutim ovi u foteljama nemaju nikakvog sluha za to.....Nazalost .....Jednostavno bas ih briga, njima je fino .......
luciferino wrote:Ja samo imam jedan konstruktivan prijedlog, a to je da se malkice izmjeni naslov teme jer nije kriv glavni grad kao grad nego oni koji ga vode. A vala i oni koji žive u njemu su pasivni do bola. Uglavom je sve već rečeno...stoji i ona da bi neko rondao i da se grad šljašti ko seoska mlada.